İşimde tacize uğradım

Vay anasinin gözü. Kizlik zari eski haline dönüyorsa bu kadar hymenoplasti ameliyati olanlar ve yapan doktorlar boşmuş

Kizlik zari dikimi yaptiniz diyelim adam az cok biliyor diyorsun gecmisi. Strese sokmaz mi bu durum?
Millet boşuna saç baş yoluyormuş 😂🤦‍♀️

Açık ve net söylüyorum anlatma bir arkadaşım da aynı durumu yaşadı çocukken dayısı taciz etmişti, anlattıktan sonra ilişkisi bitti. Erkekler neler yaşıyor hepsini tek tek anlatıyor mu hayır. Sen travmanı atlat yeni bir sayfa aç kendine herşey geçmişte kalsn cnm evet insanın hayatta başına olumsuz şeyler geliyor malesef. Kızlık zarına gelince ona önem veren biriyle evlenme ztn. Allah yardımcn olsn inşallah en kısa zamanda atlatrsn. Doğru yolda ol sen daima ona göre insan çıkar karşısına önemli olan yaşadıklarından ders çıkar ve aynı hataları yapma bir daha
Çok kötü bir durum rabim düşmanımın başına vermesin ama anlatmadıgım zaman da bunalmima giriyorum saçma sapan piskolojilere giyorum misal diyorum başıma böyle olaylar geldi acaba bunlarda değilde hamile kalirmiyim evelencegim kişiden hep böye bir saçmalık düşünüyorum ki böyle birşeyde gündeme gelemez çünkü ben kaç defa regıl görmüş bir insanım olmayacağını biliyorum bı tarafım umut var diyor bir tarfimda umutun tükendi diyorum walla bilmiyorum ne yapım rabim yar ve yardımcımız olsun

Vay anasinin gözü. Kizlik zari eski haline dönüyorsa bu kadar hymenoplasti ameliyati olanlar ve yapan doktorlar boşmuş

Kizlik zari dikimi yaptiniz diyelim adam az cok biliyor diyorsun gecmisi. Strese sokmaz mi bu durum?
İşte bende böyle bir cikmazdayim ne yapım bilmiyorum çok üzülüyorum

Asla anlatmak zorunda değilsiniz gecmisinizi . Ortaya çıkacak kadar yayilmamıştır umarım . İnancınızı bilmiyorum ama Müsluman iseniz , İslamiyette insanların gecmislerindeki cinsel yasamalarini anlatması doğru değil. Açıklamak zorunda da değil. Yeter ki değişmiş olsun kisi . Allah mutlu mesut etsin sizi . Yüklenmeyin kendinize . Dediğiniz gibi insanız. Hata yaparız. Önemli olan hatadan dön
18 yasında benide patron taciz etmişti. Hemen işten çıktım. Ay öldüm bitti demedim galiba tecavüz senin ki ?
Benimki tecavüzdü ama bende kendi hayatımı maahvettim sonrada benimde çok Hattam var malesef şimdi okadar üzülüyorum o kadar pişmanim ki neye yarar bilmiyorum

Asla anlatmak zorunda değilsiniz gecmisinizi . Ortaya çıkacak kadar yayilmamıştır umarım . İnancınızı bilmiyorum ama Müsluman iseniz , İslamiyette insanların gecmislerindeki cinsel yasamalarini anlatması doğru değil. Açıklamak zorunda da değil. Yeter ki değişmiş olsun kisi . Allah mutlu mesut etsin sizi . Yüklenmeyin kendinize . Dediğiniz gibi insanız. Hata yaparız. Önemli olan hatadan dönme Ellahmdülilah müslümanım keşke dediğiniz gibi olsa bende öyle olmasını istiyorum ama öyle beceremiyorrum

Taciz degil tecavuze ugramissiniz. Sikayet edin o adami. Kanitlayamayacaksaniz rezil edin bir sekilde duyulsun boyle biri oldugu. Kizlik zari diye bir sey yok ayrica. Bir kac ay iliskiye girmezseniz eski haline doner.

Nasıl eski haline dönüyor...o iş nasıl.oluyor kuzum :KK57::KK64:

Kimseye hiçbir şey için hesap vermek zorunda değilsin. Şu anki sevgiline de hesap verme. Geçmişte ne olduysa oldu önüne bakacaksın daima güçlü ol.

17 yaşındayken o iğrenç adamı şikayet ettin mi?
Evet kismeye hesap vermek zorunda değilim ama cidi bir ilişki yaşıyoruz evlilik düşünüyor benle nasıl başarabilirm ki bunu Edemedim çünkü benim ailem öyle diğer aileler gibi değil ailemden korktum çok istedim anlatmak olmadı ama

Hahahha kızlık zarı eski haline geliyormuş ya

En çok yine kk sevinicek bunu okuyan üyeler yada altta okuyanlar oh be diyecek nasılsa eski haline geliyormuş

Bugün herkes sevgilisiyle sevisicek :KK8::KK8::KK8:

Kızlık zarı dikimi olmayacak ve buraya bu konular açılmayacak

Yada ah vah diyenler olmayıp aksine 3 aya 5 aya sevisicekler 🤣🤣💚

Olur da böyle bilimsel bir açıklama olmaz 👍👍👍

Hahahha kızlık zarı eski haline geliyormuş ya

En çok yine kk sevinicek bunu okuyan üyeler yada altta okuyanlar oh be diyecek nasılsa eski haline geliyormuş

Bugün herkes sevgilisiyle sevisicek :KK8::KK8::KK8:

Kızlık zarı dikimi olmayacak ve buraya bu konular açılmayacak

Yada ah vah diyenler olmayıp aksine 3 aya 5 aya sevisicekler 🤣🤣💚

Olur da böyle bilimsel bir açıklama olmaz 👍👍👍
Hayat bu alay bugünün yarını da olur alay edilecek bı tarafı yok böyle şeylerin

Hayat bu alay bugünün yarını da olur alay edilecek bı tarafı yok böyle şeylerin
Size demedim diğer arkadaşın dediğine karşılık dedim sizle ne alakası var

Ve evet böyle bilmeden etmeden doğrulukla hiç ilgisi olmayan şeyi sanki doğruymuş gibi söylerse bende yazarım siz bile bardak kırılırsa diye cevap yazmışsınız

Size demedim diğer arkadaşın dediğine karşılık dedim sizle ne alakası var

Ve evet böyle bilmeden etmeden doğrulukla hiç ilgisi olmayan şeyi sanki doğruymuş gibi söylerse bende yazarım siz bile bardak kırılırsa diye cevap yazmışsın yok biliyorum bana demediginizi olsun

X