- 27 Mart 2017
- 16.158
- 65.364
- 598
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Sonuçta sizin kararınız kime ne ki? Bu arada siz annenizi destekleyerek en doğrusunu yapıyorsunuz. Kendi akrabalarımın hiçbiri ile görüşmüyorum ben de. Baba tarafı yaniSon konularımı biliyorsunuz. Babam başka kadınla yaşıyor. 2hafta sonra annemle mahkemesi var. Benim adım babaannemin ve amca kızının adıyla aynı. Eski bir isim. Nedenini bilmiyorum.İsmimi söylerken bile utanıyorum. Bu adı babam koydu. Babam koydugu için bu isimi küçüklügümden beri degiştirmek istiyorum.3 hafta sonra nikahım var.Adımın yanına yeni adımı ekleyip öyle davetiye basacagız.Nişanlımın akrabaları adımı degiştirince artık kullanacagım isim hep varmış gibi bilsin diye. Sorun şu ki nikaha köyden babaannem halam falan gelecek. Ben böyle davetiye versem sorun çıkacak. Nasıl bir yol izleyeyim?
İnşallah. Bu yüzden bizim geri kafalılara eski adımla bir davetiye vercem. Zaten kınama falanda cagırmıycam. Hayatımda istemiyorum.Yani babam alkolık eve bakmayan küfürbaz ılgısız bı ınsan. Üniversiteyi çok zor okudum. Ögrenim kredısı aldım 15bın.Bir kez sormadı paran var mı derdin var mı. Şuan o kadının kızlarına babalık yapıyor. Ben onlar boşanmasada zaten görusmek ıstemıyordum kı. Benim psikolojimi bozdu. Sevgısız bi aılede büyüdüm. Bu yüzden şuan ki kişiligim yalnızlıktan korkuyorumAy geri kafalı insanlar. Acaba anneniz babanızı aldatmış olsaydı bu akılları vereceklermiydi şuursuzlar. Bu kafadaki insanlar öldür onu bile derler. Keşke bıçak gibi kesilse tüm akrabalık bağınız. Böyle zihniyetsiz insanlar düğününüze bile gelmese keşke. Onur vermek yerine rezil edip giderler bunlar. İnşallah güzel geçer.
Anladım canım. O zaman tatsızlık çıkmaması adına şimdiki isminle ver. Çirkef birileri gibi. En azından en güzel gününü berbat etmesinler.İnşallah. Bu yüzden bizim geri kafalılara eski adımla bir davetiye vercem. Zaten kınama falanda cagırmıycam. Hayatımda istemiyorum.Yani babam alkolık eve bakmayan küfürbaz ılgısız bı ınsan. Üniversiteyi çok zor okudum. Ögrenim kredısı aldım 15bın.Bir kez sormadı paran var mı derdin var mı. Şuan o kadının kızlarına babalık yapıyor. Ben onlar boşanmasada zaten görusmek ıstemıyordum kı. Benim psikolojimi bozdu. Sevgısız bi aılede büyüdüm. Bu yüzden şuan ki kişiligim yalnızlıktan korkuyorum
Aslında bu korkuyu da yendim. Hayatta hep birşeyleri tek yaptım. Ailem yanımda hiç olmadı. Ne mutlulugumu ne hüznümü paylastım. Mısafır gıbı gelcek nıkaha babam. Bana kalsa gelmesın gerek yok. Elını falan öpmiycem. Koronayı bahane etcem.Bende hafıf belırtı yap hıc öpmıyım dıycem. Babaannemı falan sevmıyorum. Tek ıstedıgım bu ısım bu soyısım bu süleleden kurtulmak
Baba tarafı dedikoducu ve yüzsüz.Siz olsanız wp instagram duruma sizin için sonradan görme falan diye biri birşeyler yazsa birdaha samimi olur musunuz? Kuzenim böyle yazdı. Herkes yüzügü takınca degıstın dıyor. Yüzükle alakası yok. Dedıkodularından falan bıktım sadece. Kınama cagırmıycam akrabayı. Zaten az kısı yapıcam.Ben arayı bozan oldum. Ki annem hamileyken daha 6 yıllık evliyken evli kadın kacırdı Babam. Bu kacıncı aldatması annemi? Insanlar ne kadar geniş.Sonuçta sizin kararınız kime ne ki? Bu arada siz annenizi destekleyerek en doğrusunu yapıyorsunuz. Kendi akrabalarımın hiçbiri ile görüşmüyorum ben de. Baba tarafı yani
Çok haklısınız. İşte bi hangi ismi yapacagıma karar vereyim degiştircem. Ne düşünürlerse düşünsünler umrumda degil. Ama sülelam çok degişik. Yanı dedıkodu yapacak yer arıyorlar. Hep polemik falan. Babamın huyu kötü. Bana hep sivri derdi. Bu laftan öyle nefret ediyorum ki. Çünkü ben hep babama sen şöylesin falan herşeyini söylerdim. Nefret ediyorum ondan. Numarası yok bende. Hayatımda bir daha istemiyorum onu. Haklısınız hosuma gıttı eklettım dıycem.Ama cocukluk hayalım bu ismi sildirmekbence cok fazla dusunuyorsunuz,
ve hep sizin asil amacinizi fark edeceklerini varsayiyorsunuz.
Halbuki koydugunuz ismi simdiden kullanmaya baslayin,
ya bu ismi cok seviyorum, o yuzden iki isim kullanmaya karar verdim deyin,
hatta sosyal medyadan falan da degistirin, sadece davetiyeyle olmaz.
Kim dedikodunuzu yapacaksa da arkanizdan yapsin, sizin yuzunuze bir sey diyen olursa siz gayet rahat cevaplayin,
hic babaniza babaannenize baglamadan, ay modern isim istedim degistirdim deyin bitsin gitsin.
Ben de yeni isim kullaniyorum, hem de oyle cok buyuk bir sebebi de yok,
ismimin telaffuzu zor sadece, ben de kolay telaffuzu olan bir isim kullaniyorum,
ailem eski ismimi kullaniyor, hic kimse de oyle gelip sen nasil bizim koydugumuz ismi kullanmazsin demedi bugune kadar.
Evet ben kavga gürültü ıstemıyorum.Yoksa yazarımda nısanlımla konusayım sakin kafayla düşüneyim bı deBen senin yerinde olsam yeni ismimi de davetiyeye basar onlari umursamazdim ama sen asiri stres yasadin zaten son gunlerde , bir de onlarla ugrasmak istemiyorum diyorsan davetiyenin yarisinda yeni ismini ekletme ve o sekilde dagit kebdi akrabalarina
Ben kınaya cagırmıycam.Amcam falan babamla gorusmuyor artık. Ama halalarım halaa babamın pesınde. Nerdeyse annem suçlu cıkacakSiz yine iyisiniz yani ben akrabalarımı çağırmadım bile
Çok sagolun çok teşekkürler. Evet evet. Çekimi de önceden yapacagız kısmetse. Aradan çıksın.Nikah sonrası eglenmeye bir tane akraba götürmüycem.Bazı şeyleri anlasınlar artıkenıyısı baba tarafına şuan kullandıgınız ısmınızle bastırmanız.Bunu kolaylıkla halledersınız.Riske atmaya gerek yok madem nikah olacak kısa sürer kimse kimseyle de fazla muhatap olmaz hele şu corona döneminde farklı davetiye oldugu anlasılmaz bıle.Bosuna kendınızı uzmeyın isminizi de atın yolunuza bakın boş şans
Çok haklısınız. İşte bi hangi ismi yapacagıma karar vereyim degiştircem. Ne düşünürlerse düşünsünler umrumda degil. Ama sülelam çok degişik. Yanı dedıkodu yapacak yer arıyorlar. Hep polemik falan. Babamın huyu kötü. Bana hep sivri derdi. Bu laftan öyle nefret ediyorum ki. Çünkü ben hep babama sen şöylesin falan herşeyini söylerdim. Nefret ediyorum ondan. Numarası yok bende. Hayatımda bir daha istemiyorum onu. Haklısınız hosuma gıttı eklettım dıycem.Ama cocukluk hayalım bu ismi sildirmek
Evet onlara koz vermek ıstemıyorum. Bende öyle yapacagım.Agızlarına laf vermıyeyım.Anladım canım. O zaman tatsızlık çıkmaması adına şimdiki isminle ver. Çirkef birileri gibi. En azından en güzel gününü berbat etmesinler.
Ben neler gördüm var ya asla tahmin bile edemezsiniz. En zor dönemlerde herkesin ne olduğu ortaya çıktı ve ben o günden sonra baba tarafının tamamını anne tarafından 2 kişi hariç hepsiyle görüşmeyi keseli 4 sene oldu. Yolda görünce tanımamış gibi yapıyorum. Hiçbiri zerre umrumda değil. Ve kesinlikle onlara karşı hiçbir şey hissetmiyorum. O kadar kötü şeyler yaptılar ki. Benim annemle babam da boşanıyor bu arada.Baba tarafı dedikoducu ve yüzsüz.Siz olsanız wp instagram duruma sizin için sonradan görme falan diye biri birşeyler yazsa birdaha samimi olur musunuz? Kuzenim böyle yazdı. Herkes yüzügü takınca degıstın dıyor. Yüzükle alakası yok. Dedıkodularından falan bıktım sadece. Kınama cagırmıycam akrabayı. Zaten az kısı yapıcam.Ben arayı bozan oldum. Ki annem hamileyken daha 6 yıllık evliyken evli kadın kacırdı Babam. Bu kacıncı aldatması annemi? Insanlar ne kadar geniş.
Bende aıleye ve süleleye göre garibim. Ben pek örf adet falan takmam. Onlar önem verır. Pek kafalar uyuşmuyor onlarla.Bana koca buldu bir yerleri kalktı falan demişti halam.Sebebi de babaanneme kızmıstım böyle evlat yetıstırdıgı ıcın hakkım helal degıl sana dedım. Bu sefer mesafelı gayet sessiz olcam.birdaha nerde görucem.Sizin adınız kımlıkte de mı degıstı pekıiyi de dedikoducu insan sizde dedikodu yapacak illa bir sey bulur, o yuzden konusacaklar onlar, bunu engelleyemezsiniz.
Babaniz da size sivri diyormus, bana da garipsin sen derlerdi ailede,
muhtemelen isim konusunda da garip bir karar verdigimi dusunuyorlar,
ama ben boyleyim, onlar baska, ne yapilabilir ki.
Siz pozitif seylere odaklanmaya calisin artik,
cok uzmeyin kendinizi.
bir de boyle kararlar verdiginiz icin (ailenizi silmek gibi, eskiyi hatirlatacak seylerden uzaklasmak gibi) evet bazi insanlar sizi kotu anacaklar, ama bir cok insan da sizin ne kadar cesur oldugunuzu konusacak, buna eminim. Siz de olumlu seyleri gorun biraz daha, geldiginiz noktada geriye donup bakmayin, ileriye bakin hep.
Evet böyle yapcam mecbur. Babaannem halam falan olmasa yapmazdım. Ama sımdı ortalık karışmasın bu yuzden yapcamGeçen konunda da yazmıştım. Çözümü çok basit. Senin tarafa tek isimli davetiyeyi verceeksin,karşı tarafa iki isimli davetiyeyi.
Fiyat farkı bile olmaz,matbaaciya söyle yeter
Benim babamda kardeşleriyle görüşüyor ama ben ona peşin peşin eğer onlardan biri gelmeye kalkarsa herkesin içinde" nazikçe"kovarım dedim. Bu arada hep anneler suçlu görülür. Hiç takmaBen kınaya cagırmıycam.Amcam falan babamla gorusmuyor artık. Ama halalarım halaa babamın pesınde. Nerdeyse annem suçlu cıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?