şimdiki yeni nesil isimlerde çok çirkin aslında, bebekken, çocukken şirin duruyor ama, o çocuklar büyüyünce amca, teyze olunca çok komik duracak o isimler...benim oğlumun adı çağlar mesela...ama şimdiki aklım olsa klasik isimlerden koyardım...hasanın yanına bir isimde eklesen, erkek tarafı sanırım hep hasan diye seslencek, budefa sen daha çok sinir olacaksın...ya sadece hasan ismini koy, yada aileye şöyle söyle...ruyamda gördüm, beyaz sakallı bir dede bana şu ismi ....... koy dedi diyeceksin (bir tanıdık öyle yaptı, eşide kabul etti)
hasan isminin yanına illa bir isim düşünürsen de şunlar olabilir..
mert hasan - yiğit hasan - hasan can - ata hasan - cesur hasan - arslan hasan - hasan oğuzhan - hasan tarcan - hasan bartu - hasan mete -hasan kaan- hasan talha- hasan tuğra - haktan hasan - hasan cem - hasan birbey gibi isimler olabilir.. yada şöyle birşey yapın, eşinizin adını beğeniyorsanız onu koyabilirsiniz.. ama kulağa hoş gelmesi açısından soyadı hangi harfle başlıyorsa, o harften bir isim koyarsanız, kulağa daha akıcı gelir.hayırlı doğumlar dilerim...