Ben inanıyorum. Mesela benim ismimi taşıyan kaç kişi tanıdıysam hepsi duygularını içinde yaşayan , hassas kişilerdi.
Mesela Gizem ismini taşıyan kızların genelde iyi kalpli ve dost canlısı olduklarını düşünüyorum.
Büşra isminde ki kızları pek sevemedim (genellikle) biraz egolu ve kıskançtı karşıma çıkan Büşra'lar .
Büşra ismini taşıyanlar üstüne alınmasın sakın çevremde bu şekilde
Tesadüf mü yoksa isimlemi alakalı bilmiyorum ama Mustafa adındaki erkeklerde hep eşlerini aldatma durumu oluyor aşırı çapkınlar.bildiğim böyle 3 tane Mustafa var
Tanıdığım bütün Yağmur'lar sevgi dolu, çalışkan, hanım hanımcık...
İstisnası varsa bilmek isterim yeğenimin adını buna istinaden seçtim de...
belki tesadüftür ama benim tanıdıgım bütün mustafalarda öyle
benim gözlemlediğimde eren ler mantıklı akıllı uslu efendi tipler
büşra,merve ve kübralar sinsi , betüller çapkın
kimse üstüne alınmasın benim denk geldikleirm böyle :))
Biz de kızımız olursa Yağmur koyarız demiştik... Sulu gözlü olurlarmış bir de
Böyle bir şeye inanıyor musunuz? Misal tanıdığım bütün Osman'lar hep sorunlu, Elif'ler hanım hanımcık, Zeynep'ler kıskanç tiplerdi. Var mı sizin de böyle genellediğiniz isimler?
Yok yaw,3 tane elif tanıdığım var 3 üde asla hanım hanımcık değil,2 tane çok yakın Zeynebim var,ikiside ortalama insanlar,hiç aşırı kıskanç bir durumlarını görmedim.
Osman ları bilemiyorum,tanıdığım Osman yok.
Tanıdığım butun Can lar cocukken de yetiskinkende yaramaz, cocuk gibi hareket eden hic olgunlasmayan bi is yaparken sonunu dusunmeyen tipler
Osman tanimiyorum ama Elif ler gercekten cok hanim hanimcik. Tanidigim tum Zeynep ler de haset ve fesat tiplerdi. Burcu lar sevimli, Ece ler sicakkanli, Duygu lar alimli ve guzel
Benim tanidigim Mustafalar da eslerini aldatiyor, eyvah!
Üç tanede Hülya tanıyorum üçüde aşırı titiz hatta temizlik hastasi,aşırı sinirli,çocuklarına karşı aşırı otoriter.ayyy bi tanesi komşum olur.kadının adını kocasının bağırışları sırasında öğrendim hülyaaaaaa bağırma çocuğuma diyodu adamama kadın o çocuğu akşama kadar bi rahat bırakmıyor valla sabahtan akşama kadar bağırıyor
Üç tanede Hülya tanıyorum üçüde aşırı titiz hatta temizlik hastasi,aşırı sinirli,çocuklarına karşı aşırı otoriter.ayyy bi tanesi komşum olur.kadının adını kocasının bağırışları sırasında öğrendim hülyaaaaaa bağırma çocuğuma diyodu adamama kadın o çocuğu akşama kadar bi rahat bırakmıyor valla sabahtan akşama kadar bağırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?