• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim derdi

Çağırma muhattap olma. Korona var nikaha gelecek kişi sınırlı de. Kararını beğenmeyenler olursa ‘sana ne’ ‘benim kararım kimseyi ilgilendirmez’ gibi şeyler söylemek harika olur. Hem öyle olsun hem de böyle olsun diye düşünme düğün senin, için nasıl rahatsa onu yap.

Benim
benimde ismin babannemin ismiydi senelerce cesarer edemedim akrabalar ne der diye sonunda degistrdim hic alakasi olmayan biri laf soyledi aileden ona da soylenmesi gerekeni soyledim bu hayat senin kimseyi ilgilendirmez keske en az 10 sene once degistrseydim diyorum
Bence kesinlikle iyi yaptınız. Nısanlımla konustuk. Okuldakiler falan böyle bılıyo dersın dedi.Tüm davetiyeyi öyle bastırcaz. Sosyal medyada da ıkı ısmı yazcam sımdıden.Sonra degıstırcem zaten.Benım babam sorunlu olmasa ben coktan degıstırdım de. Annem falan babam korkusuna şahit olamam dıyordu

Çağırma muhattap olma. Korona var nikaha gelecek kişi sınırlı de. Kararını beğenmeyenler olursa ‘sana ne’ ‘benim kararım kimseyi ilgilendirmez’ gibi şeyler söylemek harika olur. Hem öyle olsun hem de böyle olsun diye düşünme düğün senin, için nasıl rahatsa onu yap.
Ee yani dimi. Ben okuldakıler böyle bılıyo bunu kullanıyorum normalde dıycem. Kımın je dedıgı umrumda degil. Nişanlımla konustuk ıkı ısmıde yazdırcaz. Bızım tarafada öyle vercem🤣

Ee yani dimi. Ben okuldakıler böyle bılıyo bunu kullanıyorum normalde dıycem. Kımın je dedıgı umrumda degil. Nişanlımla konustuk ıkı ısmıde yazdırcaz. Bızım tarafada öyle vercem🤣
Açıklama yapmana bile gerek yok, önemli olan iki ailenin çok muhattap olmaması . Gelmemeleri daha iyi olur. Korona güzel bir bahane.

Back