- 13 Nisan 2007
- 33.099
- 100.366
- 1.123
- 45
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Haklısınız. Yazdırıp geçicem.15inde boşancaklar inşallah zaten. Başka kadınla yaşıyor. Herkes annemi suçluyor. Neymıs kadınlık yapmamış.ayrı yatmıs. Babam alkolik. Annem düzeltmemiş onuBabannenizle aranızda nasıl bi samimiyet var bilmiyorum ama ben olsam babam tutup başka bi kadınla yaşarken onu ve ailesini düşünmezdim sanırım. Mutluluklar dilerim
Şuan tam karar veremedim isime. Ceren cemre damla falan düşünüyorumAnaliz ettirmeden isim belirlemeyin derim. Ben analiz yapıyorum. Su anki ad soyadinizla yeni ekleyeceğiniz adi yazarsaniz uygun olanlari soylerim. Durup dururken farkli bir yasam yolu edinmeyin.
Babaanne okumaz zaten okuma yazma yok. Ama dedikoducu amca kızları hemen aa bak falan direk söyliyecekler ona. Ayy bu akrabalardan cidden nefret ediyorumbabaanneye yazılı davetiye mi veriyorsunuz o da açıp okuyacak mı
bence diğer akrabalara verdiğiniz daha önemli yani amca kızı vs
aaa bizim X in böyle adı yok derler onlar asıl dedikodu yapar
pratik çözüm sizin tarafa tek isimli davetiye
Yok normal bir isim seçicem. Ceren cemre tarzı birşey düşünüyorumsizin tarafa başka davetye seçin ve onlara o davetyeyi gönderin ,
sorarlarsa basımda sıkıntı olmuş dersiniz , ama mutsuz oldugunuz ismi değiştirin
yeni isim size şans getirsin .
bu arada normal bir isim seçin allah aşkına lına mila lalin falan seçmeyin ki insanlar şaşırmasın
O suçlayanlardan birisi de babanneniz ve halanızsa lütfen yeni isminizi yazdırınHaklısınız. Yazdırıp geçicem.15inde boşancaklar inşallah zaten. Başka kadınla yaşıyor. Herkes annemi suçluyor. Neymıs kadınlık yapmamış.ayrı yatmıs. Babam alkolik. Annem düzeltmemiş onu
Elif falan koy bari. Ceren takma olduğu anlaşılabilir. Zeynep Elif falan hani ek olarak koyuluyor ya zatenYok normal bir isim seçicem. Ceren cemre tarzı birşey düşünüyorum
Şimdiki adım remziye tarzi birşey. Bayaa eski
Çok sagolun. Aslında kimse umrumda degil. Ben bu isimi degiştiricem çünkü taktım. Babamın huyu çok pis. Yani cekinmez insanı rezil eder öyle bir insan.Nikah günü tatsızlık çıkmasın istiyorum. Şimdi halam falan gelcek. Dedıkodunun bol oldugu bi sülelam var çünkü. Şimdi babamı doldurup salacaklar. Zaten evlatlarını seven bir insan degil kendisiBen olsam iki ismi de kullanırdım. Ayşe Gül gibi. Sorun olursa kendileri bilir. Akrabadan bıktıysan takmamak en iyi yol.
Evliliğin ve yeni ismin hayırlı olsun, çok mutlu ol inşallah.
Anladım olsun sevmezselerse sevmesinler.Çok sagolun. Aslında kimse umrumda degil. Ben bu isimi degiştiricem çünkü taktım. Babamın huyu çok pis. Yani cekinmez insanı rezil eder öyle bir insan.Nikah günü tatsızlık çıkmasın istiyorum. Şimdi halam falan gelcek. Dedıkodunun bol oldugu bi sülelam var çünkü. Şimdi babamı doldurup salacaklar. Zaten evlatlarını seven bir insan degil kendisi
Yani babaannem gelıyor. Büyük ihtimal yenı kadınla tanıscak. Halam falan halaa babamla . Bize yapma etme baba deyın konusun dıyorlar. Erkek kardesım de öyle. Ya aldatan yalvar dıyolar. Gelınımız dün geldı. 22 yasında evlı kardesımın karısı. Bu insan hemen bitirilmez. Kadının evini basın diyor. Herkes bana kızıyor. Anneme bosanma davası acmasına destegım diye. Annemin annesi falan destek hep. Annemi emekli yapacaklar. Ev falanda kalacak anneme. Herkes yok paran olcak ama yaşlı olcan basında erkek olmuycak dıyorO suçlayanlardan birisi de babanneniz ve halanızsa lütfen yeni isminizi yazdırın
Sevmiyorum ve hayatımda istemiyorum kesinlikle. Nikahı atlatayım da evıme falan gelmesın.Anladım olsun sevmezselerse sevmesinler.
Sen kendini sev, seni seveni sev.
Ama ben bu ismi sildirip,direk cereni falan kullanıcam. Sadece ınsanlar alıssın dıye ek yazdırcamElif falan koy bari. Ceren takma olduğu anlaşılabilir. Zeynep Elif falan hani ek olarak koyuluyor ya zaten
3 yıl önce babam reddederim diyordu. Yanş reddetmesi umrumda degil. Zaten gorusmek ıstemıyorum onunlatercih meselesi, kim karışabilir ki siz isminizi değiştirdiğinizde?
Ay geri kafalı insanlar. Acaba anneniz babanızı aldatmış olsaydı bu akılları vereceklermiydi şuursuzlar. Bu kafadaki insanlar öldür onu bile derler. Keşke bıçak gibi kesilse tüm akrabalık bağınız. Böyle zihniyetsiz insanlar düğününüze bile gelmese keşke. Onur vermek yerine rezil edip giderler bunlar. İnşallah güzel geçer.Yani babaannem gelıyor. Büyük ihtimal yenı kadınla tanıscak. Halam falan halaa babamla . Bize yapma etme baba deyın konusun dıyorlar. Erkek kardesım de öyle. Ya aldatan yalvar dıyolar. Gelınımız dün geldı. 22 yasında evlı kardesımın karısı. Bu insan hemen bitirilmez. Kadının evini basın diyor. Herkes bana kızıyor. Anneme bosanma davası acmasına destegım diye. Annemin annesi falan destek hep. Annemi emekli yapacaklar. Ev falanda kalacak anneme. Herkes yok paran olcak ama yaşlı olcan basında erkek olmuycak dıyor
İsminizi değiştirince babanızı reddedin3 yıl önce babam reddederim diyordu. Yanş reddetmesi umrumda degil. Zaten gorusmek ıstemıyorum onunla
Arayıp akrabalarınıza isminizi değiştirdiğinizi bu yüzden davetiyeye şaşırmamalarını söyleyinSon konularımı biliyorsunuz. Babam başka kadınla yaşıyor. 2hafta sonra annemle mahkemesi var. Benim adım babaannemin ve amca kızının adıyla aynı. Eski bir isim. Nedenini bilmiyorum.İsmimi söylerken bile utanıyorum. Bu adı babam koydu. Babam koydugu için bu isimi küçüklügümden beri degiştirmek istiyorum.3 hafta sonra nikahım var.Adımın yanına yeni adımı ekleyip öyle davetiye basacagız.Nişanlımın akrabaları adımı degiştirince artık kullanacagım isim hep varmış gibi bilsin diye. Sorun şu ki nikaha köyden babaannem halam falan gelecek. Ben böyle davetiye versem sorun çıkacak. Nasıl bir yol izleyeyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?