Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sinirden catltlıyom resmen yaaa tvs kolay gibi ama zorlandım yine hele finans battıııııııııı kızlarrr acayip moralim bozuk yaa eşim sen bu işi beceremicen galiba dedi o polis ve gecen yıl mezun oldu işletmeden ayrıcada 4 yıl tamamladı benim gibi 3 ten devam etmiş övünüyo onada gıcık oldum iyimiii halbuki gidegen yıllarda hep aynı soruları sormuşlar ya bu benim şansızlgım diyorum yaaaa hiç iyi degilim midem bulanıyo artık ders denilince basım catlıyooo suandada resmen nasıl soru soruyolar böle insan kolay sorardı dimi el insaf diyorum yine büttende ümidüm kalmadı allah bilir o zamanda nasıl zor sorucaklar...:umursamaz:.mafoldumben mafoldumben
söz konusu şanssızlıksa hepimiz şanssısız demektir.. cok kafana takma canım. sorular gıttıkce zorlaşıyor. çünkü aof öğrencı sayısı gittikçe artıyor
canım forumlarda okudugum kadarıyla fınansalda herkes zorlanmıs takma kafana ısnallah gecerız gecemezsek bıle butunlemesı emınım daha kolay olcak
bu sene gelmıs gecmıs en zor soruları sormuslardı gercekten ..