Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Aybars ismini de Baybars ismini de duydum,ikisi de güzel.
Ama burada önemli olan,çocuğun kulağına okunan ismin nüfusla aynı olması bence.
Ama okulda çocuğunuzu herkes iki isimle çağırmayacak bunu biliyorsunuz değil mi? Baybars Ege den birini söyleyen de olacak. Bir arkadaşımdan biliyorum iki ismi vardı nefret ediyordu biriyle hitap edenlerden değiştirecekti.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet biliyorum,söyleyen kişi sonuçta ikisini de bilecek ama birini söyleyecek olsun.Mahallemizde bir çok çocuğun adı ikili ve herkes iki ismiyle hitap ediyor çocuklar da küçüklükten alışıyorEn azindan büyüdüğünde madem böyle olmuş durum niye degistirmediniz demesin 4isimde olmasın hem çocuğun kafası karisacak.
canım yatırdığın paranın kullanılmayan kısmını geri alıyorsun o da takriben 180lira olur. eşin ve sen davacı nüfus müdürlüğü davalı olur. çok basit eylem bu. bir de sonuçta evlat senin istediğin ismi koyman seni daha da rahatlatır. kızımın adı Eliz Dera ikini de kullanıyorum sıkıntı yok etraf da öyle diyor ilerde kendi tercih yapar isminin kullanımı konusunda
.
Hatta komik bişey anlatayım dayımın ismi kimlikte farklıymış ben bilmiyodum bigün onlarda kalıyodum kapıya biri geldi X evde mi diye sordu burda öyle biri yok dedim adamı gönderdim meğer iş arkadaşıymış günler sonra anlaşıldı
Haklısınız dört isim onun için zor olur. Daha fazla büyümeden iyice bir araştırıp parasını da verip kurtulun bu stresten kısa zamanda. Inşaallah çok uğraştırmazlar.
Arkadaslar garip ama gerçek.
Doğuma kadar eşimle hep isim düşündük,eşim altı aylıkken isim söyledi,bende dogumuma yakın kendi istediğim ismi söyledim iki isimli olacak yani ikimizde kabul ettik ikimizde iki ismi de sevdik.Doğumdan sonra eve geldik kulağına ezan okunurken ikimizinde dediği isim okundu.Buarada bebeğim emmedigi için gorumcem ler falan bana tutuş şekli vs yardım ediyorlardı,ben kalkamadigim için ne oldu ne bitti anlayamadım kimsenin günahını da almak istemiyorum.Gorumcem bana eşimle karar verdiğimiz isimlerinde yazılı olduğu liste verdi bende biz zaten karar verdik dedim.Ertesi gün eşim kimliği çıkardığında ikimizinde hiç ağzımıza almadığımız ama listede bulunan 2isim!!Esime sordum "e kağıtta bunlar isaretliydi"dedi.Üzüldüm soylendim niye beni arayıp tekrar sormadin bu isimler niye işaretli bunlar karar verdiğimiz isimler değil demedin dedim ama yapacak birşey yoktu.Velhasıl çocuk 3yasadi bizde daha yeni toparlandık sayılır çok şükür.Çevremizde herkes eşim ve benim karar verdiğimiz ismi söylüyor ama kimlik farkli,değiştirmek için nasıl bir yol izlememiz gerekiyor bilgisi olan varmi?
kusura bakmayın da baybars hiç isim gibi gelmedi.
mahkemeye vereceğinize parayı çocuğunuz için harcayın bence..
ama tabi yine de siz bilirsiniz..
Ya ne garip yorumlar bunlar Baybara ne Falan insan kendi cocuguna istedigi ismi koyamazmi? Hem arkadas burda hangi ismi koyayim diye sormuo ki bayanlar nasil degistirilebilir diye akil almaya calisiyor.yapmayin birisi gelip sizin cocugunuz hakkinda aaa ne nasil bi isim o da ne øyle falan dese zorunuza gider, kendinize yapilmasini istemediginiz seyi baskasina yapmayin
Teşekkürler yorumun icin ama eşime yada o bana nasıl dava acicaz anlayamadım.