Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Eliz i beğendim Aden geçen sene baya kullanıldı bu sene doğanlardada var baya Aden ve ArdenHerkese merhaba anneler kızım olucak ve 2 isim arasında kaldım sizlerinde fikrini almak istedim sizce hangi isim daha guzel Eliz ve Aden arasında kaldım :)
Eliz kulağa daha güzel geliyo Aden ismini bi türlü sevemedim nedenseHerkese merhaba anneler kızım olucak ve 2 isim arasında kaldım sizlerinde fikrini almak istedim sizce hangi isim daha guzel Eliz ve Aden arasında kaldım :)
Teşekkür ederimmmBen Eliz i beğendim Aden geçen sene baya kullanıldı bu sene doğanlardada var baya Aden ve Arden
TeşekkürlerrrEliz kulağa daha güzel geliyo Aden ismini bi türlü sevemedim nedense
Amin, teşekkür ederimEliz Sağlıkla hayırlısıyla kavusun Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Bence elizHerkese merhaba anneler kızım olucak ve 2 isim arasında kaldım sizlerinde fikrini almak istedim sizce hangi isim daha guzel Eliz ve Aden arasında kaldım :)
TeşekkürlerrNe kadar zorlama isimler aden ve arden. Yani hiç yanyana gelmemiş heceleri oturup bir araya getirip isim oluşturuyorlar. Sirf değişik olsun diye. Üstteki yorumda da çok fazla var yazılmış. Gerçek isimlerin cılkı mı çıktı?
Eliz güzel bir isim seviyorum.
Teşekkürlerr
Teşekkür ederimmm