- 21 Mayıs 2015
- 837
- 1.052
- 33
kusura bakmada sen neden özür diliyorsun ben olsam hem özür beklerim hem de görüşmem ilerde yetiştirdiği serseriler başına bela olduğunda hayat dersini çakarsınız abinizin suratına..Benim oglum hassas . Kavga nedir bilmez. Cocuk issirildiginda ne oldugunu bile anlamadi.
Hayir özur dilemeyin. Onun oglu onun cani cigeriyse sizin oglunuzda caniniz cigeriniz olan sizin oglana oldu terbiye bastan verilir cocuga. Siddet ögretmekle cocuga terbiye verilmis olunmaz. Abiniz kocaman adam ama nasil onun ici yanmadi sizin oglunuzu o halde gorunce. Eeee sonucta ana yuregi diye bisey var o duygu erkeklerde cok az. Abiniz cocugunuzu öpüp kendisi özur dilemeli evladina oyle seyler ogrettigi ve oglunuzun canini acittiklari icinArkadaslar abimin oglumla ayni yasta 5 yasinda erkek cocuklarimiz var. Surekli oglumu dovme itme pesinde. Babasi oyle alistiriyor kavgaci. Benim oglumda sesiz sakin kavga bilmeyen cocuktur . Abimin buyuk oglu da boyleydi. Simdi 10 yasinda cok cektiler. Ilac kullaniyo. Bugun kucuk oglu cocugumun kolundan cok kotu issirdi. Cocugu zor kurtardik. Ben dayanamayip istemsiz bir tokat attim. Ve sinirlendim. Etini koparada bilirdi. Sonra abime nasil yetistirmissin ya hayvan gibi issirilirmi dedim. Abimde sinirlenip senin oglun kiz gibi dedi. Bende boyle olmasi daha iyi sonra ilac kullanmak zorunda kalir dedim. Biz laf dalasina girdik. Ama abim boyle surekli kavga isdirik itme ogretiyor. Simdi ben abime oyle soyledigim ve tokat attigim icin cokk pismanim. Arayip ozur dilemek istiyorum. Ama oglum acidan cok agladi. Kolu sisdi. Halen neden issirildiginin farkinda degil. Insallah karisik yazmamisimdir. Offf uzgunum ve pismanimmm.
O top gibi lafindan sonra sen kendi ogluna bak iyi yetistirdigin icin mi simdi ilac kullaniyo dedim. Offf ama icim ciz etti. Dikkat eksikligi icin ilac kullaniyo
Arkadaslar abimin oglumla ayni yasta 5 yasinda erkek cocuklarimiz var. Surekli oglumu dovme itme pesinde. Babasi oyle alistiriyor kavgaci. Benim oglumda sesiz sakin kavga bilmeyen cocuktur . Abimin buyuk oglu da boyleydi. Simdi 10 yasinda cok cektiler. Ilac kullaniyo. Bugun kucuk oglu cocugumun kolundan cok kotu issirdi. Cocugu zor kurtardik. Ben dayanamayip istemsiz bir tokat attim. Ve sinirlendim. Etini koparada bilirdi. Sonra abime nasil yetistirmissin ya hayvan gibi issirilirmi dedim. Abimde sinirlenip senin oglun kiz gibi dedi. Bende boyle olmasi daha iyi sonra ilac kullanmak zorunda kalir dedim. Biz laf dalasina girdik. Ama abim boyle surekli kavga isdirik itme ogretiyor. Simdi ben abime oyle soyledigim ve tokat attigim icin cokk pismanim. Arayip ozur dilemek istiyorum. Ama oglum acidan cok agladi. Kolu sisdi. Halen neden issirildiginin farkinda degil. Insallah karisik yazmamisimdir. Offf uzgunum ve pismanimmm.
Arkadaslar abimin oglumla ayni yasta 5 yasinda erkek cocuklarimiz var. Surekli oglumu dovme itme pesinde. Babasi oyle alistiriyor kavgaci. Benim oglumda sesiz sakin kavga bilmeyen cocuktur . Abimin buyuk oglu da boyleydi. Simdi 10 yasinda cok cektiler. Ilac kullaniyo. Bugun kucuk oglu cocugumun kolundan cok kotu issirdi. Cocugu zor kurtardik. Ben dayanamayip istemsiz bir tokat attim. Ve sinirlendim. Etini koparada bilirdi. Sonra abime nasil yetistirmissin ya hayvan gibi issirilirmi dedim. Abimde sinirlenip senin oglun kiz gibi dedi. Bende boyle olmasi daha iyi sonra ilac kullanmak zorunda kalir dedim. Biz laf dalasina girdik. Ama abim boyle surekli kavga isdirik itme ogretiyor. Simdi ben abime oyle soyledigim ve tokat attigim icin cokk pismanim. Arayip ozur dilemek istiyorum. Ama oglum acidan cok agladi. Kolu sisdi. Halen neden issirildiginin farkinda degil. Insallah karisik yazmamisimdir. Offf uzgunum ve pismanimmm.
Malesef benim oglum da surekli dayak yiyor. Ama kimseyi dovmuyorum sonucta, karsimdaki bir cocuk, cocugun anasi vursa ben de ona patlatayim. Ama ben o cocuktan guclu oldugum icin oglumu siddet gostererek savunamam. Siz de zaten hatanizin farkindasiniz. Lakin lutfen 5 yasindaki cocukla kendinizi kiyaslamayin.Tokat attigim icin cok ama cok pismanim. Dun gece gozumun onunden gitmedi. Ama oglumun koluda halen mosmor.. bilmiyorum belkide birikmislik var. Surekli kiz gibi demesi kavga edemiyo kendini savunamiyor demesi olaylari bu hale getirdi. Cok mu zor cocugu adam gibi yetistirmek bugun benim ogluma siddet uygulayan yarin karisina yapicak. Defalarca uyarmamiza ragmen halen issirmasi olmadi. Ve yine diyor yaparim doverim diye.
Dediginizgibi o cocuk oyle yetistirilmis. Isirmak ona gore dgru bir davranis cunku oyle ogretilmis. Bir cocuk baska bircocugu incitebilir belki. Ama siz bir yetiskin olarak kendi evliniz ayni yasta olan bir cocuga nasil vurursunuz.hemde cocugunuzun cani yandi diye. Siz ona vurup canini yakinca oglunuzun acisi dindi mi? Abinzin cocuk yetisirme seklini ve davranislarini sevmiyor olablirsiniz. Ki boyle davranislar ogretmeyi onaylamak mumkun degil. O zaman cocuklari bir araya getirmeyin. Boylece iki yavrunun da cani yanmaz. Abinizin tepkisi az bile olmus.Arkadaslar abimin oglumla ayni yasta 5 yasinda erkek cocuklarimiz var. Surekli oglumu dovme itme pesinde. Babasi oyle alistiriyor kavgaci. Benim oglumda sesiz sakin kavga bilmeyen cocuktur . Abimin buyuk oglu da boyleydi. Simdi 10 yasinda cok cektiler. Ilac kullaniyo. Bugun kucuk oglu cocugumun kolundan cok kotu issirdi. Cocugu zor kurtardik. Ben dayanamayip istemsiz bir tokat attim. Ve sinirlendim. Etini koparada bilirdi. Sonra abime nasil yetistirmissin ya hayvan gibi issirilirmi dedim. Abimde sinirlenip senin oglun kiz gibi dedi. Bende boyle olmasi daha iyi sonra ilac kullanmak zorunda kalir dedim. Biz laf dalasina girdik. Ama abim boyle surekli kavga isdirik itme ogretiyor. Simdi ben abime oyle soyledigim ve tokat attigim icin cokk pismanim. Arayip ozur dilemek istiyorum. Ama oglum acidan cok agladi. Kolu sisdi. Halen neden issirildiginin farkinda degil. Insallah karisik yazmamisimdir. Offf uzgunum ve pismanimmm.
Kovdu zaten. Cok laf saydi. Benim tek korkum. Cocuklarini ogretip ogluma toof cok agir konusmusunuz. Ben abinizin yerinde kovduolsam, al kizini defol git derim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?