İsim derdi

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Son konularımı biliyorsunuz. Babam başka kadınla yaşıyor. 2hafta sonra annemle mahkemesi var. Benim adım babaannemin ve amca kızının adıyla aynı. Eski bir isim. Nedenini bilmiyorum.İsmimi söylerken bile utanıyorum. Bu adı babam koydu. Babam koydugu için bu isimi küçüklügümden beri degiştirmek istiyorum.3 hafta sonra nikahım var.Adımın yanına yeni adımı ekleyip öyle davetiye basacagız.Nişanlımın akrabaları adımı degiştirince artık kullanacagım isim hep varmış gibi bilsin diye. Sorun şu ki nikaha köyden babaannem halam falan gelecek. Ben böyle davetiye versem sorun çıkacak. Nasıl bir yol izleyeyim?

Bir iki davetiyeyi sadece eski isminiz ile basmalarini isteseniz nasil olur ?
Bilemiyorum gerçi bu mümkün olur mu ki
Evet bunu da düşündüm. Gercekten akraba derdinden o kadar bıktım ki. Bu isimden de bıktım

İsminizi değiştirince de çıkacak o sorun zaten
Sadece davetiyedeki isme mi sorun çıkarırlar diyorsunuz? Sonrası?

Evet. İkimizin adı soyadı aynı. Erkek kardesıminde dedemin adı. Amcaoglununda dedemin adı. Gene demode bir isim. Soyisimlerde aynı. Neymiş annemin adını yaşatıcam. Zihniyet bu ama ben bu isimle mutsuzum

Tek isim değiştiren siz değilsiniz ki. Herkese verilen davetiyeyi verin onlarada. Sanki korkar gibi. Kim ne derse desin, sizin en doğal hakkınız beğenmediğiniz isminizi değiştirmek.
Evette şimdi nikaha köyden babaannem gelcek. Onun adını bana koydular. Şimdi nikah günü tatsızlık istemiyorum. Yoksa kimin ne dediği umrumda degil. Ben sadece kavga istemiyorum. Annemle babam boşanıyor. Annem diyor yok baban gelirse ben gelmem nikaha. Degişikler

Babannenizle aranızda nasıl bi samimiyet var bilmiyorum ama ben olsam babam tutup başka bi kadınla yaşarken onu ve ailesini düşünmezdim sanırım. Mutluluklar dilerim

tanidik geldi benimkilerde dogumda o hastaneye gelirse ben gelmem diyorlar -.-

Analiz ettirmeden isim belirlemeyin derim. Ben analiz yapıyorum. Su anki ad soyadinizla yeni ekleyeceğiniz adi yazarsaniz uygun olanlari soylerim. Durup dururken farkli bir yasam yolu edinmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…