İsim derdi

Çağırma muhattap olma. Korona var nikaha gelecek kişi sınırlı de. Kararını beğenmeyenler olursa ‘sana ne’ ‘benim kararım kimseyi ilgilendirmez’ gibi şeyler söylemek harika olur. Hem öyle olsun hem de böyle olsun diye düşünme düğün senin, için nasıl rahatsa onu yap.

Bence kesinlikle iyi yaptınız. Nısanlımla konustuk. Okuldakiler falan böyle bılıyo dersın dedi.Tüm davetiyeyi öyle bastırcaz. Sosyal medyada da ıkı ısmı yazcam sımdıden.Sonra degıstırcem zaten.Benım babam sorunlu olmasa ben coktan degıstırdım de. Annem falan babam korkusuna şahit olamam dıyordu

Ee yani dimi. Ben okuldakıler böyle bılıyo bunu kullanıyorum normalde dıycem. Kımın je dedıgı umrumda degil. Nişanlımla konustuk ıkı ısmıde yazdırcaz. Bızım tarafada öyle vercem

Ee yani dimi. Ben okuldakıler böyle bılıyo bunu kullanıyorum normalde dıycem. Kımın je dedıgı umrumda degil. Nişanlımla konustuk ıkı ısmıde yazdırcaz. Bızım tarafada öyle vercem
Açıklama yapmana bile gerek yok, önemli olan iki ailenin çok muhattap olmaması . Gelmemeleri daha iyi olur. Korona güzel bir bahane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…