Işimi seviyordum ama özel sektör beni bitirdi

ben bilime de katkida bulunurum, bos vaktimde kk da okurum, vakit bulur sicak sicak kahve de icerim. yormayin kendinizi. muhendis olmak sizin filmlerde gordugunuz gibi surekli ekran basinda kod yazmak degil, sakinlesin.
Peki önce ABD’ye gitmiş Berkeley’den master almış yetmemiş İngiltereye gidip MIT’den master almış Mühendis hanım. Harvard MBA falan da düşünüyor musunuz? :) Hani yöneticilikte iyi olur :) Para da çok demek ha pardon burslunuzdur kesin tabi ikisine de burslu kabul almışsınızdır :) Bundan sonra yorumlarınızı daha dikkatli takip edeceğim. Böyle bir hanımefendinin yazdığı yorum konunun başına sabitlenmeli gerçekten şaka yapmıyorum.

Kardesiniz yeterince iyi olsaydi sizin maasinizdan dusuk maas aliyor olmazdi demek ki gelistirememis kendini bu maaslari kabul edebiliyor. Ayrica burada belki 20 yorumunuzu okumusumdur bir tanesi bile ogretmenlikle ilgili degil.. kardesiniz de cok gecmeden biraksin sizin gibi kolay ogretmen olsun...

size şaşırtıcı bir bilgi vereyim söyledikleri gerçek ben kendisiyle görüşüyorum.
üstelik hala dolandırılmadım inanabiliyor musunuz?

Bırakın işi kurtulun. Müdür ile ne hak hukuk olacak aranızda onun yaptıklarından sonra? Laf söz dinlemem paraya ihtiyacım yoksa bir dakika bile durmam öyle bir kurumda. Oturur KPSS çalışırdım.

Arkadaşın tek derdi anlamsız şekilde kardeşini övmek. Anlamadım ama bir psikolojik sebebi vardır illa ki.
Ailede kendilerine göre isim yapmış okullarda okuyan bir kız kardeş var demek ki her zaman onunla övünüyorlar. Hani olur ya böyle Ruşen amcanın oğlu Sedat gibi her muhabbette adı geçer. Hızını alamamış öğretmen konusuna direkt kardeşiyle giriş yapmış. Alaka kuramadım.

3'ü 1 aradayı vakitten kazanmak için soğuk suyla içmiş ama onu soğuk suda çözündürmesi daha zor uyku da açmıyor ama neyse en iyisini ilk 12.000' e giren kardeş bilir. :)

Bu faydalı bir mesaj oldu teşekkür ederim.

Böyle saçma bir kurumdan çıkın.
O tür yerlerin içini bilirim. Bol bol etkinlik, bol bol fotoğraf ama eğitim kof
Sürekli bir velimiz (müşterimiz) haklıdır politikası
Sizin örnekte olduğu gibi kendine ve başka çocuklara zarar verme gibi davranış problemleri hasır altı edilir.
Böyle olmayan az sayıda kreş ve anaokulu gördüm onlarda belli bir geçmişi olan veya idarecilerin gerçek eğitimci olduğu kurumlardı.
Sizin haklı olduğunuz bir konuda veli için sizi azarlayan birininde ne olacağını düşünmeyin.
Şuan insanlar deli gibi bakıcı, öğretmen oyun ablası arıyor. Bu tür bir işe başvurabilirsiniz.

3'ü 1 aradayı vakitten kazanmak için soğuk suyla içmiş ama onu soğuk suda çözündürmesi daha zor uyku da açmıyor ama neyse en iyisini ilk 12.000' e giren kardeş bilir. :)
Üçü bir arada kahveyi zaten sevmezdim bu konu sayesinde ikrah geldi.
Yurt dışında mühendislik hazırlık okuyan oğluma da ‘bir daha düşün yavrum’ diyeceğim.
Uzunca bir süre mühendis kelimesi duymak istemiyorum.
Yıllardır bu forumdayım böyle bir şey görmedim.
Ne kardeşmiş arkadaş?

Aşağılık kompleksi, toplumda yer bulamama, görmezden gelinme, dışlanma bence hepsini yaşamış kişiler genellikle bu tarz saçma dediğimiz yöntemlere başvuruyor. Psikolojik olarak da çok iyi olduğunu düşünmüyorum, öğretmen olduğuna da asla inanmıyorum

Vay be siteye bak, ABD’de Berkeleyde teknik bir alanda master derecesi alıp yetinmeyip, İngiltere’de MIT’den başka bir teknik alanda ikinci masterı alacak ekonomik güce, zamana ve zekaya sahip birinin kk’da “senelerce” görümce hırladı kaynana atladı konularına yorum yapacağına inanıyorsunuzda benim öğretmenliğime inanmıyorsunuz :) Hakaretlerinizi size iade ediyorum ben sizinle hiç bire bir diyaloga girmedim. Ayıp ettiniz. Tabi her ayıp kişinin kendi ahlaki seviyesini gösterir.

[/QUOTE] Kesinlikle katılıyorum.
Öğretmenlerden gelecek tepkilerin önüne geçmek için ben de öğretmenim

Yolunda gitmeyen bir şeyi yüksek sesle söylememiz için en çok cefayı en çok kederi biz çekmeliyiz, saçımızı süpürge eden en çok biz olmalıyız gibi konuşulmuş. İşte orta doğu bu yüzden orta doğu. Bir arpa boyu yol alamayız böyle kompleksli kafalarla.

Kesinlikle katılıyorum.
Öğretmenlerden gelecek tepkilerin önüne geçmek için ben de öğretmenim
[/QUOTE]
Eski konulara bakabilirsiniz, öğretmenim.

Hakaret değil cidden tanımı bu yani, tam olarak derdiniz ne, neyin hıncını kinini burada saçma yerlere kanalize ederek atmaya çalışıyorsunuz bilmiyorum ama komik duruma düştüğünüzü fark edersiniz umarım, diyeceğim olmayacak. Siz sassyassyy arkadaşın başarısını kariyerini sindirememekle mesgulsünüz, pardon.

Saflık turnusolu resmen :) Peki :)

Konu sahibi arkadaşım ben uzun yıllardır özel anaokullarında öğretmenlik ve müdürlük yapıyorum.
Her kurum böyle değil, iyisi de var kötüsü de.
Ön lisans mezunuysanız mutlaka lisansa tamamlayıp daha kurumsal bir okula geçmeye çalışın.
Müdürünüze kendinizi, sıkıntılarınızı ifade edin.
Bunlar çözülmezse devam edecek motivasyonu bulamıyorum deyin.
Sene ortasında öğretmenin ayrılmasını istemeyiz biz idareciler.
En kötü ihtimalle seneyi tamamlar sonra ayrılırsınız.

Mobbing ve zorbalık her yerde var
Çünkü yöneticiler profesyonel değil olayları kişiselleştiriyor bizim ülkemizde
Hepimiz her gün birilerinin zorbalığına maruz kalıyoruz
Çalışanın takdir edildiği bir ülkede yaşamıyoruz maalesef
Gerçekten nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…