- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
- Konu Sahibi Karabiberim123
-
Eşimde kızmazlar diyor ama kayınvalide kesin laf sokar biraz dominant bir karakter. İkinci isme karar versek te bi an önce söylesek rahatlıcamNiye kızsınlar ki hasan xxx
Ya da xxx hasan koyarsınız
Çekinmeyin bu kadar o sizin çocuğunuz yahu
Hasan Hüseyin olmaz :)Hasan hüseyin
Ay sende bi hoşsun yani. Nasıl öyle bir cümle kuruverdin?
Eşimde kızmazlar diyor ama kayınvalide kesin laf sokar biraz dominant bir karakter. İkinci isme karar versek te bi an önce söylesek rahatlıcam
Hasan Hüseyin olmaz :)
Aslında haklısınız iki çocuğunun adını kendi koymuş. Annelik zor isim koymak annenin hakkı demişti. Aslında dönebilsem hasan isminden ama artık cesaret edemiyorumİstediği kadar dominant olsun
Kendi çocuk doğurmuş istediğini koymuştur heralde
Kendinize bu kadar karıştırtmayın
Bizim koyacağımız ismi kardeşim beğenmedi
Sen çocuk yapınca istediğini koyarsın dedim geçtim.
Merhaba arkadaşlar 16 haftalık hamileyim. Yaklaşık 2 sene beklemenin ardından hamileliğimi öğrendim. Mutluluğumun tarifi yok. Her neyse fazla konudan sapmak istemiyorum. Hamile kalmadan önce oğlum olursa kayınpederin adını koyacağım deme gafletine düştüm. Şimdide öğrendik ki oğlum oluyor. Bu arada kayınpederim cok iyi biri ismi de hasan. Ama şimdi düşününce pişman oldum. Kendim modern bir isim koymak istiyorum zaten eşim karışmıyor bana bırakıyor bu konuyu ama ikinci bir isim seç diyor. Kayınvalidemde ara ara hasan geliyor deyip duruyor. Soru 1 ikinci isimi bir türlü bulamıyorum.
Soru 2 isme karar verince bunu onlara nasıl söylicem. Kızarlar mı tepki verirler mi acaba. baştan Keşke hiç anmasaydım isim konusunu
Güzel düşünebilirim buğra hasan da hoşuma gidiyorHasan Emir,
Hasan Efe,
Hasan Mete,
Bence Hasan 2. ismi olmalı, bu annenin ilk çocuğu ve ilk ismini kendi koymalıHasan Emir,
Hasan Efe,
Hasan Mete,
Canim ben tek isim koyma taraftarıyım cift isimlerin bi cok olumsuz tarafi var.ayrica hasan ismi tek olarak cok güzel bi isim abdurrahman falan olsa:)endiseni anlarim ama isim cok güzel yeni isimlerde anlamdan samimiyetten uzak bence hasan rahat likla kurabilirsinMerhaba arkadaşlar 16 haftalık hamileyim. Yaklaşık 2 sene beklemenin ardından hamileliğimi öğrendim. Mutluluğumun tarifi yok. Her neyse fazla konudan sapmak istemiyorum. Hamile kalmadan önce oğlum olursa kayınpederin adını koyacağım deme gafletine düştüm. Şimdide öğrendik ki oğlum oluyor. Bu arada kayınpederim cok iyi biri ismi de hasan. Ama şimdi düşününce pişman oldum. Kendim modern bir isim koymak istiyorum zaten eşim karışmıyor bana bırakıyor bu konuyu ama ikinci bir isim seç diyor. Kayınvalidemde ara ara hasan geliyor deyip duruyor. Soru 1 ikinci isimi bir türlü bulamıyorum.
Soru 2 isme karar verince bunu onlara nasıl söylicem. Kızarlar mı tepki verirler mi acaba. baştan Keşke hiç anmasaydım isim konusunu
Kızarlar mı ne demek o senin bebeğin ve 2 sene beklememişsin tabi ki istediğin ismi koyarsın Ben Çağan ismini çok beğeniyorum Mutlu gün bayram demek Çağan Hasan olabilir bulduğunda buna karar verdim içime çok sindi dersinMerhaba arkadaşlar 16 haftalık hamileyim. Yaklaşık 2 sene beklemenin ardından hamileliğimi öğrendim. Mutluluğumun tarifi yok. Her neyse fazla konudan sapmak istemiyorum. Hamile kalmadan önce oğlum olursa kayınpederin adını koyacağım deme gafletine düştüm. Şimdide öğrendik ki oğlum oluyor. Bu arada kayınpederim cok iyi biri ismi de hasan. Ama şimdi düşününce pişman oldum. Kendim modern bir isim koymak istiyorum zaten eşim karışmıyor bana bırakıyor bu konuyu ama ikinci bir isim seç diyor. Kayınvalidemde ara ara hasan geliyor deyip duruyor. Soru 1 ikinci isimi bir türlü bulamıyorum.
Esiniz doğrı düşünmüş. İkinci ismi bulun sorarlarsa söylersinz sormazlarsa gerek yok. Ayrıca açıklama yapmayada gerek yok:)Merhaba arkadaşlar 16 haftalık hamileyim. Yaklaşık 2 sene beklemenin ardından hamileliğimi öğrendim. Mutluluğumun tarifi yok. Her neyse fazla konudan sapmak istemiyorum. Hamile kalmadan önce oğlum olursa kayınpederin adını koyacağım deme gafletine düştüm. Şimdide öğrendik ki oğlum oluyor. Bu arada kayınpederim cok iyi biri ismi de hasan. Ama şimdi düşününce pişman oldum. Kendim modern bir isim koymak istiyorum zaten eşim karışmıyor bana bırakıyor bu konuyu ama ikinci bir isim seç diyor. Kayınvalidemde ara ara hasan geliyor deyip duruyor. Soru 1 ikinci isimi bir türlü bulamıyorum.
Çağan hoşuma gitti teşekkür ederimKızarlar mı ne demek o senin bebeğin ve 2 sene beklememişsin tabi ki istediğin ismi koyarsın Ben Çağan ismini çok beğeniyorum Mutlu gün bayram demek Çağan Hasan olabilir bulduğunda buna karar verdim içime çok sindi dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?