• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşletme 4. Sınıflar Kızlar Burda Toplanalım...

ewet canım bütün şehirlerde aynı saatte olur..
aksi kesinlikle imkansız..yoksa herkes birbirine
soruları bir şekilde söyler..böyle bir adaletsizliğide okul zaten yapamaz..

selam kızlar, kpss ye başvuran arkadaşlar hangi oturumlara gireceksiniz, ben sadece cumartesi sabah olana başvurdum, yanlış mı yaptm pazar sabahıda mı olmalıydı??

canım isteğine bağlı ben cumartesi sabah ve pazar sabah
oturumlarına giriyorum..

kızlar ben 4.sınıftaym
3.sınıf mal.muhasebesinden kaldm
vizeye giremedm
finalde kaç almalıyım?

selam kızlar, kpss ye başvuran arkadaşlar hangi oturumlara gireceksiniz, ben sadece cumartesi sabah olana başvurdum, yanlış mı yaptm pazar sabahıda mı olmalıydı??

canım sen lisans olarak mı gireceksin ve sadece cts genel kültür genel yetenek sınavına mı katılacaksın? lisans başvuruları başladı dimi önlisans 31 mayısta başlıcak doğrumu biliyorum?bende bu yıl ilk defa girecem hiç bilgim yok. şansın açık olsun şimdiden sınav ne zaman?

canım sen lisans olarak mı gireceksin ve sadece cts genel kültür genel yetenek sınavına mı katılacaksın? lisans başvuruları başladı dimi önlisans 31 mayısta başlıcak doğrumu biliyorum?bende bu yıl ilk defa girecem hiç bilgim yok. şansın açık olsun şimdiden sınav ne zaman?

evet canım 4. cü sınıf işletme lisans olarak başvurabiliyo, sınav 10 temmuzda.salı günü son gün başvuru için. önlisans başvuruları başlamadı henüz. çok teşekkür ederim canımcım.. aöf de başarılar..

kızlar lisans olarak cumartesi sabah oturumuna başvurmuştm, netten dùzeltebiliyomuşum pazar sabah oturumuna da başvurcam..

gaye_05 ve aystea arkadaşım çok güzel siz lisans olarak giriyorsunuz-hem aöf hemde kpss tebrikler - hemde pazar gününkü alan da yapacaksınız. inşallah kazanırsınız. ben kendime güvenmediğim için eylül de önlisanslarla giricem kpss ye aöf hayırlısı ile biterse tatil de çalışıp giricem sınava kendimi denemek için yani tercih yapmıcam gelecek yıl lisans alan olarak giricem inş. onun içinde hazırlık olacak. hedefiniz ne?hangi puan türüne göre ne tercih yapmayı düşünüyorsunuz?

dirmitcim canım çok saol..aöfden fırsat bulduğum an çalışmalara başlıycam kpss
için hiç bir hazırlığım yok şuan ewet lisans olarak giriyorum..gireceklerede allah yardım etsin inş.
:nazar:

nasılsınız arkadaşlar,çalışmalar nasıl gidiyokaydirigubbakcemile2
ben baya yoğunum kafam bazı şeyleri alıyo,bazılarını almıyokafamçokkarıştı

dirmitcim canım çok saol..aöfden fırsat bulduğum an çalışmalara başlıycam kpss
için hiç bir hazırlığım yok şuan ewet lisans olarak giriyorum..gireceklerede allah yardım etsin inş.
:nazar:

inş. canım allah herkesin gönlüne göre versin. senin alan için hedefin ne?puan türlerinden hangisini istiyorsun?....

dirmitcim inan aklımda şuan hiçbişi yok girmiş olmak için
giriyorum birazda..kaç puan alırsam ona göre değerlendiricem..
bu ülkede artık kim ne iş bulursa çalışıyor..seçme lüksümüz bile yok çk sinir bozucu..
5 gündür ders çalışmıyorum canlarım..çok stresliyim hemde çok..şu final bir geçse hayırlısıyla..
ohaoldumsmile

aystea evt canım doğru söylüyorsun şansın açık olsun....

bende stresliyim hayırlısı ile bi mezun olsaydık artık çok sıkıldım... son günler iii değerlendirmek istiyorum ama zor beynim durdu maliyet muh. hiç bakamıyorum zaten oooffff oooffff...

slm kızlar benimde son 2 dersim var bu sene sermaye piyasası ve muhasebe denetimi mali analiz bitirip kurtulmak niyetindeyim inş. gönlümce olur 6 aylıkta bebişim var oldukça zor oluyor ders çalışmak ama çabalıyorum işte vizelerde pek iç açıcı değil sp 47 muhasebe denetimi 57

Back