How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

İşletme 4. Sınıflar Kızlar Burda Toplanalım...

büte kalsam bile acayip üzülürüm bide eylül stresi çekemem kaç ay..
allahım bize yardım et amin
ohaoldumsmile

kızlar muh. denetimi çalışıyorum 2006 yılı final geçmiş yıl sorularını çözüyorum 30. soru işlem testleri kitapta hangi ünitede kaçıncı sayfada ben bulamadım da yardımcı olabilecek var mı takıldığımız soruları sorarak birbirimize yardımcı olabiliriz hem daha akılda kalıcı oluyor hem biraz motive edici olabilir...

aynen canım vizelerim iyi allahtan ama stres hat safhada çk stresliyim allahım :ecrin_bebek:

kızlar sizce bu ara sınavda sorulan maliyet sorularından en az kac tane aynısı çıkabilir finalde????

bütün arkadaşlara başarılar dilerim inşallah son sınav olacak mezun olacağız herkesin şansı açık olsunopuyorumnanaktan

KiZlaR sınavda hepinize basarılar
umUyorum ki Cook iyi gecicek ve hepimiz mezun olcaz inşallah

herkese basarılarrrr dirmit ve angel prensesim cok saolun güzel dilekleriniz için canlarımmm inşallah siz hayırlısıyla mezun olucaksınız bizde 4 .sınıf olucazzz nolur dua edelimopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

MelikeCim teşekkürler canım inşallah hepimizin güzel gecer sınavı
Canım benim evet bolbol dua edelim birbirmizide unutmayalım
birde kızlar cevaplarımızı bir kağıda yazsak nplur izin vermezler dimi:(

canlarım hepinize başarılar sabahın 5'i oldu uyuyamadım heyecandan..ezanda okunuyo
hepimize dua ettim inşallah mezun olucaz..
bayanssulusmile

Back