• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsimle Karakter İlişkisine İnanır mısınız?

Birde dışardan bakan bu adam karısını aldatıyodur demez yani kaşı gözü fır dönmez ama benim bildiklerim böyle tam dayaklıklar işte:47:

Aynen öyle kayınpederim ya nişanlım anlatınca babanmı yaptı bunları demişim ... Adam zamanında karısına çektirmiş... Mustafa isminide çok severim

Ya demek ki öyle olmuyormuş :60:bende kendimi duygusal merhametli sanırdım neden herkesi kendim gibi saf sanıyorum derdim ama nerdee :52:Erkek isimlerini bence konuşmalıydık o zaman sorun yok:27:

Teşekkür ederim canım benim:54:Tabi ki genellemeden bahsediliyor ama herkes söyleyince ne oluyor dedim :60:Kendimi övmüyorum ama genelde bildiğim başka adaşlarım sıcakkanlı, yardımsever ve merhametli olurlar :27:Aile de yetiştirilme tarzı gerçekten önemli:51:Ben senin ismini hala bilmiyorum tabi ben burada ortaya çıktım herkes nehir ya da nil zannediyordu:25::52:

Bizler tabi istisnalarız ama o yüzden uymadık:52: şaka bir yana otoriter ve sinirliyimdir gerçekten ama titiz değilim. çoğu doğru yani:53:

Annem bana adın gibi hayalperestsin ayakların yere bassın dedi de çok üzüldüm derdim bu:51:

Koalina burası bdv değil mi ? kuralları yok mu kurallardA GEYİK YAPIN diyor mu? kusura bakma başkasına gelince bu dert değil diye kızıp tepki gösteriyorken bu konu hoşunuza gitti diye sessiz kalacak değilim sizde kalmamalısınız. haksa herkese hak adaletse herkese adalet ,madem senin derdin vardı konuyuo şekilde sen açsaydın ya arkadaşım:51:

Son düzenleme:
Bizler tabi istisnalarız ama o yüzden uymadık:52: şaka bir yana otoriter ve sinirliyimdir gerçekten ama titiz değilim. çoğu doğru yani:53:

Benim uyan bir kelimesini göremedim kişi kendini bilmez mi :52:Otoriter olmak iyidir iyi sinirlerine de hakim olabilirsan sorun yok :51::27:

Koalina burası bdv değil mi ? kuralları yok mu kurallardA GEYİK YAPIN diyor mu? kusura bakma başkasına gelince bu dert değil diye kızıp tepki gösteriyorken bu konu hoşunuza gitti diye sessiz kalacak değilim sizde kalmamalısınız. haksa herkese hak adaletse herkese adalet ,madem senin derdin vardı konuyu sen açsaydın ya arkadaşım:51:

Allah Allah konuyu ben açmadım mı zaten:27:
ayrıca kurallarda aklınıza takılan her konu hakkında konu açabilirsiniz diyor. Bu da aklıma takılan bir konuydu

Son düzenleme:
tanıdığım bütün Gül'ler yanlış insanlardı...hep yalan dolan arkadan iş çeviren kişilerdi....hepsinin karakteri de hemen hemen aynıydı....ayrıca paragözlerdi......bu yüzden bir daha hayatıma Gül isminde kimseyi almama kararı verdim...

Mustafalara gelelim...aynen hepsi eşini aldatıyor (benim tanıdıklarım yanı) biraz doyumsuzlar

aklıma gelirse yazarım yine

Son düzenleme:
Tanidigim tüm Emirhan ve Atakanlar yaramazlikta nirvana çocuklar
Bildiğin dayaklik.
Hele bir tanesi var iki.
Ammaaann..
Tanidim tüm Zeynepler sessiz sakin benim..

tam olarak boyle mi bilemiycem ama bi isimle bir kisiyi tanidiysam, o isimdekiler hep o karakterdeymis gibi gelebiliyor bazen...mesela sule ismini pek sevmiyorum cunku lisede sule adinda cok gicik bir kiz vardi...bunun gibi yanii...ama aksina ortaokuldada sule adinda cok tatli bir arkadas vardi..nedense benim aklima hep kotu olan sule geliyor :27:

Son düzenleme:
tanıdığım bütün Gül'ler yanlış insanlardı...hep yalan dolan arkadan iş çeviren kişilerdi....hepsinin karakteri de hemen hemen aynıydı....ayrıca paragözlerdi......bu yüzden bir daha hayatıma Gül isminde kimseyi almama kararı verdim...

Mustafalara gelelim...aynen hepsi eşini aldatıyor (benim tanıdıklarım yanı) biraz doyumsuzlar

Ay demi.
Güller cidden çok sinir bozucular.
Burnu havada yalanci ve cidden paragozler.

Özgeler özgeler? :1::21:

Vallahi garip olacak ama cok fazla Ozge tanidigim yok ama burdakileri seviyorum :1:

Tanidigim tek bir Ozge vardi, sosyal ve merakli bir kizdi, fesat degildi ama beni ksikanirdi biraz. Yillar sonra universitede gordum, tombislikten patatese donmustu :27::27: Is hayatindan yuzeysel olarak tanidigim Ozge lerin hepsi merakli, her seye merakli tiplerdi. Dedikodu var desen kosa kosa isi gucu birakir giderler :24:

Yani Ozge sevgim yok ama bana bir kotulukleri de dokunmadi :24::24:

Asil sinir olduklarim Gozde ler, hepsi mi kiskanc, fitne fesat , gozunu hirs burumus, kiskanc, beter olur?

Son düzenleme:
Dayim, abim ve kaynimin isimleri de mustafa ve gercekten capkinlikta sinir tanimayan kisiler ailemizin yuz karalari 😛
Gerci abim evli degil o yuzden aldatma gibi bi olay yok ama capkin yani.

Yalniz elif ve zeynep isimlerinde teori tutmadi tanidigim eliflerr cok firildak ve sinsi, zeynepler ise melek gibi cook iyi niyetli ve saf insanlar.

Hulya isminden bahsedilmis bu kadar olur kuzenimin kaynanasi da hulya ve ben boyle titiz bi insan gormedim kadin temizlik konusunda aklini kaybediyor cok da otoriter ve sinirli..

Emine ler ise biraz kaygisiz vurdum duymaz ve tutumlu oluyor en azindan benim cevremdekiler oyle 😊

Vallahi aynen, ayni Gül'leri mi taniyoruz ne?

Anlasildi benim ismim cikmayacak burdan, bir heves baktim ama:9:
Tanidigim Zeynep'ler genelde sessiz sakin; Emre, Ercan, Caner gibi adinda r ve e olan erkekler capkin; bir tane Elif taniyorum ama azicik gosteris meraklisi ama tatli ve eglenceli; iki Ece tanidim ikisi de guleryuzlu ve konuskan, bunlar geldi simdilik aklima...
Ne alakasi var diyor insan ama bazen o kadar cok uyuyorki "laayynnn" diyorsun:27:
Ben kendi ismim icin az da olsa bir umut takipteyim bakalim:51:

Ahahahah benim adım geçmiş hiç de iyi şeyler denmemiş ama çok güldüm :60:
Ben seviyorum o özelliklerimi ya alla alaaaa :27::27:

Ayrıca benim tanıdığım bir elif var ki hanım hanımlığın yanından geçmez ben inanmam bu isim şeyine bence alakası yok :52:
ama nedense büşra ve buseler konusunda ben de önyargılıyım nedense böyle biraz sivridilli falan oluyorlar bana öyle denk geldi :27:

Back