- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.397
- 198
- 33
- Konu Sahibi Annesevgisi
-
Huzeyfe yi aklımda da tutamam söylemeye de dilim dönmüyor, neden daha mantıklı isimler koymuyorsunuz. Kuran dan ya da dini bir isim koymak isterseniz Furkan, Tarık, Muhammed , Ali, Ömer, Ebubekir, Mikail , Cebrail , İsrafil, Taha, Bekir ve daha sayamadığım bir sürü isim var. Huzeyfe nedir ya. Çocuğa yazık valla. Asaf da çok eski isim. Anlamı bile yok benceMerhabalar
Oglumun adını Huzeyfe koymak istiyorum etraftan cok dalga gecen oldu, uzayfe diyen oldu cok zor bune diyip gülen oldu aldırış etmiyorum tabiki Allahın izniyle koycam inşallah. Sorum şu Huzeyfe tek isim olarak mı koysam, yoksa Huzeyfe Asaf mı koysam? Asaf dün birden geldi aklıma sizce?
Bir de doktor %90 erkek dedi değişme olur diyor çevremdekiler böyle bi ihtimal var mı başına gelen var mı veya etrafta olan var mı?
Huzeyde yazmışsınızSizin çocuğunuz tercih sizin tabi de,çocuğun yaşayacaklarını da düşünmek lazım.Huzeyde inanılmaz zor bir isim.Hep yanlış anlaşılıp açıklamak zorunda kalacak.Gerek var mı çocuğa bu zorluğu yaşatmaya.Tek Asaf daha güzel
Sahabelerimizden birinin ismi :)konu dışı olacak ama huzeyfe'nin anlamı ne? merak ettim. asaf benim de tercihim olurdu. iki isim koyun bari. ççocuk zorlanırsa asaf der.
-Merhaba adın ne?Huzeyde yazmışsınızBakın daha burda bile yazım hataları başladı, çok zor bir isim gerçekten.
Huzeyde yazmışsınızBakın daha burda bile yazım hataları başladı, çok zor bir isim gerçekten.
Aynı ülkede yaşamıyor muyuz ya benim çevremde neden pek çok Huzeyfe var, Ankarada yaşıyorum ve bu ismin duyulmamasina şaşkınım-Merhaba adın ne?
+Huzeyfe
-Memnun oldum kuzey efe
Uzayda yaşamakla ne alakası var? Alısverise basladm ve aklıma takıldı sordum yaniDeğişirse siz de başka isim düşünürsünüz. Uzayda yaşamıyorsunuz herhalde doğumda erkek denip, kız bebek kucağına alan ya da tam tersini yaşayan var. Çok garip bir olay değil.
Asaf koyun yanına bence de en azından ileride onu kullanır. İlk ismi seveceğini sanmam.
Ben izmirde yaşıyorum. Çevremde hiç huzeyfe yok. Yalnış yazınca otomatik düzeltmede bile çıkmıyor.Aynı ülkede yaşamıyor muyuz ya benim çevremde neden pek çok Huzeyfe var, Ankarada yaşıyorum ve bu ismin duyulmamasina şaşkınım
Garip ne alaka?Huzeyfe nedir ya?
Çocuklarınız garip isimler koymayin.
Nasıl ne alaka huzeyfe garip bir isim işte.Garip ne alaka?
Kuzey Efe güzel oldu bence ama değerlendirilebilir-Merhaba adın ne?
+Huzeyfe
-Memnun oldum kuzey efe
Size garip gelebilir ben size ismi nasıl diye sormadım ayrıca sadece iki isim de kararsız kaldım bunu sordum isim eleştirin diye sormadmNasıl ne alaka huzeyfe garip bir isim işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?