Doğuma Hazırlık İsim hakkında....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Enes isimli çocuklar yaramaz

• Olur

OY: 21 58,3%
  • Olmaz

OY: 15 41,7%

• Ankete Katılan
    36

Chitlenbik

Nirvana
Pro Üye
1 Haziran 2009
744
147
628
40
Merhaba arkadaşlar,

Ben hamileyim ve Allah nasip ederse ekimde bir oğlum olacak. Kızımın adı Ayşe Eflin. Eflin ismine uygun olsun diye oğlumun adını Enes koymaya karar verdik.
Bebeğimizin ismini merak edip soranlara 'Enes olacak' diyoruz. Ama kime bunu söylediysem 'aaa Enes isimli çocuklar çok yaramaz olur iyi düşündünüz mü' diyorlar.
Böyle birşey var mı? Ben Enes isimli kimseyi tanımadığım için yorum yapamıyorum maalesef. Ama aklımı çok karıştırıyor Bana da bir el atasanız çok makbule geçer ☺️ Şimdiden çok teşekkür ederim.

Ne alakası var? İstatistik mi tutmuşlar? Böyle basmakalıp düşüncelere bakmayın, Enes güzel bir isim. Çocuğunuz hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah..

Hangi çocuk yaramaz değil ki :) hiç takmayın bence. Siz beğendiyseniz konu kapanmıştır. Doğuma kadar da kimseye söylemeyin artık.

enes in anlamini bilmiyorum ama simdiki cocuklar hep yaramaz.
Bazi isimler davranislari, karakterleri etkiler derler ama yaramazligi bagdastirmalarini anlamadim. Kezban olanlar yalanci, Savas olanlar kavgaci mi? hayir tabii ki degil.
Istediginiz ismi koyun. Saglikla, mutlulukla buyutun cocuklarinizi.

Ben inanmiyorum illa insanlar bir iki yaramaz enes taniyor diye hepsi öyle olacak degil ya. Hem yaramaz da ne anlamda yaramaz? Cocuk illaki yaramaz olabilir dünyanin sonu degil ya. Gönlünüzden ne geciyorsa onu koyun :KK46:

Eşim de bende çok beğendik. Bana da yetiştirmeyle alakalı gibi geliyor. Kızım mesela çok uslu. Hiç kimseye zarar vermez. Tabiki çocuk bu yaramazlık yapar. Ama öyle bir anlatıyorlar ki insan ister istemez şüpheye düşüyor ☺️

Merhaba arkadaşlar,

Ben hamileyim ve Allah nasip ederse ekimde bir oğlum olacak. Kızımın adı Ayşe Eflin. Eflin ismine uygun olsun diye oğlumun adını Enes koymaya karar verdik.
Bebeğimizin ismini merak edip soranlara 'Enes olacak' diyoruz. Ama kime bunu söylediysem 'aaa Enes isimli çocuklar çok yaramaz olur iyi düşündünüz mü' diyorlar.
Böyle birşey var mı? Ben Enes isimli kimseyi tanımadığım için yorum yapamıyorum maalesef. Ama aklımı çok karıştırıyor Bana da bir el atasanız çok makbule geçer ☺️ Şimdiden çok teşekkür ederim.
Eğer isimlerin anlamları çocukların karakterlerini etkiliyorsa bence asıl kızınız için endişelenin. Siz büyük ihtimal cennet kapısı diye koydunuz ama büyük bir hata yapmışsınız zira böyle bir anlamı yok. Batık demek bildiğiniz. Enes ise Arap atı anlamına geliyor. Ama ben aynı isme sahip kişilerin aynı karakterlere sahip olduğuna inanmıyorum şahsi olarak. Ama anlamlarının etkilediğine inanıyorum.

Eşim de bende çok beğendik. Bana da yetiştirmeyle alakalı gibi geliyor. Kızım mesela çok uslu. Hiç kimseye zarar vermez. Tabiki çocuk bu yaramazlık yapar. Ama öyle bir anlatıyorlar ki insan ister istemez şüpheye düşüyor ☺️
tabii çok normal etkilenmeniz.. ama her çocuğun ailesi büyüme tarzı bir olmuyor. siz ve eşiniz beğenmişsiniz bence o zaman hiç sıkıntı yok :)

derlerr derler..
baska bir isim desen onada baska birsey derler.
icinize sinen bir isimse koyun, kime ne.

Oğlumun ismini Kerem koymak istiyordum herkes çok yaramaz olduklarını söylemişti. Halbuki benim gözümde de çok naif biri canlanıyordu. Sonuç olarak ben o ismi koymadım ama o sebepten değil. İsteseydim koyardım.

Şimdi Enes ismi için direk olur veya olmaz diyemem. Çevremde yok bu isimde biri. Geçmişte vardıysa da ben hatırlamıyorum. Hem ne olmuş canım akıllı çocuk yaramaz olur derler. Yeter ki aile terbiyesi almış olsun. :KK66:

ben de çok duydum enes ismine dair bu sözleri. Bi tanıdığın çocuğunun adı enes, çocuk küçükken tanıdığım en yaramaz ama en zeki yaramaz çocuklardan biriydi mesela bütün çocuklar için güzel bi yemek hazırlanırdı o osturur herkesi dağıtırdı 4 yaşındayken falan hala gülüyorum hatırladıkça..neyse çocuk şimdi 10 yaşlarında çok beyefendi. Hep öyle yaramaz(çok zekiceydi yaramazlıkları) bi çocuğum olsun istemişimdir

Back
X