Vallahi garip olacak ama cok fazla Ozge tanidigim yok ama burdakileri seviyorum
Tanidigim tek bir Ozge vardi, sosyal ve merakli bir kizdi, fesat degildi ama beni ksikanirdi biraz. Yillar sonra universitede gordum, tombislikten patatese donmustuIs hayatindan yuzeysel olarak tanidigim Ozge lerin hepsi merakli, her seye merakli tiplerdi. Dedikodu var desen kosa kosa isi gucu birakir giderler
Yani Ozge sevgim yok ama bana bir kotulukleri de dokunmadi
Asil sinir olduklarim Gozde ler, hepsi mi kiskanc, fitne fesat , gozunu hirs burumus, kiskanc, beter olur?
Ay evet ben de inanırım isme.Burdaki arkadaşlar üzerine alınmasın sakın tanıdığım arzu ve ceyda ismindeki kızlar hep sinsi fesat ve huzur kaçırıcı tiplerdi. Yaseminler zarif hoş kızlar, özlemler girişken, nuraylar samimi böyle...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anladım canım :))
Bu arada Bi gözde tanıdığım vardı Üniden arkadaşımdı, fesatın önde gideniydi.
Sürekli eğlenceli sevimli tavırlar içine girerdi tabi sonradan anlaşıldı ne olduğu :))
Isimle alakalı mı bilmiyorum ama tanıdığım tek gözde böyleydi :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aslında bahsettiğim tam olarak öyle değil. Misal Mustafa ismi mana olarak çok güzel değerlli bir isim ama çapkınlarmış
Ozge ler gercekten cok konuskan oluyor, bunu gecmisim
Vallahi aynen, ayni Gül'leri mi taniyoruz ne?
ohhooyyyy çok tatlı konuymuş bu:)) bayıldım
kıskanç kadriyeler alımlı cevriyeler
etrafımda da aynı ismi taşıyan birden fazla kişi yok ki tahlilde bulunayım
ahmetler çapkın oluyor ama ne hikmetse :)
Aynen..Gül'ler bence de öyle
benim tanıdığım da evli adamla beraberdi para için başka kadınlarla erkekleri görüştürürdü ve bir dergi editörüydü öyle de yüksekte bir isimdi :26:
Bide çocuk olan Furkanlar hep yaramazmı olur ..Benim tanıdığım en az üç Furkan çocukken çok yaramazdı
Evet yusuflar çok güzel oluyorlar mesela.
tanıdığım bütün Gül'ler yanlış insanlardı...hep yalan dolan arkadan iş çeviren kişilerdi....hepsinin karakteri de hemen hemen aynıydı....ayrıca paragözlerdi......bu yüzden bir daha hayatıma Gül isminde kimseyi almama kararı verdim...
Mustafalara gelelim...aynen hepsi eşini aldatıyor (benim tanıdıklarım yanı) biraz doyumsuzlar
aklıma gelirse yazarım yine
Böyle bir şeye inanıyor musunuz? Misal tanıdığım bütün Osman'lar hep sorunlu, Elif'ler hanım hanımcık, Zeynep'ler kıskanç tiplerdi. Var mı sizin de böyle genellediğiniz isimler?
eşimin eski sevgilisi bunlardan biri hala da hasedinden çatlıyorkendi kendine triplere giriyor bizi engelliyor sonra geri açıyor engeli filan ilk ben engelleyecektim baktım engellemiş, geçen aynı isimde başka bi arkadaşa bakacaktım pat diye çıktı engeli kaldırmış filan ne yapmak istiyo onu da anlayamadık. eşime mesajlar atıyodu bi ara onunla mı evleneceksin yapma filan diye biz evlenmeden önce. Osman da ablamın eski sevgilisiydi baya da sorunlu bi arkadaştı
Ay demi.
Güller cidden çok sinir bozucular.
Burnu havada yalanci ve cidden paragozler.
Vallahi aynen, ayni Gül'leri mi taniyoruz ne?
Aynen..Gül'ler bence de öyle
benim tanıdığım da evli adamla beraberdi para için başka kadınlarla erkekleri görüştürürdü ve bir dergi editörüydü öyle de yüksekte bir isimdi :26:
evet güller hakkında doğru tespit gerçekten :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?