- 11 Şubat 2021
- 103
- 128
- 53
- 31
- Konu Sahibi kardelen3176
-
Bizimle aynı işi yapanlar sürekli olarak iş yapıyorlarSatis kabiliyeti mi piyasa hacmindeki kuculme mi ?
Eşiniz neyin ticaretiyle uğraşıyor?MerhAba arkadaşlar eşim 2 senedir ticaretle uğraşıyor 5 6 aydır işi durdu diyebilirim iyi kötü geçiniyoruz çok iyi kazançları vardı bugün bana satış kabiliyetimi kaybetmeye başladım dedi sizde böyle dönemler oldumu nasıl atlattınız ?
Kimse bişey alamadığı için olabilir mi acaba?
Eşiniz neyin ticaretiyle uğraşıyor?
İnsanlar ucuz ekmek için birbirini eziyor
Giyim sektörü de oldukça pahalı. En dandik mağazada bi tshirt olmuş 150 lira. Ben de giyimden kısıyorum şahsen. Asgari düzeyde kıyafetim var , hatta zamanında indirimden vs yedeğini de almışım yeterli. Anca ölüp bitersem alırım ekstra bişey. Lüksten kıstıkEşim giyim sektöründe
Çılgınca kıyafet alışverişi yaparken; karantina ve sonrasında alışveriş kabiliyetimi kaybettimEşim giyim sektöründe
Çok teşekkürler ne güzel yorum yaptınızÇılgınca kıyafet alışverişi yaparken; karantina ve sonrasında alışveriş kabiliyetimi kaybettimBenim gibi birçok insan olduğunu düşünüyorum
En son ne zaman bir mağazadan alışveriş yaptığımı hatırlamıyorum. Çorabıma kadar her şeyi online alıyorum. Sadece kot pantolon alacaksam mağazaya giderim onda da alacağım marka bellidir, direkt oraya giderim.Eşim giyim sektöründe
Ben de internette bilindik mağazaların online şubelerini takip edip alıyorum uzun zamandır. Alt bedenime bir şey alacaksam onu gider bilindik kaliteli bir yerden alırım , g*tünde paralansın deyimine uyarak giyerimEn son ne zaman bir mağazadan alışveriş yaptığımı hatırlamıyorum. Çorabıma kadar her şeyi online alıyorum. Sadece kot pantolon alacaksam mağazaya giderim onda da alacağım marka bellidir, direkt oraya giderim.
Bir markanın şubesi değilseniz, butik falansa işlerin şu dönemde düşmesi normal. İnsanlar ekmek derdinde. Ekmek derdinde olmayanlar da lüks markalarda zaten.
Ben de ben deBen de internette bilindik mağazaların online şubelerini takip edip alıyorum uzun zamandır. Alt bedenime bir şey alacaksam onu gider bilindik kaliteli bir yerden alırım , g*tünde paralansın deyimine uyarak giyerimBi kot olmuş kaç para
Bu gidişle bedenler değişmez en kötü bol giyerizBen de ben deBedenim değişmiyor zaten aldığım şeyi canı çıkana kadar giyiniyorum, canı çıkan pantolonları şort yapıp biraz daha giyiniyorum
Geçen bir markada bir ürün alana ikincisi 1 TL di. Tüm ihtiyaçlarımızı oradan aldım diyebilirim. Üzgünüm ama marka değilseniz tutunmanız zor. Ya da yeni bir tarz yaratıp instagramdan pazarlama yolu iyi bir seçenek olabilir.Çok teşekkürler ne güzel yorum yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?