- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
kız biz komşuyuz komşu suratlarına bakmıyorum. İçinden gelmiyorsa çağırma kime neBana kalsa nıkahada cagırmıycam. Şuan zaten konusmuyorum. Anca meraba merhaba. Evlenınce evım uzak olcak. Anca dügünden dügüne görusucez. Sımdı aynı semtteyiz mecbur yüz yüze denk gelıyoruz
Kınaya çagırmıycam zaten. Sadecee kız arkadaşımlarımla aramızda bir kına yapıcaz.Nikaha zaten halam falan gelmez diyordum da babamla konusmus. Babam zaten herkesı cagırıyor. Dün kardeşim davetiye sordu bastırmadınız mı dıye. Son hafta vercem de. Zaten akrabalar belki gelmem falan dedi.Kardeşimin karısı da dün kınaya belki gelmem dedi.Yani ben vercem davetiye kendılerı bılırkız biz komşuyuz komşu suratlarına bakmıyorum. İçinden gelmiyorsa çağırma kime ne
Nikah aşamasında sinirler gerilmesin diyorsanız iki ayrı isimle davetiye bastırmak en mantıklısı, ama illa ki sonradan bu iş yüzünden bir gerilim çıkacaksa çıkacak hazırlıklı olun evli olacağım nerede göreceğim diye düşünmeyin.Bana kalsa nıkahada cagırmıycam. Şuan zaten konusmuyorum. Anca meraba merhaba. Evlenınce evım uzak olcak. Anca dügünden dügüne görusucez. Sımdı aynı semtteyiz mecbur yüz yüze denk gelıyoruz
Ne alaka küfür gibi olur ya bence artık milleti bırakın bi yaa ne derlerse umursamayın isminz neneninizn adıyla aynımıKardeşim diyorki babaannem gelcek ya nıkaha kadına küfür gıbı olur dıyor.Nıkah bıtsın dırek acıcam dava sıldırcem. O zaman herkese duyurcam saklamıycam. Babam kavga cıkarır dıye çekiniyorum sadece
Evet adım soyadım aynı. Amca kızıyla da aynı. Nısanlımla konusucam da artık bu hafta bastırıcaz davetiye. Aslında düşününce ismin yanında bir isim daha büyütecek birşey degılNe alaka küfür gibi olur ya bence artık milleti bırakın bi yaa ne derlerse umursamayın isminz neneninizn adıyla aynımı
Olmuyor mahkeme acmam gerekmişEvlennce kimlik değiştrken değştrn
Bencede istedgnz ismini yazdrnEvet adım soyadım aynı. Amca kızıyla da aynı. Nısanlımla konusucam da artık bu hafta bastırıcaz davetiye. Aslında düşününce ismin yanında bir isim daha büyütecek birşey degıl
Bana akrabalarım adını degıstırsende sana bu isimle hıtap ederız diyor. Ben sosyal medyada degıstırcem adımı. Hosuma gıttı yaptım dıycem herkese. Sonra davetiyeyi de böyle dagıtcam.Hosuma gitti bunu da kullanıyorum dıycem. Zaten yarın falan sipariş verıcez davetiye.Çevremdekı ınsanlar herseyo o kadar cok sorguluyor kı. Ay nıye eklettın. Sen şöylesib böylesin. Hep bır elestırı. Bu yüzden uzak durmak istiyorumNikah aşamasında sinirler gerilmesin diyorsanız iki ayrı isimle davetiye bastırmak en mantıklısı, ama illa ki sonradan bu iş yüzünden bir gerilim çıkacaksa çıkacak hazırlıklı olun evli olacağım nerede göreceğim diye düşünmeyin.
Keşke isme karar vermiş olsaydınız ve bir süre o isimle lanse etseydiniz kendinizi. Bir tanıdığım aynen öyle yaptı. Biz hep o kendi bulduğu ismi kendi ismi zannettik, nikahtan hemen sonra soyad için kimlik değişmeden adını da değiştirdi yepyeni bir ad soyadla kimliği oldu. Hiç zorlanmamış oldu.
Babama göre reddedilecek bırsey. Akrabalara göre şımardım ben.Onlara göre burnumun dikine gidiyorum falan hep böyleler.Birkaç isimde kararsızım.Bugun ıyıce dusunup hem sosyal medyada degıstırcem, hem davetiye deBenim Bi akrabam hep kısa ismiyle tanınıyordu, nikah memuru resmi ismi ile hitap edince ben bayağı şaşırmıştım. Ama takdir edilesi bir durum kişininkendi ismini seçebilmesi en doğal hakkı. Bence kimse sizi sorgulayamaz gayet güzel düşünmüşsünüz :)
Çünkü öyle istedim diyin geçin valla ne anlatsanız boş onlara.Bana akrabalarım adını degıstırsende sana bu isimle hıtap ederız diyor. Ben sosyal medyada degıstırcem adımı. Hosuma gıttı yaptım dıycem herkese. Sonra davetiyeyi de böyle dagıtcam.Hosuma gitti bunu da kullanıyorum dıycem. Zaten yarın falan sipariş verıcez davetiye.Çevremdekı ınsanlar herseyo o kadar cok sorguluyor kı. Ay nıye eklettın. Sen şöylesib böylesin. Hep bır elestırı. Bu yüzden uzak durmak istiyorum
Evet evet kesinlikle öyle diycem. Yok babam babaannem anlatmıycam uzun uzun. Hosuma gıttı eklettım dıycemÇünkü öyle istedim diyin geçin valla ne anlatsanız boş onlara.
Yok neden görüşeyim. Onunla bağımız koptu. Artık akrabalarıyla da görusmem. Babamın huyu kötü. Nıkahta sorun ıstemıyorum bu yüzden
Babama göre reddedilecek bırsey. Akrabalara göre şımardım ben.Onlara göre burnumun dikine gidiyorum falan hep böyleler.Birkaç isimde kararsızım.Bugun ıyıce dusunup hem sosyal medyada degıstırcem, hem davetiye de
Babama göre reddedilecek bırsey. Akrabalara göre şımardım ben.Onlara göre burnumun dikine gidiyorum falan hep böyleler.Birkaç isimde kararsızım.Bugun ıyıce dusunup hem sosyal medyada degıstırcem, hem davetiye de
Haklısınız annemde bunlara ınat eklet dıyorIttirsinler
Sana 5 paralik faydalari yok, ne dusunurlerse dusunsunler umursama bence
Aaa çokkk mantıklı olur dimi öyle. Ama iki ismi yazdırcaz davetiyeyeAynen öyle yapın. Isim değiştirme davasında da davetiyenizi delil olarak gösterip ben cevremde bu isimle biliniyorum seklinde belirtirsiniz.
Babam kardeşime sormus nıkah ne zaman. Misafir gıbı gelcek zaten. Ben el öpme falan kesınlıkle yapmıycam. Zaten korona varValla konu sahibesi baba tarafini bence hic davet etme. Zaten sonraki mesajlarinda babam halami vb davet etti yazmissin, baban ne yuzle milleti davet ediyor yani??? Sana 5 paralik hayri yok bir de misafir gibi mi gelecekmis? Bence babani ara konus gelmesin kimseyi de davet etmesin. halana babaannene de davetiye verme gelmesinler yani basbayagi sevmedigin insanlari cagirma nikahina.
benimde ismin babannemin ismiydi senelerce cesarer edemedim akrabalar ne der diye sonunda degistrdim hic alakasi olmayan biri laf soyledi aileden ona da soylenmesi gerekeni soyledim bu hayat senin kimseyi ilgilendirmez keske en az 10 sene once degistrseydim diyorumSon konularımı biliyorsunuz. Babam başka kadınla yaşıyor. 2hafta sonra annemle mahkemesi var. Benim adım babaannemin ve amca kızının adıyla aynı. Eski bir isim. Nedenini bilmiyorum.İsmimi söylerken bile utanıyorum. Bu adı babam koydu. Babam koydugu için bu isimi küçüklügümden beri degiştirmek istiyorum.3 hafta sonra nikahım var.Adımın yanına yeni adımı ekleyip öyle davetiye basacagız.Nişanlımın akrabaları adımı degiştirince artık kullanacagım isim hep varmış gibi bilsin diye. Sorun şu ki nikaha köyden babaannem halam falan gelecek. Ben böyle davetiye versem sorun çıkacak. Nasıl bir yol izleyeyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?