• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isirik

Kesinlikle gorusmeyin birdaha
hem suclu hem guclu

Ne olursa olsun bi çocuğa şiddet uygulanmaz. Aklı alsa zaten yapmaz. Babası gelip ısırıyor mu sizi hiç? Bilmiyor çocuk. Ayrıca kimse çocuğu sorunlu olsun ilaç kullansın istemez. Özür dilemesiniz diye düşünüyorum.
Peki issirmasi gerektigini baba ogretiyor sa .

Cocuk diyor ki biri bana birsey yapatsa boyle issiricam. Cocuk durduk yere sana bi cakarsam seni bi kesesem asarsam muhabbetleri. Bende cocuk yeyistiriyorum. Bu kelimelerin hic birini bilmez. Oglumla bi sus lan diye konustuguna rastladim.

Peki issirmasi gerektigini baba ogretiyor sa .
Erkek çocuk zaten kavgaya meyillidir. Sürekli dövüşelim havasındadır çoğu zaten. Ve baba da ilgileniyorsa ağırlık olarak , çocuk biraz kavgacı olabilir .Ama tek amaçları oyundur hep .Çocuk yani. Ne olabilir ki. Ayrıca baba da git ısır diye tembihleyeceğini sanmıyorum.

Ikinizin de yetistirecegi cocuk bana pek parlak gozukmedi. Bi'tarafta cocugunu siddete meyilli yetistiren bi'baba. Diger tarafta en ufak bi'seyde kardesinin cocugunun rahatsizligini yuzune vuran bi'anne.
Cocuk onlar isirir da vurur da. Tamam dovdurmeyin elbet ama ikinizin tutumu da cok kotu.

Ikinizin de yetistirecegi cocuk bana pek parlak gozukmedi. Bi'tarafta cocugunu siddete meyilli yetistiren bi'baba. Diger tarafta en ufak bi'seyde kardesinin cocugunun rahatsizligini yuzune vuran bi'anne.
Cocuk onlar isirir da vurur da. Tamam dovdurmeyin elbet ama ikinizin tutumu da cok kotu.
Haklisiniz. O lafi soyledigimden beridir kendimde degilim. Kendimi nasil affettiririm diye dusunuyorum. Hataliyim hemde cokkkkkk

Tokat yanlış olmuş ama anlayabiliyorum, insan bir an refleksle yapabilir. Bence abinizden değil yeğeninizden özür dileyin sadece. Özrü hak eden o çünkü.

Çok sıkmayın kendinizi. Kardeşiniz sonuçta. Kavga etmeyen kardeş mi olurmuş ya?

ben beYenmiyorum vallahi böyle yanlış yazımları.. kim ne derse desin herkeZin kendi düşüncesi ama bence yaLnış. üstelik eYlenceli de değil.. ilkokula giden YİYENim bile olsa affetmem :KK71:

Hayatım
Beyenmiyorum değil BEĞENMİYORUM
Eylenceli değil EĞLENCELİ
Yiyen değil YEĞEN
;)

Sahiden tatlım
İnsanları uyarırken
Onlar gibi yazarak neyi kanıtladın
Düzgün yaz örnek alsınlar.
Dalga gecerek değil.
Gayet acıklıyıcı yazmış olabilir kelime hataları yardım istiyor
Cevap verirsin sonra dipnot olarak rahatsız olduğun şeyi yazarsın konuyu niye dağıtıyorsunuz anlamıyorum.
Evet bi siz güzel yazı biliyorsunuz

Sahiden tatlım
İnsanları uyarırken
Onlar gibi yazarak neyi kanıtladın
Düzgün yaz örnek alsınlar.
Dalga gecerek değil.
Gayet acıklıyıcı yazmış olabilir kelime hataları yardım istiyor
Cevap verirsin sonra dipnot olarak rahatsız olduğun şeyi yazarsın konuyu niye dağıtıyorsunuz anlamıyorum.
Evet bi siz güzel yazı biliyorsunuz

öncelikle hayatım ve tatlım gibi gereksiz kelimeler kullanmamanızı tavsiye ederim..
zira o yüksekten bakışlarınız komik duruyor...

sonrada benimle -yaz gibi emir vererek konuşmazsanız sevinirim bunu belirteyim..

farkındaysanız konuyu dağıtma derken daha çok dağıtıp polemik yaratıyorsunuz ...
gösteriniz bittiyse size hayırlı geceler diliyorum :KK25:

Evet siz istediğiniz şekilde konuşabilirsiniz
Hoşunuza gitmeyen bişey olduğundada
Hayırlı geceler
:cry:

Back
X