• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız isim meselesi, yardım !

Kizlar eşimle kizima Tanem ismini koymaya karar vermistik ve bu ismi cok begeniyordum sonra dusununce ilerde dalga gecer mi okul arkadaslari diye dusundum..hani erkek cocuklar asılır mı bitanem , taneeem diyee . Kızımın ilerde uzulmesini istemiyorum, sizce dalga gecilcek bir isim mi ? Oysaki eşim ve benim bir parçam Tanem diye düsünüyordum,cok anlami bir isim geliyordu bana..şu an kafam çok karisti..

çok hoş bir isim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
bende henüz karar verebildim ADEN koyucam Cennet bahçesi anlamına geliyor

Dişçim kizinin ismini arven koymus prenses demekmis onuda hic duymamistim ablasida ayris oda ayin sudaki yansimasiymis...

BeN pek beğenmedim

Tanem derken a harfini uzatanlar da olacaktır

Tanem diye kisacik söyleyecekler de olacaktır

Artı anlam olarak ne anlamı var

Siz beğendiyseniz koyun tabii allah bagislasin :)

BeN pek beğenmedim

Tanem derken a harfini uzatanlar da olacaktır

Tanem diye kisacik söyleyecekler de olacaktır

Artı anlam olarak ne anlamı var

Siz beğendiyseniz koyun tabii allah bagislasin :)

canım tanem,bir parçam anlamında . Eşimle benim bir parçamız ya sonuçta. Ama isim olarak başka bir karar verdik zaten,bana göre çok anlamlı bir isim Tanem ama herkes anlayamaz ki erkek çocukları okulda asılır,kızımı üzerler... Hem m takısı olduğundan herkesin Tanem'i olcak o yüzden eşimle vazgeçtik, Deniz adını koymaya karar verdik nasipse..:anneadayı::anne::KK36:

Ben kiz olursa dilem mavi , erkek olursa ali gece dusunuyorum simdilik dusunce ama dilem kesin

Ben kiz olursa dilem mavi , erkek olursa ali gece dusunuyorum simdilik dusunce ama dilem kesin

Dilem, gönül ilacı demekmiş . Anlamı hoş ama mavi ile uyuşmuyor bence. Dilem kendisi zaten anlamlı mavi'ye gerek yok derim. Gece ismini ben de severim. Hayırlısı olsun.

Biz dilemi esimle ilk zamanlarimizdan beri hep derdik kizimiz olursa adi dilem olur diye ama anlami ben ve esimin ilk heceleri muhtemelen sadece dilem olacak

canım tanem,bir parçam anlamında . Eşimle benim bir parçamız ya sonuçta. Ama isim olarak başka bir karar verdik zaten,bana göre çok anlamlı bir isim Tanem ama herkes anlayamaz ki erkek çocukları okulda asılır,kızımı üzerler... Hem m takısı olduğundan herkesin Tanem'i olcak o yüzden eşimle vazgeçtik, Deniz adını koymaya karar verdik nasipse..:anneadayı::anne::KK36:

Bence inanılmaz güzel bir karar vermişsin iz

Tanem diye bir isimi anlayamazsinizzzzzzz diyesim geldi :)

Back