İşletme 4. Sınıflar Kızlar Burda Toplanalım...

aystea tşkler cnm

melikeecesu evet canım ders calısıyoruz walla surda kac gun kaldı calısalım dımı artık kaydirigubbakcemile3

şafak 17 eyvahedigeldismile

bende calışmaya calışıyom ama öyle cok ki sadece sorulara bakıcam onlarda cokkkk afffff bu okul bitmez....ayrıca türk vergi sistemi yada finansın sadece sorsuna calışsam gecebilirmiyim sizce ikisindende 40 almışım hee bide maliyettende 31 almışımakannehir akannehir akannehir

rica ederim canlarım..canım baya düşük almışsın yaaa
çabala biraz az kaldı bak son 15 gün sonraa kafan rahat olur canım benim
boshayallersmile

rica ederim canlarım..canım baya düşük almışsın yaaa
çabala biraz az kaldı bak son 15 gün sonraa kafan rahat olur canım benim
boshayallersmile

canım kayınbabam hep bizdeydi hastaydı ona bakınca anca 3 dersten iyi aldım çok tesekkür ederim bitanemmmm cok saol inşallahhh cabalıyom bakalım rabbim hepimizin yardımcısı olsunnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

ben bitiridm sdaece sorulara çalışı murat soru bankasından .geçersiniz ben hep öle yaptım .bitirdim okulu öle.şimdi ilahiyat başladım

canlarım neler yapıyorsunuz
ben deli gibi ders çalışıyorum mecburen millet pikniğe fln gidiyo kahretsin
son 13 gün dişimizi sıkalım en zor dersde spk nası hazırlamışlar soruları öpecem ellerinden
bayanssulusmile

slm kıslar sanırım bende bu sene acıktan işletme okyabilirm.öyle bir yere girip calısamıyacagım için kendi kuracagım işin tüm yürüyüs hallerini bilmem gerek o yüzden bu bölümü okumak istyorum..tavsiye edemisiniz?yararları nasıl?

birde ilginc bir matematik dersi var ona nasıl calısıyorsunuz?

kızlar benım fınansal yönetım alttan ve vizem 40. vizeye cok calıştığım halde bu notu aldım. sımdı diğer unıtelerıne calışıyorum deneme yapıyorum en fazla 17 net oluyo. soruları tekrar tekrar çözünce bu defa aklımd akalıyo hanı kopya gıbı oluyo netler yükseliyo.ama sınavda böyle olmazsa dıye tırsıyorum. bu sene bıtmesı laızm okulun. nasıl haledıcme bu dersı

sayısalları fazla önemseme cnm sözel kısmına çok çalış dewamlı oku ezberle
kolay gelsin mujx cnmmm
boshayallersmile

offf offf biraz çalışma isteğim vardı oda uçup gitti konular bitti soru çözümüne geçicem ama bi türlü başlayamıyorum sınava da az kaldımafoldumben

herkese mrb .yaa benim sınava giriş belgem gelmediii ,ilk defa bu kadar gecikti? herkesinki geldi mii ? sınava ne kaldı şurdaa.gelmezse eğer aöf bürosuna mı gitmem gerekiyor acabaa?? akannehir

ewet cnm hemen aöf bürosuna git..bizimkiler geldi..ihmal etme gelicek diye..
öpüldün

aöf burosuna gıtmeye gerek yok benım bıldıgım kadarıyla.. internetten sınava gırıs belgenın cıktısını alabılırsın
aof buro sitesinden girıs yapınca sınava gırıs belgesi cıkıyor zaten onun cıktısını al.

sen en azındna konuları bitirmişsin :Smirmirmirmir

ne fark ediyor ki canım aslında soru çözerek daha iii anlıyorum dersleri ünite ünite çalış çok karışık geliyor havada kalıyo sanki maliyet muh. ile spk çok takılıyorum beynim durdu çalışmıyor artık...

Benım unıte unıte calıscak vaktım olmadı acıkcası fınansal ıcın nıyetlendım, bıraktım ...daha once yaptıgım gıbı sadece cıkmıs sorulara calısırak gırıcem ınsallah ıyı gecer...

kızlar selamlar...

öncelikle hepinize sınavlarda başarılar diliyorum. bana bir konuda yardımcı olurmusunuz lütfen. ankarada işletme 4.sınıf sınavları saat kaçta başlıyor. herkeste aynı bildiğim kadarıyla. yani öğleden önce veya öğleden sonra tüm gün mü sınav var. bir arkadaş bize bu konuda yalan söylüyor diye düşünüyorum da. şimdiden teşekkürler, hepinize bol bol şans diliyorum. :enbuyukkk:

kızlarrr maliyet muh.3 sınıfın şimdi sayısal olarak hangi konuya calışalım cözelim soruları ne cıkabilir net olarak yardımcı olursanız çok sevinirim kuzuslar şimdiden çok saolunnnopuyorumnanaktan

sağol canım sınavda sanada başarılar bence il il değişmiyor yoksa sorularda farklı olurdu yanlışsa lütfen düzeltin arkadaşlar...4. sınıf sınavları iki oturum şeklinde yapılıyor cts pazar öğleden sonra 14.30 da başlıyor aldığın derse bağlı sınav süresi. sınav giriş belgesinde yazıyor zaten neden böyle bi sorun yaşadın ki anlayamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…