How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İşletme 4. Sınıflar Kızlar Burda Toplanalım...

arkadaşlar aöf bürosunu aradım diplomalar hazır gelip alabilirsiniz dediler çok sevindim en kısa zamanda gidip alıcam....

ben de mezunum çok şükür. Vize ve final notları 75 in üzerinde olduğu takdirde Onur Belgesi veriliyor mu biliyormusunuz?

arkadaşlar aöf bürosunu aradım diplomalar hazır gelip alabilirsiniz dediler çok sevindim en kısa zamanda gidip alıcam....

Bir arkadaşım da öyle demişti.Ben inanmamıştım.Süper o zaman:sm_cool:

ben de mezunum çok şükür. Vize ve final notları 75 in üzerinde olduğu takdirde Onur Belgesi veriliyor mu biliyormusunuz?

Evet canım veriliyormuş.Tebrikler:hooray:

bendeee onur belgesine hak kazandım kızlar. aöf bürosunu aradım ama daha belgeler gelmemiş. sadece diplmalar gelmiş :) en kısa zamanda gidip alıcam. yerimize başka biri alabilirmi acaba ? işten izin almak lazım şimdi yaaa

kızlar muhasabe denetimi evde çalışılarak geçilecek bir ders mi
yoksa dersane desteği gerekir mi:sinifsinif:

kızlar muhasabe denetimi evde çalışılarak geçilecek bir ders mi
yoksa dersane desteği gerekir mi:sinifsinif:

evde oturup çok çok üstüne düşerek çalışırsanda geçersin ancak ben dershaneye gitmeni tavsiye ederim cnm. zaten 4. sınıf ta dershaneye gidilecek tek ders, belki bide spk..a.s.

benimde spk ve denetim kalmıstı son ikiye ewde çalıştım azgın bir bebek ew iş ortamında ben geçtiysem profilde yazan durumuna binaen sen hayli hayli geçersin diye düşünüyorum canımkaydirigubbakcemile5

arkadaşlar diplomamı aldım çok mutluyum.peki iş hayatıyla ilgili ne düşünüyorsunuz yani açıköğretim mezunu olarak nasıl karşılanıyor? çok emek verdik evet bu diplomayı almak için. umarım iii yerlere geliriz.

Ben de aldım diplomamı Salı günü.
Üzerine de lunaparka gidip eğlendim

Gondol ile kamikazeye bindim.
Ama kamikazeyi hiç beğenmedimkaydirigubbakcemile3

amanıın veriyolarmııı bende gidip alıyımm bakım nasıl bişemişkaydirigubbakcemile3 malimüşavirlik için staj başvurusu yapmak istiyorum ama sınavlardan sıkıldıma rtık bu sene olmıycak sanırım bakalım herkes için hayırlı olsun diplomalar inşallah

onur belgesi alıcam birde çok mutluyum canlarımmmmmm ama diplomayı almadım dahaaa

kızlar bugün onur belgemi ve diplomamı aldım:) çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm:)

kızlarrr neler yapıorsunuz vize çalışmaları ne alemde sınavınız oldumu olucakmı mezun olunca hepsini nasılda unutmuşumm

Back