Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Avukata gerek yok,kendiniz başvurabilirsiniz.Bence kulağına okunan isimle değiştireceğiz,bütün aile bu isimle çağırıyoruz,kulağına da bu şekilde okundu demeniz yeterli olacaktır.Çocuğunuz okula başlamadan halletmeniz çok kolay olur,bence ertelemeyin.
Yanlış anlama ama kimlikteki ismi çok güzel gayet hoş.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Kimlikte AYBARS EGEMEN
Bizde BAYBARS EGE
Teşekkürler yorumun icin ama eşime yada o bana nasıl dava acicaz anlayamadım.Bildim kadari ile siz bi dilekçe vereceksiniz eşinizi mahkemeye veriyorsunuz yani sonra iki celsede bitiyor ilk mahkemede nufustan evraklar falan isteniyor bir de şahit ama bu anlattıklarını biz yeğenim için dogum tarihi değişmesi için yaptık oradan yola çıkarak söylüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba. canım adliyede çalışan biri olarak sana yol göstereyim. kesinlikle avukatlık bir iş değil. internetten örnek dilekçeler var indir ve kendince düzenle. velayetimiz altında bulunan müşterek çocuğumuz ...........nüfus kayıtlarına sehven ....... olarak kaydedilmiştir. Aile içinde ve çevrede herkesçe bilinen adı .....dır. Bu nedenle çocuğumuzun adını ....... olarak değiştirmek istiyoruz. Açılan davamızın kabulüne karar verilmesini arz ederim de. iki tane de tanık ismi ver dilekçeyle başvur. 230 lira dava açma ücreti var. bulunduğunuz yere bakan kolluk görevlilerine müzekkere yazılır çevrede çocuğun adı ne olarak bilinir diye konu komşuya haber ver gelirlerse çocuğumun adı ...... de. mahkeme 1 celsede biter . sonra karar yazılır. biz bu işleri evraklar tamamlanınca taş çatlasa 20dk da yapıyoruz. adliyenin iş yoğunluğu da göz önüne alınırsa eylülü bulur.yatırdığın paradan kalan kısım da karar kesinleşince sana iade edilir. hım davayı açtın karar verilince hemen dilekçe yaz kararı feragat etmiyoruz diye işin daha kolay hallolur. umarım açıklayıcı olmuştur.
Teşekkürler yorumun icin ama eşime yada o bana nasıl dava acicaz anlayamadım.