- 1 Haziran 2009
- 744
- 147
- 628
- 40
- Konu Sahibi Chitlenbik
-
Eğer isimlerin anlamları çocukların karakterlerini etkiliyorsa bence asıl kızınız için endişelenin. Siz büyük ihtimal cennet kapısı diye koydunuz ama büyük bir hata yapmışsınız zira böyle bir anlamı yok. Batık demek bildiğiniz. Enes ise Arap atı anlamına geliyor. Ama ben aynı isme sahip kişilerin aynı karakterlere sahip olduğuna inanmıyorum şahsi olarak. Ama anlamlarının etkilediğine inanıyorum.Merhaba arkadaşlar,
Ben hamileyim ve Allah nasip ederse ekimde bir oğlum olacak. Kızımın adı Ayşe Eflin. Eflin ismine uygun olsun diye oğlumun adını Enes koymaya karar verdik.
Bebeğimizin ismini merak edip soranlara 'Enes olacak' diyoruz. Ama kime bunu söylediysem 'aaa Enes isimli çocuklar çok yaramaz olur iyi düşündünüz mü' diyorlar.
Böyle birşey var mı? Ben Enes isimli kimseyi tanımadığım için yorum yapamıyorum maalesef. Ama aklımı çok karıştırıyor Bana da bir el atasanız çok makbule geçerŞimdiden çok teşekkür ederim.
tabii çok normal etkilenmeniz.. ama her çocuğun ailesi büyüme tarzı bir olmuyor. siz ve eşiniz beğenmişsiniz bence o zaman hiç sıkıntı yok :)Eşim de bende çok beğendik. Bana da yetiştirmeyle alakalı gibi geliyor. Kızım mesela çok uslu. Hiç kimseye zarar vermez. Tabiki çocuk bu yaramazlık yapar. Ama öyle bir anlatıyorlar ki insan ister istemez şüpheye düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?