- 10 Mayıs 2014
- 3.405
- 7.015
- 358
- Konu Sahibi KarrTanesii
-
Yeni bir isimle kimlik bunalımı yasayan insanlar var diye duymuştum .Bir araştırın istersenizSelam kizlar,
benim eski bir ismim var, genellikle dizilerde cahillere ve temizlikcilere verilen bir isim. Aslinda medya böyle bir algi yapmasaydi, ismimden gayet memnundum. Seviyorum ismimi.
Simdi kanunen ismimi degistirme hakki elde ettim (Vatandaslik degisimiyle).
Ismimi degistirsem mi diye düsünmeye basladim. Degistirsem hangi ismi seceyim diye karar veremiyorum.
Yurtdisinda kaldigim icin uluslararası kullanilan harflerden olusmasini istiyorum. Anlami da güzel olsun, modern olsun.
Tam bir isime karar veriyorum, birisi cikiyor, "harflerin anlami ile analiz yaptin mi?" gibi sorular soruyor.
Iyice kararsiz kaldim. Hic degistirmesem mi?
Siz degistirmek isteseniz, yeni isminiz olarak hangi ismi secerdiniz?
Harflerin analizi anlam kadar önemli. Özgür ismi anlam olarak guzel degil mi?. Ancak.ismi özgür olanlarin içindeki ö ve ü ,zorlayici harfleri yüzünden hayatlari pekte guzel degil. Tabi anlami da önemli zaten cocuga anlamı kotu isim verilmemeli ama harflerinde enerjisi var. Isminde cok e olanlar guvenilemez ve iletisim sorunlu olurlarmis mesela.Değiştirmeye niyetiniz varsa harflerin analizi kısmına çok takılmayın ama anlamını önemseyin derim ben. Gerçi şu yaşınıza kadar isminizle gelmişsiniz artık ne derece etkili olur bilemem ama isimlerin anlamlarının karakter üzerinde etkili olduğuna inanıyorum. Bir öneri olarak da ebru diyebilirim. Anlamı bildiğim kadarıyla bulut, buluta benzer demek. Hem de türkçe karakter yok içinde.
Bence güzel bir isim, bakmayın siz günümüzde fenomen annelerin koyduğu saçma sapan özenti isimlere. Çok rahatsızsanız Mine deyin olsun bitsin, o da çok güzel bir isim.Bu kadinin dizideki ismi
Çocuklar Duymasın’da ki Emine’nin son hali sizi şaşkına çevirecek
Efsane dizi Çocuklar Duymasın’da Emine karakterini canlandıran Melek Şahin’i tanıyamayacaksınız.www.gzt.com
Harflerin analizi anlam kadar önemli. Özgür ismi anlam olarak guzel degil mi?. Ancak.ismi özgür olanlarin içindeki ö ve ü ,zorlayici harfleri yüzünden hayatlari pekte guzel degil. Tabi anlami da önemli zaten cocuga anlamı kotu isim verilmemeli ama harflerinde enerjisi var. Isminde cok e olanlar guvenilemez ve iletisim sorunlu olurlarmis mesela.
Isminiz nedir çok merak ettimbu medya yüzünden insanlar bunalıma giriyor ya üniversitede ismi fatmagül olan arkadaşım ismini değiştirmişti malum dizi yüzünden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?