• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşimiz kapandı

kardelen3176

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
103
128
53
31
MerhAba arkadaşlar eşim 2 senedir ticaretle uğraşıyor 5 6 aydır işi durdu diyebilirim iyi kötü geçiniyoruz çok iyi kazançları vardı bugün bana satış kabiliyetimi kaybetmeye başladım dedi sizde böyle dönemler oldumu nasıl atlattınız ?

MerhAba arkadaşlar eşim 2 senedir ticaretle uğraşıyor 5 6 aydır işi durdu diyebilirim iyi kötü geçiniyoruz çok iyi kazançları vardı bugün bana satış kabiliyetimi kaybetmeye başladım dedi sizde böyle dönemler oldumu nasıl atlattınız ?
Eşiniz neyin ticaretiyle uğraşıyor?
İnsanlar ucuz ekmek için birbirini eziyor şu an ülkede

Eşim giyim sektöründe
Giyim sektörü de oldukça pahalı. En dandik mağazada bi tshirt olmuş 150 lira. Ben de giyimden kısıyorum şahsen. Asgari düzeyde kıyafetim var , hatta zamanında indirimden vs yedeğini de almışım yeterli. Anca ölüp bitersem alırım ekstra bişey. Lüksten kıstık

Eşim giyim sektöründe
En son ne zaman bir mağazadan alışveriş yaptığımı hatırlamıyorum. Çorabıma kadar her şeyi online alıyorum. Sadece kot pantolon alacaksam mağazaya giderim onda da alacağım marka bellidir, direkt oraya giderim.

Bir markanın şubesi değilseniz, butik falansa işlerin şu dönemde düşmesi normal. İnsanlar ekmek derdinde. Ekmek derdinde olmayanlar da lüks markalarda zaten.

En son ne zaman bir mağazadan alışveriş yaptığımı hatırlamıyorum. Çorabıma kadar her şeyi online alıyorum. Sadece kot pantolon alacaksam mağazaya giderim onda da alacağım marka bellidir, direkt oraya giderim.

Bir markanın şubesi değilseniz, butik falansa işlerin şu dönemde düşmesi normal. İnsanlar ekmek derdinde. Ekmek derdinde olmayanlar da lüks markalarda zaten.
Ben de internette bilindik mağazaların online şubelerini takip edip alıyorum uzun zamandır. Alt bedenime bir şey alacaksam onu gider bilindik kaliteli bir yerden alırım , g*tünde paralansın deyimine uyarak giyerim😂 Bi kot olmuş kaç para

Ben de internette bilindik mağazaların online şubelerini takip edip alıyorum uzun zamandır. Alt bedenime bir şey alacaksam onu gider bilindik kaliteli bir yerden alırım , g*tünde paralansın deyimine uyarak giyerim😂 Bi kot olmuş kaç para
Ben de ben de 😂 Bedenim değişmiyor zaten aldığım şeyi canı çıkana kadar giyiniyorum, canı çıkan pantolonları şort yapıp biraz daha giyiniyorum 😂

Hanımefendi bu eşinizle alakalı bir durum değil. Pandemi sonrası, bir de Rusya-Ukrayna Savaşı eklenince ekonomi dip noktasına geldi. En basiti biz butik otel işletiyoruz. Buklet terlik alacağız. Üretici bize fiyat vermiyor. Çünkü 1 hafta sonra teslim edeceği ürüne sürekli zam geliyor. Gidişhat hiç kimse için iç acıcı değil.

Eklentiler

• 79831EAE-92BB-4DEA-B9DC-BE87CE9F40BE.jpeg
    79831EAE-92BB-4DEA-B9DC-BE87CE9F40BE.jpeg
    347,3 KB · Görüntüleme: 43
Back