- Konu Sahibi KarrTanesii
Emine güzel isim değilmi yaw. Benim yakın arkadaşımın ismi kezban. O bile düşünmedi hiç.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deniz olabilirSelam kizlar,
benim eski bir ismim var, genellikle dizilerde cahillere ve temizlikcilere verilen bir isim. Aslinda medya böyle bir algi yapmasaydi, ismimden gayet memnundum. Seviyorum ismimi.
Simdi kanunen ismimi degistirme hakki elde ettim (Vatandaslik degisimiyle).
Ismimi degistirsem mi diye düsünmeye basladim. Degistirsem hangi ismi seceyim diye karar veremiyorum.
Yurtdisinda kaldigim icin uluslararası kullanilan harflerden olusmasini istiyorum. Anlami da güzel olsun, modern olsun.
Tam bir isime karar veriyorum, birisi cikiyor, "harflerin anlami ile analiz yaptin mi?" gibi sorular soruyor.
Iyice kararsiz kaldim. Hic degistirmesem mi?
Siz degistirmek isteseniz, yeni isminiz olarak hangi ismi secerdiniz?
Kezban Galiba isminiz evet bende sevmem Kezban ismini adima karar verecek olsaydim simay derdim ve bir kizim daha olursa Arya katardimSelam kizlar,
benim eski bir ismim var, genellikle dizilerde cahillere ve temizlikcilere verilen bir isim. Aslinda medya böyle bir algi yapmasaydi, ismimden gayet memnundum. Seviyorum ismimi.
Ismimi degistirsem mi diye düsünmeye basladim. Degistirsem hangi ismi seceyim diye karar veremiyorum.
Yurtdisinda kaldigim icin uluslararası kullanilan harflerden olusmasini istiyorum. Anlami da güzel olsun, modern olsun.
Tam bir isime karar veriyorum, birisi cikiyor, "harflerin anlami ile analiz yaptin mi?" gibi sorular soruyor.
Siz degistirmek isteseniz, yeni isminiz olarak hangi ismi secerdiniz?
Emine ismini seviyorum ben, söylemesi kibar geliyor.Evet ya, o isimlede medya cok dalga gecti![]()
pardon kezbanın nesi kötü Allah aşkınaAman canım ne olucak isminiz güzel bence şimdi kızanlar olucaktır ama lütfen kusura bakmayındaha ne isimler var benim bir sevgilim vardı ablasinin adı Kezban dı ablasınıda çok seviyor kızımız olunca Kezban koyucam ismini diyordu hiç birşey diyemiyordum :))
Benm bi arkadaşım var adı Kezbandı değiştirdi ama hala o benim için arkadaşım Kezban. Yani değiştirmek de çok bir şey farketmez ki Emine benim gözümde hiç sizin dediğiniz yerde değl hiç öyle düşünmemiştim açıkçası :)Evet ya, o isimlede medya cok dalga gecti![]()
Size hoş gelen bana kötü gelebilir hanımefendi isim tartışmasına giremiceğim renkler ve zevkler tartışılmaz.pardon kezbanın nesi kötü Allah aşkına
fazla dizi izlemeyin.cahillere ve temizlikçilere verilen isim demeniz de sizin çok da akıllı mantıklı bir insan olmadığınızı gösteriyor.sanırım kraliyet ailesinden geliyorsunuz.o zaman isminizi prenses diana koyunSelam kizlar,
Siz degistirmek isteseniz, yeni isminiz olarak hangi ismi secerdiniz
Ay Allahım daha felaket bir isim bekliyordum, çünkü recebiye duydumBu kadinin dizideki ismi
![]()
Çocuklar Duymasın’da ki Emine’nin son hali sizi şaşkına çevirecek
Efsane dizi Çocuklar Duymasın’da Emine karakterini canlandıran Melek Şahin’i tanıyamayacaksınız.www.gzt.com
Sanırım yanlış okudunuz. Dikkatli okumanızı tavsiye ederim. Dizilerde temizlikcilere verdiklerini söyledim. Gerçek hayatta değil.fazla dizi izlemeyin.cahillere ve temizlikçilere verilen isim demeniz de sizin çok da akıllı mantıklı bir insan olmadığınızı gösteriyor.sanırım kraliyet ailesinden geliyorsunuz.o zaman isminizi prenses diana koyun