İsim mevzusu

Eşimde kızmazlar diyor ama kayınvalide kesin laf sokar biraz dominant bir karakter. İkinci isme karar versek te bi an önce söylesek rahatlıcam

Hasan Hüseyin olmaz :)
Dominant diye haddini aşmasına gerek yok.. Milletin cocugunun ismine karisip tavir almak dominantlik degil, hadsizliktir..

Hasan isminin yanina koyduğunuz bütün isimler çok güzel

Vazgececeğini sanmıyorum. Mutlu olmus öyle diyor kayınvalidem

:):) bu konuları görünce atlıyorum hemen bende aynı durumda kaldım..evlendiğimizde eşim oğlum olursa babamın adını koyucam derdi bende aslaaaaa koymam nie koyucakmışım derdim..yıllar geçti çocuğumuz olmadı 6 defa tüp bebek yaptık olmadı ..doktorda çıktık sorun eşimdeydi doktor bize bırakın tedaviyi yıpratmayın kendinizi olmuyosa zorlamanın anlamı yok evliliğiniz yıpranır falan bişiler dedi..eşim okadar üzüldü ki ona o nerden bilicek allah büyüktür bizim oğlumuz olucak ve adı da babanın adı hasan olucak bak görüceksin dedim..
9 sene sonra mucizem geldi rabbim nasip etti elhamdülillah adı hasan mert ..ama biz hep hasan diyoruz o karnıma düştüğü andan beri hep hasan dedim adıyla yaşasınlar huyu iyi olsun ömrü uzun olsun inşalahhh

Ne güzel cok sevindim sizin adınıza. Hayırlı ugurlu olsun evladınız. Sağlıkla büyüsün inşallah

Hasan x olsun bari nüfusta hiç olmazsa çocuk ilerde modern olacak ismi daha çok seveceğinden h.x şeklinde yazabilir ismini

Hasan Mert guzel olabilir. Mert ismini severim

Gayet vazgeçebilirsin canım mecbur değilsen öyle dediysen dedin yani. Ben olsam içime sinmeyen isimi koymam kim kızarsa kızsın , o ismi koyunca en mükemmel gelin sen olamayacaksın yani öyle de böyle de farkeden birşey olmayacak.

Öncelikle sağlıkla bebeğinizi kucağa alın inşallah. Bence isim seçin ve ondan sonra kayinpederinize danışın "baba xy isimi seçtim ne dersin? Bu ismi koysak bana darılmazsin değil mi?" diye. Sonuc olarak onun ismi. Benim kp kendisi isminin verilmesine karşı çıktı. Bence açık konuşmakta her zaman fayda vardir

Valla öyle daha bugün bi ton laf yedim kaynanamdan. Sen babanı seviyon övüyon iyi diye ben kötü müyüm hiç bana bir sey demiyon diye demediğini koymadı. Diğer oğlunu daha çok sevdiğini de yineleyip durdu. Eşime saygısı da sevgisi de az. Ama kayınpeder çok iyi bilemiyorum

Bizimkinin hosuma gitti bayıldı adı koyulacak diye. Ama ennihayetinde benim evladım. İkinci ismimi danısmam heralde bu sefer çok şımarırlar

Hasan Ali koy cok hos hafif bi isim bence. Hem sozunu tutmus olmanin rahatligini yasarsin. Seceneklerde var mesela;
Hasan emir
Hasan ali
Hasan alp
Hasanmert
Bu tip isimler guzel olur. Cnn isteynce ikinciyi kulanirsin cnn iaterse ikisiini bir kulanirsin .

Fonda çalan türkü: Kendim ettim kendim buldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…