• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsimle Karakter İlişkisine İnanır mısınız?

Cocugum mustafa ismi koymaktan vazgectim resmen :52:
Bu konu cok hos olmus ya :9:
Ama ben bir tespitte bulunamadim :9:

kızlar bende melislere aslılara uyuz olurum.
tanıdıklarımda hep kendını bısey sanan tıplerdı.

gül tek başına evet haklısınız ama cevrenızde aysegul ozgul guliz bu tarz isimlere dıkkat edın mütevazı ve tatlı kişilerdir.

Ben oğluma hamileyken bana ismini ne koyacaksınız diye sorarlardı mert deyince çoğu kişi anlatırdı şöyle yaramaz olurlar böyle yaramaz olurlar diye bir doğdu hakkaten de yaramazlıkta level atlıyor çok çektiriyor bize
bence ilgisi var
mesala benim ismimdeki kişilerle de ortak taşıdığım özellik çok

ismail var mı arkadaşlar nasıl bilirsiniz :KK17:

3 ismail biliyorum,üçü de beyefendi,evine bağlı,iyi insanlar.Bunun yanında 2 tane de ismail adında öğrencim var,belki ergenliğin verdiği bir şey ama onlar hakkında çok da olumlu yorum yapamayacağım.Yani isme takılmayın,elbet etkisi vardır ama kişinin yetiştiği ortam,anne-babasının tutumu,deneyimleri ve genetiği daha etkili.

Gerçekten güzel tespitler :-) kubraalar büsralar zeynepler elifler furkanlar mustafalar haticeler ve dahası benimde tanıdıklarımin hepsi sizin dediğiniz gibi :-)

gül tespitlerinize katılamıyorum 2 tane arkadaşım oldu Gül isminde ikiside çok sıcak kanlı fesat olmayan çokta eylenceli kızlardı.

gülbahar adına sahip olanları tanıyan varmı..nasıl olur karakterleri?

Back