İsimle Karakter İlişkisine İnanır mısınız?

Koalina

Başlangıç:62.5 Güncel:60.85 Hedef:48
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.480
32.648
798
Böyle bir şeye inanıyor musunuz? Misal tanıdığım bütün Osman'lar hep sorunlu, Elif'ler hanım hanımcık, Zeynep'ler kıskanç tiplerdi. Var mı sizin de böyle genellediğiniz isimler?

Ben inanıyorum. Mesela benim ismimi taşıyan kaç kişi tanıdıysam hepsi duygularını içinde yaşayan , hassas kişilerdi.
Mesela Gizem ismini taşıyan kızların genelde iyi kalpli ve dost canlısı olduklarını düşünüyorum.
Büşra isminde ki kızları pek sevemedim (genellikle) biraz egolu ve kıskançtı karşıma çıkan Büşra'lar .
Büşra ismini taşıyanlar üstüne alınmasın sakın çevremde bu şekilde

Kesinlikle isim ve karakter bağlantılı çocuklarımın ismini seçerkende hep buna dikkat ettim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Televizyonda bi hoca bahsetmişti ismin insan karakterine etti ettiğini. Mesela isminde 'f' harfi olan erkekler çapkın olur demişti . Benim sevgilimde de 'f' harfi var oyarım öyle bi hataya kalkışırsa

Böyle bir şeye inanıyor musunuz? Misal tanıdığım bütün Osman'lar hep sorunlu, Elif'ler hanım hanımcık, Zeynep'ler kıskanç tiplerdi. Var mı sizin de böyle genellediğiniz isimler?

Osman tanimiyorum ama Elif ler gercekten cok hanim hanimcik. Tanidigim tum Zeynep ler de haset ve fesat tiplerdi. Burcu lar sevimli, Ece ler sicakkanli, Duygu lar alimli ve guzel

Benim tanidigim Mustafalar da eslerini aldatiyor, eyvah!

Son düzenleme:
Bide çocuk olan Furkanlar hep yaramazmı olur ..Benim tanıdığım en az üç Furkan çocukken çok yaramazdı

aynen onu da yazacaktım... aşırı yaramaz ve sinirli tipler

Evet kesinlikle inaniyorum.
Tubalar da inatci, kendini begenmis bi tip var.
Mustafalar capkin, haticeler uysal.
Gozlemlediklerim bu sekilde benimde.
:))

Kesinlikle isim ve karakter bağlantılı çocuklarımın ismini seçerkende hep buna dikkat ettim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aslında bahsettiğim tam olarak öyle değil. Misal Mustafa ismi mana olarak çok güzel değerlli bir isim ama çapkınlarmış

evet. bildiğim bütün volkanlar fırlama. düşman başına dedirten cinsten.

evet tanıdıgım tum furkanlar yaramazlıkta sınır tanımıyor...zeynep ısmını cok severım ama tanıdıklarım hep havalı burnu havada tıpler oldu..elıf cıdden hanım hanımcık 3 tane tanıyorum..turkan mesela hep gırısken kadınları tanıdım bu ısımde..yasemın sıcakkanlı sevecen hatunlardır..kısaca bende ınanıyorum bu ısımle karakter ılıskısının varlıgına....benım ısmım mı bana gore sanslı kısılerız..lakın sanatcılarıda gec evlenmıs bı ısme sahıbım...sanırım ısmımde burcumda etkılıyor kaderımı....

Benim adım da Büşra tanıdığım diğer Büşralar da dediğiniz gibiydi ama ben öyle değilim ya. Öyle miyim yoksa :18:

Konu sahibi benim tanıdığım bütün Zeynepler de dediğiniz gibi Aslında isim karakter ilişkisine inanmam pek ama bilemedim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…