Mahkemeye basvurmaniz gerekiyor ama gecerli bir sebep olmasi lazim diye biliyorum.Yine de bir avukattan ya da hukukcudan bilgi alin isterseniz napabiliriz diye.
O nasil ilginc bir olay olmus yahu. Sakincasi yoksa sizin koydugunuz ve kimlikte yazan isimleri ogrenebilirmiyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Himm o zaman bilemiyorum bi hakim tanidik falan yok mu ona sorun?Üç avukata sorduk biri 800tl biri 400tl digeride 350tl dedi,sagdansoldan da dilekceyi gerekli yere veriyorsun okadar dedi ,bizde sasirdik.
Kimlikte AYBARS EGEMEN
Bizde BAYBARS EGE
Yanlış anlama ama kimlikteki ismi çok güzel gayet hoş.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Aybars egemen ile Aybars ege arasındaki fark nedir...men ekini söylemezsiniz olur biter benim açımdan çok takılacak bir şey değil..
Aybars egemen ile Aybars ege arasındaki fark nedir...men ekini söylemezsiniz olur biter benim açımdan çok takılacak bir şey değil..
Zaten üç yıldır öyle deyip oyalaniyoruz ama okul hayatında herkese ..men ekini söylemeyin diyemicez
Zaten üç yıldır öyle deyip oyalaniyoruz ama okul hayatında herkese ..men ekini söylemeyin diyemicezAyrıca Aybars ile Baybars da farklı.
Evet oisimde güzel hoş,kulağa iyi geliyor hani ben o ismi sevmiyorum falan demiyorum ama biz Baybarsege yi daha çok seviyoruz,hem herkes böyle biliyor
Kimlikte AYBARS EGEMEN
Bizde BAYBARS EGE
Üç avukata sorduk biri 800tl biri 400tl digeride 350tl dedi,sagdansoldan da dilekceyi gerekli yere veriyorsun okadar dedi ,bizde sasirdik.