- 13 Nisan 2020
- 499
- 328
- 18
- Konu Sahibi Annesevgisi
Kızlar ben size ismi eleştirin diye sormadım herkesin kendi fikri saygı duyuyorum siz de duyun lütfen ama ben sadece iki isim olsun mu diye sordum siz direk ismi elestiriyorsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size garip gelebilir ben size ismi nasıl diye sormadım ayrıca sadece iki isim de kararsız kaldım bunu sordum isim eleştirin diye sormadm
Sorum şu Huzeyfe tek isim olarak mı koysam,
Aha sormussunuz işte.Size garip gelebilir ben size ismi nasıl diye sormadım ayrıca sadece iki isim de kararsız kaldım bunu sordum isim eleştirin diye sormadm
Detaylı ultrason gitmeden cinsiyette emin olmayın değişebiliyor cunkuMerhabalar
Oglumun adını Huzeyfe koymak istiyorum etraftan cok dalga gecen oldu, uzayfe diyen oldu cok zor bune diyip gülen oldu aldırış etmiyorum tabiki Allahın izniyle koycam inşallah. Sorum şu Huzeyfe tek isim olarak mı koysam, yoksa Huzeyfe Asaf mı koysam? Asaf dün birden geldi aklıma sizce?
Bir de doktor %90 erkek dedi değişme olur diyor çevremdekiler böyle bi ihtimal var mı başına gelen var mı veya etrafta olan var mı?
Cok tesekkur ederim soruma cevap verdiğin elestirmediginiz için. Peygamber efendimizin sır katibinin adı sahabe ismi hayatı çok etkiledi beni çevremde sevmeyen olduğu gibi duyanda cok varmış basindan bero hoşuma gidiyorkonu dışı olacak ama huzeyfe'nin anlamı ne? merak ettim. asaf benim de tercihim olurdu. iki isim koyun bari. ççocuk zorlanırsa asaf der.
Cok tesekkur ederim gerçekten elestirmeyip saygı duyarak yazdığınız icin basindan beri cok hoşuma gidiyor gerek hayat hikayesi gerek söylenişiHerkesten farklı bir yorum yapayım o haldeDinimize göre güzel isim koymak, çocuğun anne baba üzerindeki haklarından biridir. O yüzden anlamı güzel olan ve güzel insanları çağrıştıran isimler koyulması gerekir. İSLAMİYETE GÖRE.
Huzeyfe ismini çok çok severim. Bence koyabilirsiniz. Arapça isim sevdasıyla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum bir Sahabe ismi neticede. İki isim koyabilirsiniz diye düşünüyorum ama bu Asaf mi onu bilmiyorum.
Huzeyfe tek isim olarak mi koysam sorusunu, Huzeyfe nasıl olarak mı okudunuz acaba?Aha sormussunuz işte.
Renkli ultrason mu dediginiz? 18. Haftada gittim renkli ulturasonda baktı 90 erkek diyim dedi pipisi cok küçük anlayamıyorum dediDetaylı ultrason gitmeden cinsiyette emin olmayın değişebiliyor cunku
Kızımın adı Serra.Renkli ultrason mu dediginiz? 18. Haftada gittim renkli ulturasonda baktı 90 erkek diyim dedi pipisi cok küçük anlayamıyorum dedi
Koymayın diyorum ve sebebini açıklıyorum işte. Cirpinmayin bosunaHuzeyfe tek isim olarak mi koysam sorusunu, Huzeyfe nasıl olarak mı okudunuz acaba?
Bu sizin fikrinizYaşıtları mert, Kaan, berk iken o huzeyfe olacak ve üzülecek. Çocuktan ama bu sahabe ismi bilinci beklemek çok yanlış bence. Asaf da aynı şekilde. Bence çağa ayak uydurmak lazım. Bilhassa bizim kararlarımızın sonuçlarını bir çocuk yaşayacaksa.
Teşekkür ederim ama ben bu ismi gördüğüm andan beri sevdim 2 aylıkkn denk geldim o zamandan beri baska isim dusunmedim bakmadm da çevremde evet zor diyen 1 kac kisi oldu cok duydum bu ismi diyen de olduKızımın adı Serra.
Bence kolay bir isim ama size nasıl seslendiklerini söyleyeyim;
-adı ne?
+ Serra.
-Semra mı?
-Zehra mı?
-Sevda mı?
-Sera mı?
-Sara mı?
Sizinki çok zor.
Evet renkli ultrason normalde 20. Haftada oneriyorlarRenkli ultrason mu dediginiz? 18. Haftada gittim renkli ulturasonda baktı 90 erkek diyim dedi pipisi cok küçük anlayamıyorum dedi
Siz iyimisiniz ne demek çırpınma? Burdaki hangi elestiri etkileyebilir ki düşünce mi? Siz koymayın dediniz diye koymıcakmıyim güldürmeyin lütfen ben sadece iki isim olsun mu diye sordum lütfen cevirmeyinKoymayın diyorum ve sebebini açıklıyorum işte. Cirpinmayin bosuna
18 olunca coxuk degistirir zatenAblacım bak burda bile insanlar şaşırıyor, beğenmiyor, garip buluyor. O çocuk bütün hayatı boyunca o isimle yaşayacak. Zorbalık görecek, dalga konusu olacak, sürekli açıklama yapacak. Tamam çok sevmişsin karar vermişsin ama çocuğun iyiliği için tekrar gözden geçir kararını.