Merhaba. Ben özel bir anaokulunda 3 yaş öğretmeniyim. Daha önce başka alanlarda farklı yaş grupları ile is deneyimlerim olmuştu. Bu yıl özel bir anaokulunda işe başladım. Müdire ortaokuldan öğretmenim. ÖÖğretmenliğmi beğeniyor ve takdir ediyor.Fakat ben onu bir yönetici olarak sevmiyorum. Çünkü önceliği eğitim değil gibi. Mesala sınıf yaşımız 36,48 ken 36 aydan küçük çocuk aldi. Hemde aralık ayında o çocuğun diğer çocuklarla uyum sağlayamadığını söylememe rağmen martta aynı 2.5 yaşında çocuk aldi. Çocuklar 15 kişi zaten pandemi önlemleri desen ne kadar alınabilirse o kadar 9 saat okuldayız ben maske takamıyorum çocuklar nasıl taksın. Bire günlük programı çok sıkı ve çocukların becerilerinin üzerinde istiyor. Her gün fotograf cekip velilere atıyoruz.sonra instagrama atıyoruz Sürekli Bir gösterme uğraşı. Çok yoruldum. Zaten veliler çocuklar hakkında gerçekleri değil istediklerini duymak istiyor. Gelişime açık değiller. Bir çocuk var 4 aydır 2.kardes sendromuna girdi durmadab ağlayıp hem kendisine hem arkadaşlarına hem bize zarar veriyor. Okul psikologu ile görüştüm. Çocuğun oyun terapisi vs. Alması gerektiği daha fazla göz ardı edilmemesi gerektiğini söyledim. Veli çağrıldı. Öğretmenler sürekli bizim çocuğu şikayet ediyor diye mudireye şikayet etmişler. Yahu ben senin çocuğun iyi olsun diye uğraşıyorum okulda durmadan ağlayıp başkasına saldıran çocuğu başka mi anlatayım sana. Neyse sonra müdire niye veli şikayet ediyorsunuz vs diye beni payladı. Daha önce 1 konuda konuşmuştum ve burnumdan getirdi. Konuştuğuma bin pişman etti. O yüzden kac aydır sineye çektim hiç laf söylemedim. Ama artık dayanamıyorum. Sürekli böyle saçmalıklar bor parlıyor bir yeriyor bir balliyor övüyor. Bıktım gerçekten vücudum error veriyor.. Şimdi ayrılsam çok laf söz olur hemde kadınla bir hukukumuz var ama artık ne yapacağım bilmiyorum. Sabah kalkıp işe gitmektense kendimi arabanın birinin önüne atasım yahut telefonu kapatıp kacasim geliyor. Ama işte. Lütfen bana bir teselli bir akıl verin.