İşletme 4. Sınıflar Kızlar Burda Toplanalım...

evt ya girişimcilikte bile orjinal sorular vardı neydi o öyle ya. aöf sadece yeni ve kazık sorular hazırlamak için çalışıyor bu kadar yeniliğe açıksanız o zaman açıklayın sınav sonuçlarını iki haftaya kadar da bizde diyelim yani adamlar çalışıyor niye bir ay bekletiyorsunuz o zaman...

Hepimize yardım etsin Rabbim.
İnşallah geçeriz kızlar.Son sene artık...guclubacismile

Pazar günü sınavları gerçekten zorduohaoldumsmile

benim de bazıları zor geçti.. geçmiş yıllardan da pek soru çıkmadı ..
sanırım böyle bir metod izleniyor diye özellikle çalışma sorularını elemişler, sınav sorularını hazırlarken :bbo:
yüzüp kuyruğuna gelince insan hazmedemiyor..hem tüm ünitelerden sorumlu ol, hemde
sorular karşısında dumur ol..bizim sene kaybımız, sırf kazanç olacak diye bu kadar insafsızlık olur mu :1no2:

kızlar spkdan hatırladığım cevapları paylaşıcam not aldım bi köşeye yaptıklarımı

Üçüncül piyasa

Hisse senedi değerleme

1997

Anonim Şirket

Takasbank

Spk denetler gibi bişi vardı cvbı spk olmalı

Mali tablolar

Leasing

Factoring

Hangi Hazine müsteşarlığından izin alıo gibi bi soru vardı cvbı Sigorta Şirketleri

Boğa Piyasası

Newyork Borsası

Sabit Faizli uluslararası gibi bi cvp vardı

Bağışlar olan bi cvp vardı

hatırladklarım bunlar sizinde aklınıza gelen varsa paylaşın kızlar kaç alacağımızı hesaplayalım??

arkadaşlar okulu bitirdim. sorular acıklandı. bütün derslerimi vermişi. oy cok mutluyum darısı basınıza arkadaşlarım kaydirigubbakcemile2

Kızlar 3 derse baktım önemli gördüklerime sanırım mezunum.
Alttan dersi de vermişim.Garip bir şapşallık var ben desempatiksalakcinni

Cidden kurtuldum mu ben şimdi?:)

Tebrikler kızlar hihoyyyt
Benim büte gideceğim kesin inşallah bütten sonra bende mezun oldum diye yazarım buraya :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…