Merhabalar ablalarım ben size birşey danışmak ve anlatmak istiyorum ama nasıl anlatacağımıda bilmiyorum nerden başlıyacağimida bilmiyorum yaşadığım şeyler o kadar zor ki rabbim düşmanımın başına vermesin ne yapsam aklımdan çıkmıyor ben 19 yaşındayım yaşım kadar yaşantılarım oldu ben 17 yaşında ise başladım patronumun tarfinda tacize uğradım benim gençliğimi aldılar benden bütün ümitlerim umutlarım hepsi kül oldu çok çaresizdim ne yapacağımı bilemedim bilemiyordum çünkü çok zor bir şeydi bende tamam dedim senin artık yolun yok sonra bis yolla girdim arkadaşlarım vardı onların yaptıklarını bende yapıyordum şurumu aklımı denegmi kaybetmiştim çok farklı bir başkalarıyla ilişkilere girdim nasıl olsa senin gençliğin kalmadı dedim hep kendimi böyle umutsuzluklarla avundurdum yeri geldi kendimi öldürmeye kalktım intar ettmeye kalktım olmadı öldürmeyen Allah oldürmezmiş bı türlü mezarın içine giremedim çok istedim olmadı şimdi bakıyorum da geriye hayat bu herşey gelebilir insanın başına ama ben hep kendimi sucladim ben bilseydim böyle olacağını kendimi sakat ederdim gene gitmezdim ama işte insan bile bile bunu yapmaz ben bilmezdim böyle basima olay gelecek ama ben hatta yapmamliydim evet hatasız kul olmaz evet ben hattanin hatasını yapmış olabilirim önemli olanda budur ders çıkarmandir ben çok büyük ders çıkardım herşeyden elimi ayağımı çekmişim ama içim çok yanıyor dayanmıyorum çok endişeliyim çok korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum şimdi biri hayatıma girdi canımdan çok seviyorum o da beni çok seviyor durumumu anlatmak istiyorum ama dayanamiyorum üzülür diye daynamaz diye ama genede az da olsa biraz birşeyler biliyor diyorki ben seni böylede kabul ederim senin 40 tane çocuğun olsada diyor ben seni kabul ederim sizce anlatimi anlatmimi bana lütfen birşey yazsın bu kızlık zar dikimini yapsam eski ben olurmuyum kurtulurmuyum çok özür diliyerek söylüyorum