Birde dışardan bakan bu adam karısını aldatıyodur demez yani kaşı gözü fır dönmez ama benim bildiklerim böyle tam dayaklıklar işte
Annem bana adın gibi hayalperestsin ayakların yere bassın dedi de çok üzüldüm derdim buee dert nerede?
Ya demek ki öyle olmuyormuşbende kendimi duygusal merhametli sanırdım neden herkesi kendim gibi saf sanıyorum derdim ama nerdee Erkek isimlerini bence konuşmalıydık o zaman sorun yok
Teşekkür ederim canım benimTabi ki genellemeden bahsediliyor ama herkes söyleyince ne oluyor dedim Kendimi övmüyorum ama genelde bildiğim başka adaşlarım sıcakkanlı, yardımsever ve merhametli olurlar Aile de yetiştirilme tarzı gerçekten önemli Ben senin ismini hala bilmiyorum tabi ben burada ortaya çıktım herkes nehir ya da nil zannediyordu
Annem bana adın gibi hayalperestsin ayakların yere bassın dedi de çok üzüldüm derdim bu
Bizler tabi istisnalarız ama o yüzden uymadıkşaka bir yana otoriter ve sinirliyimdir gerçekten ama titiz değilim. çoğu doğru yani
Koalina burası bdv değil mi ? kuralları yok mu kurallardA GEYİK YAPIN diyor mu? kusura bakma başkasına gelince bu dert değil diye kızıp tepki gösteriyorken bu konu hoşunuza gitti diye sessiz kalacak değilim sizde kalmamalısınız. haksa herkese hak adaletse herkese adalet ,madem senin derdin vardı konuyu sen açsaydın ya arkadaşım
tanıdığım bütün Gül'ler yanlış insanlardı...hep yalan dolan arkadan iş çeviren kişilerdi....hepsinin karakteri de hemen hemen aynıydı....ayrıca paragözlerdi......bu yüzden bir daha hayatıma Gül isminde kimseyi almama kararı verdim...
Mustafalara gelelim...aynen hepsi eşini aldatıyor (benim tanıdıklarım yanı) biraz doyumsuzlar
aklıma gelirse yazarım yine
ay çok mersi diyeceğim ama hangisinin olduğunu söylemem
Özgeler özgeler?
tanıdığım bütün Gül'ler yanlış insanlardı...hep yalan dolan arkadan iş çeviren kişilerdi....hepsinin karakteri de hemen hemen aynıydı....ayrıca paragözlerdi......bu yüzden bir daha hayatıma Gül isminde kimseyi almama kararı verdim...
Mustafalara gelelim...aynen hepsi eşini aldatıyor (benim tanıdıklarım yanı) biraz doyumsuzlar
aklıma gelirse yazarım yine
Duygu diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?