• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isirik

Sonucta bi anne olarak canin yanmis olay aninda hakaretler ve siddet uygulamissin, olay sonrasi ozur dileyeceksin. Cocugun cocuga vurmasi baska bir sey, buyugun cocuga siddeti baska bir sey. Dayakla kalmamis cocuklaein birine hayvan birine hasta demissin. Madem abin cocuk yetistiremiyo ona hakeret et, cocuklarin gunahi ne.

Ayibin cogu sende. "Abi o an canim yandi biraz haddimi astim ozur dilerim" gibi konus. Bir daha da cocuklari bir araya getirmemeye calis caresi o. Cocuga siddet hakaret degil.

Kopekmi yetistiriyolar yoksa cocukmu ?
Bence arayip ozur fln dileme ozur dilemesi gereken kisi kendisi.
Ne demek yahu cocugun kolunu issirmak mikrop bile kapabilir kolu :KK34:

Ben hatamin farkindayim . Ama o an sinirle yaptim. Oglumun resmen etini kopardi. Oglum olayin sokunu halen atlatamadi. Bugun bile sorguluyo neden issirdi diye.

O cocugun beynine o tokat kazinmis olabilir peki sizin cocugunuz o bu olayi unutabilecekmi. Herkes tokat yiyen cocugu konusuyor ama sanki sizin cocugunuzun cani hicmi yanmadi sanki. Sizinkide cocuk dayaga karsiyim ama o anda bence o cocuk o tokati yemeseydi sizin cocugunuzun eti kopabilirdi.

O cocugun beynine o tokat kazinmis olabilir peki sizin cocugunuz o bu olayi unutabilecekmi. Herkes tokat yiyen cocugu konusuyor ama sanki sizin cocugunuzun cani hicmi yanmadi sanki. Sizinkide cocuk dayaga karsiyim ama o anda bence o cocuk o tokati yemeseydi sizin cocugunuzun eti kopabilirdi.
Uyarmamisa ragmen issirdi. Yapma etme demekle olmuyor. 5 yasindaki bir cocuk karsisindakinin caninin aciyacagini bilmeli. Dayaga karsiyim hatalitim farkindayim. Bir kerede boynundan issiracakken yakalamis kizmistim. Ama uyarilarimi dikkate almamis demekki.

Uyarmamisa ragmen issirdi. Yapma etme demekle olmuyor. 5 yasindaki bir cocuk karsisindakinin caninin aciyacagini bilmeli. Dayaga karsiyim hatalitim farkindayim. Bir kerede boynundan issiracakken yakalamis kizmistim. Ama uyarilarimi dikkate almamis demekki.
Abiniz cocugu resmen hircin arsiz yetistirmis laf soz dinlemez. Cok yazik simdiden kendi elleriyle evlaninin pisikolojisini bozmus cocuk dusunemiyor bile o kadar aciz.

Abiniz cocugu resmen hircin arsiz yetistirmis laf soz dinlemez. Cok yazik simdiden kendi elleriyle evlaninin pisikolojisini bozmus cocuk dusunemiyor bile o kadar aciz.
Tokati attim. Hata yaptim. Uzuluyorum. Beni tekmelemeye calisiyor. Oglum bir taraftan agliyor. Kolunu gosteriyor. Halen sacini cekmeye calisiyor. Arsiz demek istemiyorum ben. Ama esim cok arsiz bir cocuk dedi. Oyle soylenmesine bile uzuldum ben. Abimin oglu canim kanim. Vicdanim hic rahat degil. Ama oldu bir kere

Ben de vücudumuzda çıkan küçük kirmizilar şeklinde olan 'isirik ' sandım
bende de var diycektim, derdime derman bulamadım. .

Ya kızlar yapmayın ısırılan çocuğun niye psikolojisi bozulsun. Kuzenim beni gözkapağımdan ısırmıştı ama çocuktuk unuttuk gitti. En basitinden kardeşlerimizle bile saç saça baş başa girmişizdir küçükken.

Abi hatalı çocuğunu yetiştirme tarzında. Bu durum süreklilik gösteriyorsa ya hiç gözünüzü ayırmayacaksınız ya da daha az görüşeceksiniz.

Canım benım üzülme lütfen.. Abın sonuçta pısman oluyor üzülüyorsun Anlıyorum senı ama, abınde olsa ınsan bı cocugu oyle yetıstırememelı tamam kendını savunmalı gerektıgı yerde ama ısırmakta neymıs kuzenını... Tabıkı o an sınırlanırsın kım olsa aynı tepkıyı verırsı.. oda senı cocuğun canın sonuçta..

Abinizi arayin o zaman ama birdahakine o cocuk intikamini alacaktir oglunuzdan. Cunku cocuga hep hakli oldugu soylenmis yada ogretilmis. Siz barisin o zaman ama cocugunuza ne kadar dikkat edebilirsinizki karsidaki cocuk intikam dolu buyutulmus resmen. Cocugun gozune bisey batirir kör eder Allah korusun hersey beklenir cocuk bu sonucta

Abinizi arayin o zaman ama birdahakine o cocuk intikamini alacaktir oglunuzdan. Cunku cocuga hep hakli oldugu soylenmis yada ogretilmis. Siz barisin o zaman ama cocugunuza ne kadar dikkat edebilirsinizki karsidaki cocuk intikam dolu buyutulmus resmen. Cocugun gozune bisey batirir kör eder Allah korusun hersey beklenir cocuk bu sonucta

Evettt benimde korkum bu.. benim oglumu doverek iterek guc gosterisi yapip mutlu oluyor. Surekli bir taciz pesinde... yoksa oyunda kavga da olur itilip kakilir da . Hangimiz kavga etmeden buyuduk ki. Ogluma yeni ranza aldik. Birlikte ustune cikmislar seni burdan aticam diyor. Orada beni gormese iticek.

Evettt benimde korkum bu.. benim oglumu doverek iterek guc gosterisi yapip mutlu oluyor. Surekli bir taciz pesinde... yoksa oyunda kavga da olur itilip kakilir da . Hangimiz kavga etmeden buyuduk ki. Ogluma yeni ranza aldik. Birlikte ustune cikmislar seni burdan aticam diyor. Orada beni gormese iticek.
Uzak durun bi muddet abinizden kafanizi dinleyin cocugunuz en azindan biraz unutur. Herkes gibi sizde cocugunuzu abinizden biraz daha fazla dusunun lutfen. Abimi kirdimda uzdumdeyle olmuyor.buyuklerde hata yapar demisler bu durumda hatali abiniz

Hakkaten herkes tokat yiyeni konuşuyor ama ya ısırılan? böyle düşününce birden aklıma geldi aktarmak istedim.
Daha anaokula gitmeyecek yaştaydım, teyzemin oğluda beni ısırmıştı. vallahi ömrüm billah unutmadım o acıyı hemde çocuğuz miniciğiz daha. Sizin oğlanı kolundan ısırmış ama benimki çok fena bi yerdi :)) ciciğimi ısırmıştııı :KK51: ne alaka oraya nasıl denk getirdiyse! ve 26 yaşındayım o göğsümün şekli değişik...
Benimkide tam çocukluk travması yani haa :))
ama şuan bile içim bi hoş oldu valla :) Isırılana nolacak? yazık yavrum o da unutmaz ben diyeyim size. nasıl ısırıldıysam artık siz düşünün iz gibi kaldı.

Back
X