isim degisikligi..

kusura bakmayın da baybars hiç isim gibi gelmedi.

mahkemeye vereceğinize parayı çocuğunuz için harcayın bence..

ama tabi yine de siz bilirsiniz..

Kusura bakıyorum.Ben size güzel mi diye yada isme benziyor mu diye sormadım?Yada mahkeme parasını ne yapsak diye de sormadım:-(

Cok ilginc olmus ama zaten 3 yil olmus cok gec kalmssnz cok ugrastrr mahkemeler we bence kimlik ismi cok guzel baybars ilginc ilk defa duydum ama tabi tercih sizin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İlginçliği seviyorum.

)))) icimden bi kahkaha atip gulmek geldi,yorumlar baya bi komikmis hepsini okumamistim kihkihkih

Cok yakin bir arkadasim kizinin ismini gecenyil degistirdi ben bilgi alip size yazicam

Sanki güzel mi denmiş de yok değiştirme, yok bu isim kötü. Artık kk kadınları o kadar aştı ki çocuğun ismine de karışır oldular..

Yarına kadar öğrenmemiş olursan savcı bir arkadaşım var onu arayıp sorarım prosedürü bugün artık geç oldu..

Saolasin valla,anlayanlar da çıktı sonunda.

Canim simdi arkadasim yazdi
mahkemeye veriyormussun mahkeme karari cikiyormus sonra mahkeme goruluyormus
avukat yada herhangibu bir masrafi yokmus

Baybars gibi guzel, tarihi bir isme ege hic yakismamis. Ege yunancada hasta bakici demek...

Saol yorum icin,bizde hani baybars daha böyle ağır geldi diye oda ege olsun dedi eşim.Ama yunanca ma manasini hiç bilmiyordum denizden yola çıktık biz.Eşimle denizde başladık ege de.

Çok çok saol.Allah razı olsun.ilgilendigini için.

Rica ederim arkadasim

ayrica arkadaslarin yorumlarina uzuldum herkez ayni zevke sahip olmak zorunda degilki
siz ismu begenmis benimsemis ve o isimle mutlusunuz
hani bu isim takilsim mi diye bir soru yokki
inanin benim aklima ismininsormak bile aklima gelmedi sadece yardimci olmak istedim

Kadıncağız ne sormuş ne söylemişssiniz. Pes artık ya insanlar konu açmaya korkar oldu. Sanki koyduğumuz isimler güzel mi diye sormuş da fikrinizi beyan etmişssiniz çok gerek varmış gibi.

Benim dayiminda ismi de ayni sekilde
nufus ayri kendi ismi ayri
bende yillar sonra duyunca cok sasirmistim

Yorumlarin tamanunu simdi okudum canim
3 yildir bu isimi kullaniyorsunuz okadar basite alinmus ki olsun nufustaki ismi kullanilsim gibi yani bu kadarmi basit
bende tatmim eden cevaplar aldiysaniz konunuzu kapattirin .

İlginçliği seviyorum.

O yuzden ilginclikler pesinizi birakmiyor:) nasi mutlu olucaksaniz oyle yapin ha aybarss ha baybars sonucta canin oglun nasi istiyosan oyle seslenirsin ama su da ayri bi ilginc geldi bana esinle daha once bunu konustunuz we hangi isimler oldugunu biliyor neden kagida yazma ihtiyaci duydunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…