- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
- Konu Sahibi Karabiberim123
-
Amin inşallah hepimizin bebeişi hayırla saglık la gelirEsiniz doğrı düşünmüş. İkinci ismi bulun sorarlarsa söylersinz sormazlarsa gerek yok. Ayrıca açıklama yapmayada gerek yok:)
Rahat olun zaman var bulursunuz ve bebişiniz hayrlı olsun inş
Hasan Ali geldi ilk aklıma gerçi yeni isimlerden arıyrsunuz galiba. Hasan berk hasan burak
Benim kafa yenilere gitmedi ya hiç:))) siz en güzelini bulursunuz
şimdiki yeni nesil isimlerde çok çirkin aslında, bebekken, çocukken şirin duruyor ama, o çocuklar büyüyünce amca, teyze olunca çok komik duracak o isimler...benim oğlumun adı çağlar mesela...ama şimdiki aklım olsa klasik isimlerden koyardım...hasanın yanına bir isimde eklesen, erkek tarafı sanırım hep hasan diye seslencek, budefa sen daha çok sinir olacaksın...ya sadece hasan ismini koy, yada aileye şöyle söyle...ruyamda gördüm, beyaz sakallı bir dede bana şu ismi ....... koy dedi diyeceksin (bir tanıdık öyle yaptı, eşide kabul etti)Merhaba arkadaşlar 16 haftalık hamileyim. Yaklaşık 2 sene beklemenin ardından hamileliğimi öğrendim. Mutluluğumun tarifi yok. Her neyse fazla konudan sapmak istemiyorum. Hamile kalmadan önce oğlum olursa kayınpederin adını koyacağım deme gafletine düştüm. Şimdide öğrendik ki oğlum oluyor. Bu arada kayınpederim cok iyi biri ismi de hasan. Ama şimdi düşününce pişman oldum. Kendim modern bir isim koymak istiyorum zaten eşim karışmıyor bana bırakıyor bu konuyu ama ikinci bir isim seç diyor. Kayınvalidemde ara ara hasan geliyor deyip duruyor. Soru 1 ikinci isimi bir türlü bulamıyorum.
Soru 2 isme karar verince bunu onlara nasıl söylicem. Kızarlar mı tepki verirler mi acaba. baştan Keşke hiç anmasaydım isim konusunu
Zaten aklımda olan Hasan buğra cok hosuma gittiHasan Buğra çok iyi bence.
İki ismide söylemek istiyoruz o yüzden uygun olsun diye arastırma yapıyorum ama baya zorluyor beni çok zormuş isim bulmakHasan ismi güzel yani. hem de inançlı dindar biriysen uygun da.
iki isim sünnet o yüzden iki isim koymaya karar verdik. biri Hasan zaten diğeri de Ali mesela dersin.
Hasan Ali diye birlikte an iki ismi tamamdır.
biz oğlanı eve getirince bulduk ismi. doğumdan 1-2 gün sonra koyduk adını bilirim yani zorİki ismide söylemek istiyoruz o yüzden uygun olsun diye arastırma yapıyorum ama baya zorluyor beni çok zormuş isim bulmak
Oglumun iki ismi var. Birini eşim koydu, birini ben. Ailesine de, kimse karışmayacak biz ana baba oluyoruz biz koyuyoruz dedi. Genelde benim koydugumla sesleniyor herkes. Ama ben secmeme ragmen bi 6 ay falan sürdü alışmam. Simdi cok seviyorum. Yani birden içinize sinmeyebilir zamanla da alışırsınız korkmayinİki ismide söylemek istiyoruz o yüzden uygun olsun diye arastırma yapıyorum ama baya zorluyor beni çok zormuş isim bulmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?