- 13 Nisan 2020
- 499
- 328
- 18
- Konu Sahibi Annesevgisi
-
Canim kibar yazından dolayi oncelikle teşekkür ederim, bu ismi basından beri cok sevdim bir de araştırdım çok varmış bu isimden yani öyle hic bilinmedik bi isim degil kulaga hoş geliyor ilk duyan belki eleştiriyor anlamadm ama inanın ben her gün bebeğimi severken söylüyorum cokta begeniyorum baska isim hic bakmadmHuzeyfe yerine sadece Efe koysanız...
Hatta kuzey efe gbi bile geldi bana huzeyfe derken
Yerinizde olsam koymazdım bu ismi..
Bilindik veya bilinmedik isim bu sorun değil ismin telaffuzu öenmli seslenirken konsuurken ne bileyim vb durumlarda açıkçası çok yorucu bir isim. Çocugunıza benim sahsi fikrim bu ismi koymayın. Arkadaslar yazmıs değiştirir vs diye bende değiştirmek ister diye düşünüyorum...
Arkadasın biri Musab koymustu oğluna ilk kez onda duydum... Söylemesi garip çağırması garip... Yaızk cocuga dedim ya...
Ama dini anlamda güzel ve anlamlı imiş.. Ama iyi de bu cocuk başlarda anlamını bilmeyecek ki ve günümüz gençliği ve sonraki gelecek nesil ehr seyin dalgasında maalesef...
İyice düşünmek gerekiyor bence biraz daha düşünün
Hım o zaman sen bilirsin canım...Canim kibar yazından dolayi oncelikle teşekkür ederim, bu ismi basından beri cok sevdim bir de araştırdım çok varmış bu isimden yani öyle hic bilinmedik bi isim degil kulaga hoş geliyor ilk duyan belki eleştiriyor anlamadm ama inanın ben her gün bebeğimi severken söylüyorum cokta begeniyorum baska isim hic bakmadm
Bu sene erkek senesi sanırım herkesin erkek sağlıkla kucağına alHım o zaman sen bilirsin canım...
Benim bebeğime de Dr erkek dedi 3temmuz kesim belli olacak bende karar veremedim Deniz ismini düşündüm... Kimisi çok beğeniyor kimisi pek beğenmiyor kararsızım. İsim konusu çok önemli benim ismim de (yazmayım simdi) beni çok zorladı hala zorlar.. Küçükken ayrı travma simdi ayrı
Ama çok beğenen de oluyıor... Bana sorarsan keske ismim Baska bir sey olsaydı....Bu nedenle isim bende çok önemli
Bak bir de su var üveys ismi ben çok begenirim Veysel karaninin gercek ismi... Hep oğlum olsa koyarım derdim eskiden o zamanlar bekardmsimdi diyprum anlamı da güzel olsa değişik te olsa ilkte olsa ne olursa olsun düşünmüyorum koymak aklımın ucundan bile geçmedi oysaki ne çok severdim hala da severim ama gerek yok
Annem kardeşlerim de öyle diyorBu sene erkek senesi sanırım herkesin erkek sağlıkla kucağına al
İnsallah canım ilk bebek mi seninAnnem kardeşlerim de öyle diyor
Kime sorsak erkek
Benim Çin takvimi Rus takvimi hepsi erkek gösteriyordu
Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin...
Aminn.... Sende sağlıkla al kucağına inşaallah
2.bebiş canımİnsallah canım ilk bebek mi senin
İlk canm benim evliligimin 5. Ayında kaldım şuan 10 aylık evliyim2.bebiş canımsenin?
Bende yavruskoma evliliğin 4. Ayında hamile kalmıstımİlk canm benim evliligimin 5. Ayında kaldım şuan 10 aylık evliyimRabbim isteyen herkese versin ilki kız mı senin
Merhabalar
Oglumun adını Huzeyfe koymak istiyorum etraftan cok dalga gecen oldu, uzayfe diyen oldu cok zor bune diyip gülen oldu aldırış etmiyorum tabiki Allahın izniyle koycam inşallah. Sorum şu Huzeyfe tek isim olarak mı koysam, yoksa Huzeyfe Asaf mı koysam? Asaf dün birden geldi aklıma sizce?
Bir de doktor %90 erkek dedi değişme olur diyor çevremdekiler böyle bi ihtimal var mı başına gelen var mı veya etrafta olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?