Isim degistirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni nesil bebelere veriler alya, berkant can, pelin su gibi garip garip isimlerden böyle tatlış sade isimlere hasret kaldım beeen.
Ama rahatsızsanız ve imkanınız varsa değiştirin tabii mutsunsanız.
Sadece içinde Türkçe i, ü falan olmasın. Yurtdışında kolaylık olur.
Onun dışında isim analizi ne ayol

Kizlar yorumlariniz icin hepinize tesekkür ederim.
Haklisiniz, ismim güzel benimde hosuma gidiyor. Medyayi dinlemeyecegim ve degistirmeyecegim.

Yurtdisinda da Emine kolay söylenebilen isim. Rapci Eminem deyince herkes aklinda tutabiliyor ve ismimi begeniyor Bu da degistirmemem icin güzel bir sebep :)

Yeni bir isimle kimlik bunalımı yasayan insanlar var diye duymuştum .Bir araştırın isterseniz

Harflerin analizi anlam kadar önemli. Özgür ismi anlam olarak guzel degil mi?. Ancak.ismi özgür olanlarin içindeki ö ve ü ,zorlayici harfleri yüzünden hayatlari pekte guzel degil. Tabi anlami da önemli zaten cocuga anlamı kotu isim verilmemeli ama harflerinde enerjisi var. Isminde cok e olanlar guvenilemez ve iletisim sorunlu olurlarmis mesela.

Emine bence güzel bir isim. Kezban falan değil ya. Ancak ben ismimi sevmeyip düşünseydim eğer şunları seçebilirdim.
Burcu, Balca, Ebru, Yağmur, Ela, Ceyda, Dolunay, Esin, Gökçe, Tutku vs.
Hem bilinen hem güzel isimler.

Çok hakim olduğum bir konu değil aslında. Ama bir şeyleri fazla irdeledikçe, derinine indikçe daha da zorlaştığını düşünürüm hep, o yüzden biraz basit tutmayı tercih ediyorum ben çoğu konuyu. İsim konusu da bunlardan biri. Anlam daha ön planda o sebeple benim için.

Değiştirmeye gerek olacak bir isim değil bana kalırsa.
Boşverin medyayı, isminiz Bihter olsa bile boşverin. Unutuluyor herşey.

Tabii kendi tercihiniz ama ben olsam hiç girmem o topa. Hatta Mine, Emina vs diyerek gülünç duruma da düşmem. Neyse o.

İsim anlamlı olsun yeter, harf analizi vırt zırt ne gereksiz şeyler. Boşverin valla amann.

Bir arkadaşımın ismi de emine.Ama o kadar güzel bir kız ki ismini hiç umursamıyorum mesela o da bir ara değiştirmeyi düşünüyordu ismini.Amine koymak istiyordu ama yapmadı sanırım.ama ben yakistiriyorum o ismi ona

biz vatandaslik degistirirken soyadınızı skywalker yapacagiz

kabullenebilecek misin sana baska bir isimle seslenilmesini? simdi bana yillarca zeliha diye seslenseler sonra mila diye seslenmelerini uzerime alinmam

Bence isminiz güzel. Çocuklar duymasında yardımcının adı diye bu kadar kafaya takmanız normal değil. Köylü ismi diyosunuz da o sizin kompleksiniz bence. Benim adım da o tarafa çekmek istersen köylü ismi ama mesela çok ünlü oyuncular ve sosyetik insanlar da var benim ismimden. Kesin senle adaş sosyetik ya da ünlü insanlar vardır bence bu kadar kompleks yapma güzel bir ismin var :) Yurt dısına da uygun bir isim gayet bence hem.

Isminiz nedir çok merak ettim bu medya yüzünden insanlar bunalıma giriyor ya üniversitede ismi fatmagül olan arkadaşım ismini değiştirmişti malum dizi yüzünden..

Aaa neden utanıyodu ki acaba? Dizide fatmagül masum ve iyi niyetli bi kızdı. Utanacak ne var ki

Konuyu okurken aklımdan Emine geçti ve o mu diye soracakken emine olduğunu gördüm :)

Ben isimlere çok takıntılıyım ismim emine olsaydı kesinlikle değiştirmek isterdim. Bu arada Emine diye gayet modern bi arkadaşım vardı ve isminden birdefa bile şikayetçi olduğunu duymadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…