• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsimle Karakter İlişkisine İnanır mısınız?

Osman tanimiyorum ama Elif ler gercekten cok hanim hanimcik. Tanidigim tum Zeynep ler de haset ve fesat tiplerdi. Burcu lar sevimli, Ece ler sicakkanli, Duygu lar alimli ve guzel :emir_bebek:

Benim tanidigim Mustafalar da eslerini aldatiyor, eyvah!

ay çok mersi diyeceğim ama hangisinin olduğunu söylemem :54:

Lily :3:Zeynep :17:hiç öyle bir halim var mı benim :27:
Yok canım kıskanç, fesat tanımlarını sana yakıştıramadım da sen üstüne alınınca okuduğum yorumlardan bunlar mı acaba dedim yoksa sen öyle değilsin
Zeynep ismini çok severim ve ben Zeynep olanların vicdan sahibi, yufka yürekli olduklarına inanırım
Tuba isimliler de güler yüzlü, duygusal, biraz da sabit fikirli oluyorlar.
Tabii yaşanmışlıklar ve yetişme tarzı da en az isim kadar önemli.

evet ya ben çok güzellerdir, maharetlilerdir, temiz kalpli mükemmel insanlardır diye beklemiştim oysa ki:52: çıka çıka manyak çıktım:52:
Ya demek ki öyle olmuyormuş :60:bende kendimi duygusal merhametli sanırdım neden herkesi kendim gibi saf sanıyorum derdim ama nerdee :52:Erkek isimlerini bence konuşmalıydık o zaman sorun yok:27:
Yok canım kıskanç, fesat tanımlarını sana yakıştıramadım da sen üstüne alınınca okuduğum yorumlardan bunlar mı acaba dedim yoksa sen öyle değilsin
Zeynep ismini çok severim ve ben Zeynep olanların vicdan sahibi, yufka yürekli olduklarına inanırım
Tuba isimliler de güler yüzlü, duygusal, biraz da sabit fikirli oluyorlar.
Tabii yaşanmışlıklar ve yetişme tarzı da en az isim kadar önemli.

Teşekkür ederim canım benim:54:Tabi ki genellemeden bahsediliyor ama herkes söyleyince ne oluyor dedim :60:Kendimi övmüyorum ama genelde bildiğim başka adaşlarım sıcakkanlı, yardımsever ve merhametli olurlar :27:Aile de yetiştirilme tarzı gerçekten önemli:51:Ben senin ismini hala bilmiyorum tabi ben burada ortaya çıktım herkes nehir ya da nil zannediyordu:25::52:

Son düzenleme:
artık inanıyorum...
oğlumun adı poyraz ve 6 aylık olmasına rağmen tutamıyoruz sıpayı...

Tesadüf mü yoksa isimlemi alakalı bilmiyorum ama Mustafa adındaki erkeklerde hep eşlerini aldatma durumu oluyor aşırı çapkınlar.bildiğim böyle 3 tane Mustafa var:47:

Dogru tespit benim kayınpederimin adıda Mustafa eşini aldatmış birtane başkasından çoçugu var.... Bir arkadasım var hayatta tek kızla çıktıgını duymadım tesadüf mü ki :1::1:

Ya demek ki öyle olmuyormuş :60:bende kendimi duygusal merhametli sanırdım neden herkesi kendim gibi saf sanıyorum derdim ama nerdee :52:Erkek isimlerini bence konuşmalıydık o zaman sorun yok:27:

Teşekkür ederim canım benim:54:Tabi ki genellemeden bahsediliyor ama herkes söyleyince ne oluyor dedim :60:Kendimi övmüyorum ama genelde bildiğim başka adaşlarım sıcakkanlı, yardımsever ve merhametli olurlar :27:Aile de yetiştirilme tarzı gerçekten önemli:51:Ben senin ismini hala bilmiyorum tabi ben burada ortaya çıktım herkes nehir ya da nil zannediyordu:25::52:
Ben bu platformda adımı söylemedim canım ama adım hakkında ben de laf yedim arada :1: çaktırmıyorum

Erkek isimleri üzerinden de yorumlar yazılıyor ben de yazdım

Dogru tespit benim kayınpederimin adıda Mustafa eşini aldatmış birtane başkasından çoçugu var.... Bir arkadasım var hayatta tek kızla çıktıgını duymadım tesadüf mü ki :1::1:

Birde dışardan bakan bu adam karısını aldatıyodur demez yani kaşı gözü fır dönmez ama benim bildiklerim böyle tam dayaklıklar işte:47:

Ben bu platformda adımı söylemedim canım ama adım hakkında ben de laf yedim arada :1: çaktırmıyorum

Erkek isimleri üzerinden de yorumlar yazılıyor ben de yazdım

Seni seni bak ne kadan safım hemen ortaya döktüm taşları :37: Erkek isimlerini konuşabiliriz onda sıkıntı yok :27:

Back