İsimle Karakter İlişkisine İnanır mısınız?

Aynn katılıyorum büşra isimli insanlar dediğinin gibi şimdi farkettim üç tane büşra arkadaşım var üçüde aynı..

Avea inTouch 2 cihazımdan gönderildi

Tesadüf mü yoksa isimlemi alakalı bilmiyorum ama Mustafa adındaki erkeklerde hep eşlerini aldatma durumu oluyor aşırı çapkınlar.bildiğim böyle 3 tane Mustafa var

belki tesadüftür ama benim tanıdıgım bütün mustafalarda öyle

benim gözlemlediğimde eren ler mantıklı akıllı uslu efendi tipler

büşra,merve ve kübralar sinsi , betüller çapkın

kimse üstüne alınmasın benim denk geldikleirm böyle :))

bir de gözdeler hep cadı çaçaron gelmiştir bana :)

tanıdığım Okan'lar umursamaz ve kendini beğenmiş tipler
Sefa'lar eğlenceye düşkün ve çok iyi niyetli saf, sevilen tipler...

Benim ismim söylenecek mi çok merak ediyorum

Tanıdığım bütün Yağmur'lar sevgi dolu, çalışkan, hanım hanımcık...

İstisnası varsa bilmek isterim yeğenimin adını buna istinaden seçtim de...

Ev arkadaşımda bende aynı isimdendik. ve tamamen zıttık. Ben A diyorsam o B diyen birisiydi. Ben biraz duygusalım o değildi mesela. Ama bir kaç isim hakkında analizlerim var belki doğru olabilir.

Tanıdığım bütün Yağmur'lar sevgi dolu, çalışkan, hanım hanımcık...

İstisnası varsa bilmek isterim yeğenimin adını buna istinaden seçtim de...

Biz de kızımız olursa Yağmur koyarız demiştik... Sulu gözlü olurlarmış bir de

Kübraları pek çözemiyorum cana yakın ama mesafeli biraz dengesiz olabiliyolar ıkı tanıdığımda öyle.mervelerde biraz havalı agresif.fatmalar genelde sıcak kanlı konuşkan.haticeler sinirli tahammülsüz dışardan bakınca soğuk

Böyle bir şeye inanıyor musunuz? Misal tanıdığım bütün Osman'lar hep sorunlu, Elif'ler hanım hanımcık, Zeynep'ler kıskanç tiplerdi. Var mı sizin de böyle genellediğiniz isimler?

Yok yaw,3 tane elif tanıdığım var 3 üde asla hanım hanımcık değil,2 tane çok yakın Zeynebim var,ikiside ortalama insanlar,hiç aşırı kıskanç bir durumlarını görmedim.
Osman ları bilemiyorum,tanıdığım Osman yok.

Kızlar ne yaptınız ya ben şimdi kıskanç, fesat, burnu havada bir tipmiyim kendimden haberim yok

aaa olmadı ama teorem çürüdü

Tanıdığım butun Can lar cocukken de yetiskinkende yaramaz, cocuk gibi hareket eden hic olgunlasmayan bi is yaparken sonunu dusunmeyen tipler

Benim gözlemlediklerim de:
Adı Yasemin olanlar kibar, naif, güler yüzlü ve iyi niyetli oluyorlar.
Haticeler güzel gözlü :) karakter olarak biraz dediğim dedik, kendi doğrularını savunurlar
Mehmetler duygusal, içten, düşünceli ve merhametli oluyorlar.

Tanıdığım butun Can lar cocukken de yetiskinkende yaramaz, cocuk gibi hareket eden hic olgunlasmayan bi is yaparken sonunu dusunmeyen tipler

Buna bende katıldım,Canlar afacan oluyor

Bir arkadaş Mustafalar çapkın oluyor yazmış,benim tanıdığım 2 Mustafada çok olgun,aklıbaşında ve çok sadıklar,

Üç tanede Hülya tanıyorum üçüde aşırı titiz hatta temizlik hastasi,aşırı sinirli,çocuklarına karşı aşırı otoriter.ayyy bi tanesi komşum olur.kadının adını kocasının bağırışları sırasında öğrendim hülyaaaaaa bağırma çocuğuma diyodu adam ama kadın o çocuğu akşama kadar bi rahat bırakmıyor valla sabahtan akşama kadar bağırıyor

Ayy benimde tanıdığım bir hülya var bana oğlumdan uzak dur demişliği bile var ki çocuğuyla arkadaş bile değilim.üstüne bir de nişanlıyım.kadın tam bir otoriter ve temizlik hastası

yok ya değillerdir öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…