• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsim anlamı

bestecaglar30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
81
29
38
27
Merhaba arkadaşlar bu seferki derdim kendim için değil. Arkadaşım için ismi Berfin ve ismini beğenmiyor. Aslında farsca bi isim ama genelde kürtçe olarak düşünülüyor. Siz bu ismi ilk duyduğunuzda ne düşünürdünüz? Lütfen açık sözlü olun ve içinizden geleni söyleyin. Mesela Berfin diye bi ünlü olsaydı bu kızı kürt veya doğulu olarak mı düşünürdünüz? Arkadaşlarım benim için çok önemlidir ve sizede güveniyorum...

valla ne yazik ki kokenle ve dini inanislarla ozdeslesmis isimler var buda onlardan biri, bende kurt ismi olarak biliyorum cok guzel bir isim aslinda ama kurt olmayipta bu ismi sirf sevdigi icin koyanda gormedim.

Karşısındaki insan mı onu anlar işte isim bahanesine.
Kürt yada doğulu diye düşünüyorsa ismine bakıp zaten o insan insan olmamıştır.
Böyle insanları sınıflandıran hele hele ırkına yada doğduğu bölgeye göre sınıflandıran insanlardan hiç haz etmem.
Arkadaşınız da buna takılmasın bence. İsmini seviyor mu? Önemli olan o milleti takmasın.

Kurtcedir zaten arkadaslar.en iyi ihtimalle --konu sahibinin arkadasi icin- iki dil arasindaki ortak kelimedir

Back
X