• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isim degistirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kizlar,

benim eski bir ismim var, genellikle dizilerde cahillere ve temizlikcilere verilen bir isim. Aslinda medya böyle bir algi yapmasaydi, ismimden gayet memnundum. Seviyorum ismimi.
Simdi kanunen ismimi degistirme hakki elde ettim (Vatandaslik degisimiyle).

Ismimi degistirsem mi diye düsünmeye basladim. Degistirsem hangi ismi seceyim diye karar veremiyorum.

Yurtdisinda kaldigim icin uluslararası kullanilan harflerden olusmasini istiyorum. Anlami da güzel olsun, modern olsun.

Tam bir isime karar veriyorum, birisi cikiyor, "harflerin anlami ile analiz yaptin mi?" gibi sorular soruyor.
Iyice kararsiz kaldim. Hic degistirmesem mi?

Siz degistirmek isteseniz, yeni isminiz olarak hangi ismi secerdiniz?
Deniz olabilir

Ya bir dizide basrole bu isim verilir söyle o kadini efsane yapan cinsten herkes o isme hayran olur bakarsin akin akin herkes senin ismi koyuyor😅Eskiden hurrem mi vardi bihter mi?😁

Emine kotu bir isim degil, ki bu forumda cok kisiye isim degistirmesi konusunda destek olmusumdur, isim cok önemli cunku. Demode, dalga gecilmeye musait ya da cirkin bir isim insanin butun hayatini etkileyebiliyor.
Ama ille degistirecekseniz mine yapin, hem alismakta zorlanmaz da kimse.

Selam kizlar,

benim eski bir ismim var, genellikle dizilerde cahillere ve temizlikcilere verilen bir isim. Aslinda medya böyle bir algi yapmasaydi, ismimden gayet memnundum. Seviyorum ismimi.

Ismimi degistirsem mi diye düsünmeye basladim. Degistirsem hangi ismi seceyim diye karar veremiyorum.

Yurtdisinda kaldigim icin uluslararası kullanilan harflerden olusmasini istiyorum. Anlami da güzel olsun, modern olsun.

Tam bir isime karar veriyorum, birisi cikiyor, "harflerin anlami ile analiz yaptin mi?" gibi sorular soruyor.

Siz degistirmek isteseniz, yeni isminiz olarak hangi ismi secerdiniz?
Kezban Galiba isminiz evet bende sevmem Kezban ismini adima karar verecek olsaydim simay derdim ve bir kizim daha olursa Arya katardim

benim isimde en onem verdigim sey, soylenisi, fonetigi.

O yuzden harf analizine falan bakmazdim.

ve muhakkak degistirirdim,
keza resmiyette olmasa da ismimi degistirdim, takma isim kullaniyorum,
yabancilara iki saat yok oyle degil boyle telaffuz edeceksin demekten daha kolay.
Zira muhtemelen emine yi emin olarak soyluyorlardir, benim ismim de sonraki e yi cikartinca erkek ismi oluyor, sinir oluyorum.

Madem yurtdışına yerleşiyorsunuz, orada kullanılan bir isim ile değiştirin.
Türkiye de de emine yi kullanmaya devam edin.
Zaten alışmak zor olacaktır herkes için de.
Hiç değilse yaşadığınız yerde kabul gören bir isim hayatinizi kolaylaştırır.

Aman canım ne olucak isminiz güzel bence şimdi kızanlar olucaktır ama lütfen kusura bakmayın 🙏🏻 daha ne isimler var benim bir sevgilim vardı ablasinin adı Kezban dı ablasınıda çok seviyor kızımız olunca Kezban koyucam ismini diyordu hiç birşey diyemiyordum :))
pardon kezbanın nesi kötü Allah aşkına

Evet ya, o isimlede medya cok dalga gecti :KK70:
Benm bi arkadaşım var adı Kezbandı değiştirdi ama hala o benim için arkadaşım Kezban. Yani değiştirmek de çok bir şey farketmez ki Emine benim gözümde hiç sizin dediğiniz yerde değl hiç öyle düşünmemiştim açıkçası :)
İnsanların kendi psikolojik sıkıntılarını böyle insanlardan çıkarması sğrekli alay edecek küçümseyecek şey araması hiç hoş değil. Hakkım helal de değil ben bunlar yüzünden kendimi hayattan soyutladım....

Selam kizlar,

Siz degistirmek isteseniz, yeni isminiz olarak hangi ismi secerdiniz
fazla dizi izlemeyin.cahillere ve temizlikçilere verilen isim demeniz de sizin çok da akıllı mantıklı bir insan olmadığınızı gösteriyor.sanırım kraliyet ailesinden geliyorsunuz.o zaman isminizi prenses diana koyun

fazla dizi izlemeyin.cahillere ve temizlikçilere verilen isim demeniz de sizin çok da akıllı mantıklı bir insan olmadığınızı gösteriyor.sanırım kraliyet ailesinden geliyorsunuz.o zaman isminizi prenses diana koyun
Sanırım yanlış okudunuz. Dikkatli okumanızı tavsiye ederim. Dizilerde temizlikcilere verdiklerini söyledim. Gerçek hayatta değil.
Neden bukadar hırslanıp saldırdınız anlamadım.
Gerçek hayatta bu ismi ben taşıyorum. Diana özentim olmadı çok şükür. Sizin varsa bilemem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back