- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
- 158
- Konu Sahibi PinkMermaid
acele etmeyın bencede seçenek çok var
eşim son dakkaya bırakmamızı istemiyor,bugünlerde belirlememizi istiyor,son dakkaya kalırsa herkes karışırmış,bir karmaşa olurmuş..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acele etmeyın bencede seçenek çok var
hemen hemen aynıyız senınle bnmkıde bellı degıl :)))hergun karnıma farklı bı sesle seslenıyoruz:)eşim son dakkaya bırakmamızı istemiyor,bugünlerde belirlememizi istiyor,son dakkaya kalırsa herkes karışırmış,bir karmaşa olurmuş..
Kizlar eşimle kizima Tanem ismini koymaya karar vermistik ve bu ismi cok begeniyordum sonra dusununce ilerde dalga gecer mi okul arkadaslari diye dusundum..hani erkek cocuklar asılır mı bitanem , taneeem diyee . Kızımın ilerde uzulmesini istemiyorum, sizce dalga gecilcek bir isim mi ? Oysaki eşim ve benim bir parçam Tanem diye düsünüyordum,cok anlami bir isim geliyordu bana..şu an kafam çok karisti..
Bende eger bir kizim olursa adini Mavi koyacagim
Benim bir oglum var 3,5 yasinda simdi ikinciyi istiyorum ve Allah nasip ederse tabi kiz olmasini daha cok istiyorum benimde hep Ala ismi hosuma gider iyinin iyisi guzelin guzeli demek a lar uzatlami okunuyor cok begeniyorum bu ismibaşka yorum yapan yok mu ?![]()
Dişçim kizinin ismini arven koymus prenses demekmis onuda hic duymamistim ablasida ayris oda ayin sudaki yansimasiymis...
BeN pek beğenmedim
Tanem derken a harfini uzatanlar da olacaktır
Tanem diye kisacik söyleyecekler de olacaktır
Artı anlam olarak ne anlamı var
Siz beğendiyseniz koyun tabii allah bagislasin :)
"Melodi" farkli ve guzel bir isim bence. Bir tanidigimizin kizinin ismi oldugu icin ben o adı koyamadim kızıma.
Ben kiz olursa dilem mavi , erkek olursa ali gece dusunuyorum simdilik dusunce ama dilem kesin
canım tanem,bir parçam anlamında . Eşimle benim bir parçamız ya sonuçta. Ama isim olarak başka bir karar verdik zaten,bana göre çok anlamlı bir isim Tanem ama herkes anlayamaz ki erkek çocukları okulda asılır,kızımı üzerler... Hem m takısı olduğundan herkesin Tanem'i olcak o yüzden eşimle vazgeçtik, Deniz adını koymaya karar verdik nasipse..![]()
Bence inanılmaz güzel bir karar vermişsin iz
Tanem diye bir isimi anlayamazsinizzzzzzz diyesim geldi :)
Kimler anlayamaz :) ?