İşin içinden çıkamadım.

Benim babamı da
Benim dedem ve babaannemde babama yardımcı olmadılar, sürekli arkamızdan konuştular, hala devam ediyor, babam da mesafe koydu araya ne arar ne sorar onlar size el gibi davranıyorsa sizde onlara el gibi davranacaksınız, arkanızdan ne derlerse desinler üzülmeyin yaptıkları beddualar onlara geri döner inşAllah

Hayır ortadaki küslük evimizin satılık durumu olduğu 8 aydır gelip gidip aramalarından zaten o sırada kendi derdimiz kendimize yetiyordu, sıkıntı stres vücudumda ciddi egzama geçirdim o sırada kendi kardeşine kredi çekip borç vermesi tuz biber oldu fakat yazdığım gibi ev satışından sonra çok görüştük biz, iftar olsun, düğün dernek mevlüt vs çok görüştük. Karışma etme diyorsunuz fakat en son gittigimizde tartışma olduğunu yazdım orda hep bana yuklendiler evliliğin ilk günlerine kadar girdiler, isteme çeyiz faslina kadar ve 3 ay doğum iznin vardı calissaydin diye bağırdı en son. O yüzden hazmedemiyorum.

İşte maalesef çok takıyorum ben kafama birde oğlum sorup duruyor, baba senin annen nerde baban nerde diye çocuk en son 2 yaşında gördü onları hatirlamiyor bile

Uzun süredir görüşmüyoruz ama rutin olarak 3 5 aydır dayısı, amcasının bilmem nesi didisinin didisi arıyor yok baban o senin sen küçüksün seninde çocuğun var diyerek eşime duygu sömürüsü yapıyorlar etkileniyor, o da görsünler en azından dedi, bende madem goruseceksin su konu konuşulsun oturun kapatın artık güle oynaya ev satmış gibi habire açıp duruyorlar çok canım sıkılıyor

O senin babandir, anandir görüşün diyen insanların zor gününüzde size destekleri oldu mu?

O zaman yapılacak şey belli. Milletin ağzı torba değil maalesef. Boş boş akıl veriyorlar. Sallamayın, bosverin. İçinizden geldiği gibi davranın. Sizin sizden başka dostunuz yok anladığım kadarıyla.

Eşin ne düşünüyor görüşüp görüşmeme konusunda.

Eşin ne düşünüyor görüşüp görüşmeme konusunda.
Oda görsün istiyor ben konussamda birşey değişmeyecek diyor, şöyle ki eşim ailesine karşı çok sessizdir herşeyi içinde yaşar tepki vermez, onlar bu duruma bildikleri için zaten yaptıkları karşısında bizden de böyle bir tepki beklemiyorlardi, kafasına vur ekmeğini al yapmislar yillardir. Biz hep gideriz ararız sorarız zannettikleri için eminim ki kp bu durumda çok pişman ama tukurdugunu yalayamiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…