İsim derdi

Bence tatsızlık çıkmasın diye düşünme. Sen yeni bir hayata başlıyorsun ne yaparsan yap dedikodu yapmaktan vazgeçmeyecekler nasıl olsa. Umursama yani hiç.
Akrabalarımı babamı tanısan. Babam rezıl eder ınsan ıcınde. Öyle bır ınsan. Ben dua ediyorum kadınla gelmesın dıye

hayir sadece sosyal hayatta, kimlikte degistirme isine henuz girmedim, emin degilim kimlik degisimi konusunda, diplomalar, sertifikalar vs sorun olur mu diyorum cunku.

ama isyeri maillerim vs hep yeni isimle. zaten genelde is hayatinda kullaniyorum, sadece ik dan gelen resmi dokumanlarda kendim ismim geciyor.

Benim babamda kardeşleriyle görüşüyor ama ben ona peşin peşin eğer onlardan biri gelmeye kalkarsa herkesin içinde" nazikçe"kovarım dedim. Bu arada hep anneler suçlu görülür. Hiç takma
Yok takmıyorum zaten. Şurada 3 hafta sonra babamı nerde görcem bidaha. Hayatımda istemiyorum gerçekten. Onu ve dedikoducu akrabalarını

Yok takmıyorum zaten. Şurada 3 hafta sonra babamı nerde görcem bidaha. Hayatımda istemiyorum gerçekten. Onu ve dedikoducu akrabalarını
Kesinlikle. Hayat kısa ve kan bağı birini sevmek için çok yetersiz.

Çok iyi yapmıssınız. Ben 28 yasındayım. Bu yastan sonra ısım mı degısır dıyorlar. Ama bu sefer ciddi. Şahitlerım de var. Ikı arkadaşım şahit olacak.Diploma falan degısmıyor ama mahkeme zaten belge verecek

Kesinlikle. Hayat kısa ve kan bağı birini sevmek için çok yetersiz.
Ayy bi de dün kardeşim ve karısı dıyor ki. O naparsa yapsın senın baban. Bende dedım kı sadece biyolojik babam o benım. Ben evlatlık görevimı yapmamısım. Baba neden böyle yaptın diye sormamısım.

Bence yeni ismini bas konu sahibesi

Baban zaten 5 para etmez, dıdısıyla da zaten bundan sonra görüşmezsin. Nikah davetiyene sevmediğin bir ismi basma
Yok neden görüşeyim. Onunla bağımız koptu. Artık akrabalarıyla da görusmem. Babamın huyu kötü. Nıkahta sorun ıstemıyorum bu yüzden

Ozelden su anki ad ve soyadinizi yazarsaniz bakarim. Ismimiz kaderimizi belirliyor. Yeni alinan isimler Kimseyi mutsuzluga suruklesin istemem.
Şuankı adımı zaten ben kesınlıkle kullanmıyacagımda. Yenı ısmıme tam karar vereyim sıze mesaj atacağım cok sagolun

Cnm 3 gün konuşup susarlar sen kendi mutluguna bak eğer o isimle mutlu olacaksan değiştrdn isimle bastr davetiyeni herkes ismini değiltrmek isteyeblr bende ismimi sevmiyorum adımda #habibe ama ilerde değiştrmek isterm

Şuankı adımı zaten ben kesınlıkle kullanmıyacagımda. Yenı ısmıme tam karar vereyim sıze mesaj atacağım cok sagolun
Ben de karar vermeniz icin gerekli harfleri söyleyeceğim zaten. Direkt isim onerisi degil. Olmasi gereken harfleri soyleyecegim o harflerle isim belirlemesi olacak.

Bence hiçkimseye bu haddi vermeyin.Herkes haddini bilsin herkesin aklı kendine yeter. İnsan yaşadığını bilir. Eleştirmeye pek meraklı bu akraba bozuntuları. Bırakın eleştirsinler konuşsunlar. Takmadığınızı belli edin

Hep öyle onlar. Anca konusurlar. Bu adam kac aydır eve gelmıyor nasıl gecınıyorsunuz dıyen yok. Babam herkese demıs kıra elektrik su verıyorum. Ama yalan tabıkı kıranın bırazını verdı

Niye evlenince ne oluyor ki?
Yani görüşmemek istemeyi anlarım da o zaman nikahınıza da çağırmayın, nikaha falan gelen insanlarla nasıl şak diye bağı koparacaksınız?
Bana kalsa nıkahada cagırmıycam. Şuan zaten konusmuyorum. Anca meraba merhaba. Evlenınce evım uzak olcak. Anca dügünden dügüne görusucez. Sımdı aynı semtteyiz mecbur yüz yüze denk gelıyoruz

Cnm 3 gün konuşup susarlar sen kendi mutluguna bak eğer o isimle mutlu olacaksan değiştrdn isimle bastr davetiyeni herkes ismini değiltrmek isteyeblr bende ismimi sevmiyorum adımda #habibe ama ilerde değiştrmek isterm
Kardeşim diyorki babaannem gelcek ya nıkaha kadına küfür gıbı olur dıyor.Nıkah bıtsın dırek acıcam dava sıldırcem. O zaman herkese duyurcam saklamıycam. Babam kavga cıkarır dıye çekiniyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…