• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşletme 4. Sınıflar Kızlar Burda Toplanalım...

slm canlar ben işletme 3 teyim bu yıl basladım biliyosunuz...
maliyet hepsinden kolay geldi ama dogru tahminimce 15 felan digerler cevaplardanda tutarsa inşallah bu zor dersi hayırlısıyla atlatırım....:çok üzgünüm: :delphin:
iş sosyal neydi öyle ya hele yönetim maşallah pazarlama zaten hiç hesaba katmıyorum o kolayda nasıl gecti sınav hiç bilmiyıorum rabbim yüzüme baksın diyorum ve yarınki sınavda hepinize basarılar diliyorum inşallah yarınki sınavım iyi gecer hepimizin afffff bi yandanda hava cok sıcak bunaldım harbi harbiiiii yaaaa el insaf beee bi günde tek oturumda 4 ders bari ikisini kolay sorunda gecelim dimiiiiiiii
:oklava: :oklava: :oklava:

kızlar 4 uncu sınıf muhasebeden akılınızda kalan doğru soruları paylaşalım lutfen

1.net satıslar 100 olan ... yüzde yöntemi
2.kanıt degildir... genel kabul gormus muh..ilkeleri
3.olumlu gorus bıldırır
4.500 600
5.enflasyon muh
6.donemın amortigiderleri
7.mutlak farkın ılk yıla oranlanıp yuz ıle carpılması
hatırladıklarım bunlar guncellerım yıne

of ya ..benim için iyi geçmedi..mafoldumben geçmiş yıl sorularını(10 yılın) sular seller gibi ezberledim ama bir kaç tane çıktı ancak.. morali çok bozuk..yarınki sınavlarda böyle ters köşe yaparsa yandım..bitse de kurtulsam artık ya..hepinize yarınki sınavda başarılar:gitme:

olumlu görüş-Dispinobite nedir: Varlığa dayalı mevduat -(500-600)Genel Kabul görmüş Muhasebe ilkeleri - Banka Dekontların Karşılaştırılması-Müşteri Beyan Mektubu - Beta Riski-Doğrulama - Denetim Riski-İç Kontrol(Piramit Şeklinde)aklımda kalanlar.

sinirden catltlıyom resmen yaaa tvs kolay gibi ama zorlandım yine hele finans battıııııııııı kızlarrr acayip moralim bozuk yaa eşim sen bu işi beceremicen galiba dedi o polis ve gecen yıl mezun oldu işletmeden ayrıcada 4 yıl tamamladı benim gibi 3 ten devam etmiş övünüyo onada gıcık oldum iyimiii halbuki gidegen yıllarda hep aynı soruları sormuşlar ya bu benim şansızlgım diyorum yaaaa hiç iyi degilim midem bulanıyo artık ders denilince basım catlıyooo suandada resmen nasıl soru soruyolar böle insan kolay sorardı dimi el insaf diyorum yine büttende ümidüm kalmadı allah bilir o zamanda nasıl zor sorucaklar...:umursamaz:.mafoldumben mafoldumben

söz konusu şanssızlıksa hepimiz şanssısız demektir.. cok kafana takma canım. sorular gıttıkce zorlaşıyor. çünkü aof öğrencı sayısı gittikçe artıyor

sinirden catltlıyom resmen yaaa tvs kolay gibi ama zorlandım yine hele finans battıııııııııı kızlarrr acayip moralim bozuk yaa eşim sen bu işi beceremicen galiba dedi o polis ve gecen yıl mezun oldu işletmeden ayrıcada 4 yıl tamamladı benim gibi 3 ten devam etmiş övünüyo onada gıcık oldum iyimiii halbuki gidegen yıllarda hep aynı soruları sormuşlar ya bu benim şansızlgım diyorum yaaaa hiç iyi degilim midem bulanıyo artık ders denilince basım catlıyooo suandada resmen nasıl soru soruyolar böle insan kolay sorardı dimi el insaf diyorum yine büttende ümidüm kalmadı allah bilir o zamanda nasıl zor sorucaklar...:umursamaz:.mafoldumben mafoldumben

canım forumlarda okudugum kadarıyla fınansalda herkes zorlanmıs takma kafana ısnallah gecerız gecemezsek bıle butunlemesı emınım daha kolay olcak
bu sene gelmıs gecmıs en zor soruları sormuslardı gercekten ..

bunların garezi bizemi ya anlamadım spk çk zorlandım offf büte kalırsam kafayı yicem artık

bende spk da çok zorlandım neydi o sorular öyle ya offf offf bitmeyecek bizim bu çilemiz mafoldumben

ınsallah gecerız kızlar hepsınden sermayede zordu evet off 13-14 dogru yapmam lazım :((:gitme:

canım forumlarda okudugum kadarıyla fınansalda herkes zorlanmıs takma kafana ısnallah gecerız gecemezsek bıle butunlemesı emınım daha kolay olcak
bu sene gelmıs gecmıs en zor soruları sormuslardı gercekten ..

ayy bennn şimdiden böle sıkıldım bunaldım yok ya iki yıl okudum harran üniv.de şimdi düşünüyomda üniv.de okumak cok baska yaa daha güzel neye calışıcagını biliyoın en azından hocalarda yardımcı oluyo bazıları surayı sorarım felan diolardı........evlilik yaramadı galiba rahatlıga alıştım nasılsa afffffffffff bıkmışım.....inşallah canıma artık tak ediyo zorlucaz bütte eşimde diyo artık bütte sorarlar kolay gecersiniz diyo dedim artık hadi inşallahhhholumunekankayizsmile

Son düzenleme:
bugünkü sınavlarda anlaşılan benim gibi herkesinde zor geçmiş..geçmiş yıllarda şıkları bile birebir aynı sorarlarken bu sene ne oldu bunlara bilmiyorum..tam bir fiyaskoyla karşılaştım.. en az 3 dersten büte kalmışımdır.. umarım sayı daha da artmaz.. artık bitsin kurtulmak istiyorum...daha birde kpss vaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........

kpss var bidee hiç çalışacak moral yok bakalım final sonuçları nee olacak
20-25 haziran gibi açıklancakmış..o tarihe kadar bu stresle yaşıcam sanırım hiç bişeye odaklanamadan offffffffffffffffffffff offf

Bu yıl geçen yıllardaki gibi aynı sorular sorulmamış çok zorlandım bende gerçekten
Ne olurdu bu sene de aynı sorulardan araya serpiştirselerdi, şurada mezun olmaya az kalmış işi iyice zorlaştırıyorlar mafoldumben

Back