• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız isim meselesi, yardım !

Size sormalı siz yazmissiniz herkes anlayamaz diye :) ?

Siz anlamamışsınız mesela :KK66: "Artı anlam olarak ne anlamı var". dediğinize göre. Ben de anlamının açıklamasını yaptım ve " Bana göre çok anlamlı bir isim Tanem ama herkes anlayamaz" dedim. :cool:

Siz anlamamışsınız mesela :KK66: "Artı anlam olarak ne anlamı var". dediğinize göre. Ben de anlamının açıklamasını yaptım ve " Bana göre çok anlamlı bir isim Tanem ama herkes anlayamaz" dedim. :cool:

Anlam olarak ne var derken ne anlamı var ki bunun siz buna anlam mi diyorsunuz demek istedim anlamamissiniz :)

Neyse konu açıp yorum istemissiniz ben de yaptım daha da yapmam :)

Anlam olarak ne var derken ne anlamı var ki bunun siz buna anlam mi diyorsunuz demek istedim anlamamissiniz :)

Neyse konu açıp yorum istemissiniz ben de yaptım daha da yapmam :)

İsabet olur :KK48: daha fazla polemik yapmaya da gerek yok anlayan anladı ,yorumunuz için teşekkürler. :KK66:

Lutfen ya kimseye takılma sen begendinse tamamdır.Ben ismi ne olacak sorusundan bezdim.Lidya Ceren dedigimde hmm kim secti bu ismi filan diyenlerin kafasini patlatasim geliyor artik.

Lutfen ya kimseye takılma sen begendinse tamamdır.Ben ismi ne olacak sorusundan bezdim.Lidya Ceren dedigimde hmm kim secti bu ismi filan diyenlerin kafasini patlatasim geliyor artik.

Seni çok iyi anlıyorum canım her kafadan bir ses çıkıyo... Eşimle benim sevmem daha önemli o ismi..:super: Benim ve eşimin 2 adı var ,ilerde zorluk olduğunu bildiğimizden tek isim düşünüyoruz ve en sonunda Deniz olmasına karar verdik,bu daha çok içimize sindi..:anneadayı:

Back