isim degisikligi..

Sanirim yanlış yazmislar ama guzel uymuş bence degistirmeyin benim ismimide kütük dr yanlis yazmislae aile arasinda farkli arkadaslar arasinda fark isim kullaniliyor cok da takmayin bu konuya bence saglikli olsunda

Benimde dedemin ismi ayrı. Çok komik hikayesi var yani kendi komik anlatıyor.
Dedemin gençliğinde nüfus kayıtları falan daha yeni yapılıyormus. Dedemim ismini kayıt etmişler. Sonra nüfus dairesinde yangın çıkmış ve orada çalışanlar evrakları yeniden yazarken dedeme kafalarına göre isim yazmışlar.
İsmi neyseki mana olarak güzel de ikisinide kullanıyor ama köydeki akrabaları yeni ismini bilmiyorlar, biz torunlarinada uzun süre eski ismini söylemedi, sonra baya bir karışıklık olmuştu. Durum anlaşılınca çok gülmüştük xD

Biliyorum konunun dışında birşey yazdım. Özür diliyorum ama Paylaşmak istedim

prosedürü bilmiyorum ama okula başlamadan hemen halledin bence. pek sorun çıkacağını da sanmıyorum. bu arada her iki isim de güzel bence :)

konu sahibi ne sormuş, kızlar ne demiş yahu bırakın insanlar istediği ismi koysun çocuğuna..

konu sahibi, inşallah değiştirirsin ismi.. çocuk senin gönlünden ne geçiyorsa öyle seslen

Canım kusura bakmada ben kimlikteki isimleri daha çok beğendim :)

ay pardon iki kere aynı şeyi yazmışım..

Son düzenleme:
içim de kurt kaynadı..bi de ben yorum yapıyım..
baybars ne yaw?
hiiişşş duymadımm..
kimliiikdeekii pekte güzel hoş da iyymişş, miikemmelimişş.....
aman niye de denişiyonkii....

şaka canım şaka
herkes saldırmış laf etmeden duramadım bende..

kulağına okunan isim olmalı kimlikte..
mahkemeye verince bi kaç şahit tutuyosun..onlar da diyo ki' biz hep baybars ege deriz, aybarstan haberimiz yok'..falan..
bu şekilde mahkemede çok değiştiren var canım..

öp yerimize küçük baybarsegeyiii

canım nüfusta hata olmuş yanlış yazılmış demeni tavsiye etmem hakim "3 sene önce niye gelmediniz" diyebilir..
bir erkek arkadaşımın adı bariz kız adı.. öyle unisex de değil ayşe fatma gibi bir kız adı..
18yaşından önce başvurduklarında hakim tersleyip "büyüyünce rahatsız olursa kendi gelir" demişti..
siz daha çok aile içinde "huzursuzluk" yarattığını aile ilişkilerinizi etkileyecek duruma geldiğini söylemelisiniz gibi.. ad karmaşası yaşandığını çocuğun olumsuz etkilendiğini vs vs vs..
tabi şahsi yorumum.. umarım kimliğinde de "adına" kavuşur oğlunuz,,, siz de daha mutlu olursunuz.. sevgiler..
not: kimlik ismini daha güzel bulanlara kızmayın bence "üzülmeniz gerekmiyor" demek istendi.. moral verme olarak alın bence.. abartılı bulduğunuz yorumlar için bişey diyemeyeceğim..

Kadıncağız ne sormuş ne söylemişssiniz. Pes artık ya insanlar konu açmaya korkar oldu. Sanki koyduğumuz isimler güzel mi diye sormuş da fikrinizi beyan etmişssiniz çok gerek varmış gibi.

Aynen aynen,birde ha aybars ha baybars diyor hanımın biri,konu nerden nereye geldi ,ben durumu ozetledim zaten nasil olsa sorulacak diye,ne okuyup ne anladılar anlamadim.Gerçekten korkar oldum.

Birden çok üstüme gelindi gibi kimi okusam bu daha güzel yazmis evet güzel ben çirkin demedimki,neyse yorumun icin teşekkür ederim,dikkate alicam onerini.

Çok sağol teşekkür ederim yorumun icin))

Yoo teşekkür ederim yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…